- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.401
senı bı guzel yaglayıp gıtmıs torun abla. Senın gıbı kaynana dostlar basına.Bugun gelin yeni eve ölçüm yapmaya gittiydi
Kaçış o kaçış aksam 6 ya dogru geldi
Hem beynimin hem pazarimin içine ettiler
Kiz da giderken
Babaannecim bugun cok simardigim icin ozur dilerim diyor :))
Topu istediği gibi oynuyamiyor diye 1 saatten fazla agladi
oh ıyı olmus canım. Havan degısmıstırSlmm kızlar. Bugün leslie yapınca uzandm koltuğa off çok sıkıldım diyince benm herif vicdan yaptı oyun parkı olan bi kafeye geldik değişiklik oldu iyi oldu. Eşim künefe yedi bn yemedim ✌
Anneanneye bıraktıkları da oluyor mu?Bugun gelin yeni eve ölçüm yapmaya gittiydi
Kaçış o kaçış aksam 6 ya dogru geldi
Hem beynimin hem pazarimin içine ettiler
Kiz da giderken
Babaannecim bugun cok simardigim icin ozur dilerim diyor :))
Topu istediği gibi oynuyamiyor diye 1 saatten fazla agladi
Aynı seyıı dusunup yazmısızAnneanneye bıraktıkları da oluyor mu?
Hep sana ise, işin zor
Arada birakiyor :)) yok uzak degillersenı bı guzel yaglayıp gıtmıs torun abla. Senın gıbı kaynana dostlar basına.
Bu arada gelının annesı uzakmı onada bırakıyorlarmı cocukları
oh ıyı olmus canım. Havan degısmıstır
Bana daha cok sanki :))Anneanneye bıraktıkları da oluyor mu?
Hep sana ise, işin zor
Ana yigit olurmuBen de geldim. Şimdi bana kısaca anlatacak bir babayiğit var mi
hım kadın kendını kurtarmıs.Arada birakiyor :)) yok uzak degiller
O ikisiyle baş edemiyomus
Kazen herkese bildirim göndermiş, 1-2 kişide bize düşsün dedim, çok lazım değil aslında, şu izindekileri zayıflatalım önce
bu sene yağmadı,yağsada fazla kalmıyor yerdeHiç mi yağmıyor oraya, yoksa bu yıl mı yağmadı
hoşgeldin canım inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:deniz
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 3 yasinda
Emziriyormusun:hayir
Meslek:öğretmenim
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:161
Kilo:68 civari
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4.takimda simdi nick degistirdim.
Kilo alma nedeniniz : pisbogazligim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bebeklikten beri istahliymisim. Simdi hala cok istahliyim.
Guzel giyinmek istiyorum. Arkadan beni gorenler teyze diyor.
Önden pek sorunum yok. Basenlerde toplanmis tüm kilom. Alt gobekte sıkıntı. Herşeyden önemlisi kendimi iyi hissetmiyorum. Moralim yok.
__
__
valla iyi etmedim canım eşim mantı istedi cıkardı buzluktan yaptı ve ben ne yaptım bi tabak dolusu mantı yedimhay maşallah ye kız sen yemıycende ben bızmı yıycez.
iradene hayran kaldımSlmm kızlar. Bugün leslie yapınca uzandm koltuğa off çok sıkıldım diyince benm herif vicdan yaptı oyun parkı olan bi kafeye geldik değişiklik oldu iyi oldu. Eşim künefe yedi bn yemedim ✌
Gelinin fena demeye geldimBana daha cok sanki :))
Cok seviyorum ama Bikac saatten fazlasini kaldiramiyorum cnmhım kadın kendını kurtarmıs.
Aslında calısmasan senın acından sorun olacagınıda sanmıyorum ben. Calıstıgın ıcın zaten kendıne kalan zaman kısıtlı. Sevgılerıyle bakıyosundur abla.tabı onlarda tadını kacırmasalar ıyı olur
5 kişi gelse 3 u kalici olmuyor zaten cnmKazen herkese bildirim göndermiş, 1-2 kişide bize düşsün dedim, çok lazım değil aslında, şu izindekileri zayıflatalım önce
Baktım5 kişi gelse 3 u kalici olmuyor zaten cnm
Istersen bikac kisi cagir
Denizin bilgilerine baktinmi
O da mi izin dönüşü yoksa
Izin kilosuna dusmesi lazim cnmPoni Bon künefe ye hayır diyebildiğine göre diyet moduna geçmişsin canım, seni yavaştan listeye alalım mı, ne dersin?
Yok yapilani biliyor :)))Gelinin fena demeye geldim
Şaka bir yana, sana güveniyor, güvenmese bırakmazdıYok yapilani biliyor :)))
O da var :) annesi tel, seker falan veriyorŞaka bir yana, sana güveniyor, güvenmese bırakmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?