Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ellerine saglık benim içinde ye 1dilim

herkese iyi akşamlar bebişlerim, be yarın akşam yalova armutlu ya gidiyorum, annemle babam ordalar kaplıcada. haftasonu abimlerle bizde gidicez eşimle birlikte. zeytinyağlı pırasa yaptım bugün yanımda götürücem orda spıtmiyim diye ekmeksiz yiycem orda, eti form filan aldım yanıma, orda bide bol bol yürürüm sahilde, gerçi hava yağmurlu olacak ama şemsiyemide aldım bu fısatı kaçırmamam lazım, döndüğümde 1 kilo vermiş olmayı hedefliyorum.
akşam yarım kase çorba
birkaç çatalda karnıbahar yedim okadar.
yeşil çayımı içtim şimdi bugünkü yeme içme faslım bitti.
herkese iyi geceler.

kızlar size bi blogger ismi vereyim orda hep diyet menüleri ama lezzettli yemekler var
(skinnycook) google yazın çıkıyor

günaydınnnn
edda ve fulya çok geçmiş olsun sizi yanlız bırakmak içime sinmedi hemen boğazlarımı şişirip geldim
murc ahh cnm bende kendimi nasıl frenliyorum bilsen ama hava ısındıkça azmim dahada kırılırsa diye korkmuyo değilim ahhh dondurma dün akşam eşim ve oğlum bir koca tabak abur cubur yedi biskrem,eti hoşbeş vs vs 1 tane biskrem yiyeyim dedim eşim sakın ha diye vermedi beni düşündü tabi bende sen önce kendi koca göbeğine bak 1 m önden gidiyo diye takıldım
906090 listelerini okudum kepek hakkını hala çok kullanıyosun sanki :26:
almost murccum seni dahil edermi bilmiyorum ama bence paylaşımın oldukça az
yasemin balımmm 1 kilo veripte gelicem derken alıpta gelme gülerim bak sana şişko derim

kısa kısa alıntıdan sonra 1 haftadır devam eden regle benze durumuma ve birkaç gün sonra regl olacak olmama rağmen -300 gr benim için süper sizce :26:
kilom 65,8

Mursh canim bu hafta ben varmiyim yokmuyum grupta bildirim yapayimmi?

gecen haftakı kılon bugunkı kılon ve hedef kılon seklınde bıldırırsen sevınırım cnmm...

Dip not :Cnmmm daha sık gırer ve gunluk menulerını yazarsan daha akılda kalıcı olacak dıe dusunuyorummm

kızlar size bi blogger ismi vereyim orda hep diyet menüleri ama lezzettli yemekler var
(skinnycook) google yazın çıkıyor

Bılgı ıcın tesekurler tatlımmm

gunaydın cnmmm aynı rehavet bendede var bende bıran once dukana baslıycam kararımı verdım.Bakalım bu seferkı deneme nasıl gıdecek becerebılecekmıyım...

Günaydın kızlar, ben gittikten sonra çok birşey yazılmamış, okudum hepsini

Menülerimi yazayım,
Dün akşam
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 elma
1 saat yürüyüş yaptım ama spor hiç yapamadım dün

Bu Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2-3 zeytin
2 fincan çay (tek şekerli)

Kilo bildirimimi de yapayım

Geçen haftaki kilom:76,2
Bugün: 75

Geçen hafta 1,80 kg vermiştim su kaybıydı sanırım bu hafta 1,20 vermişim

tebrik ederim cnm süper kayıp maşallahın var bu ne hız toplamda 3 kg oldu

tebrik ederim cnm süper kayıp maşallahın var bu ne hız toplamda 3 kg oldu

Teşekkür ederim canım, darısı veremeyen arkadaşların başına sanırım evde spor yaptığım ve düzenli yürüyüş yaptığım için çabuk verdim, en çok korktuğumda kilo duruyormuş ya belli bir zamandan sonra kilo durunca moralim bozulur bozarım diye korkuyorum.

O kadar diyet yaptım, hiç bu seferki kadar kararlı olmadım, bunda sizlerin, bu sitenin çok katkısı var

Beden ölçülerim
bel 99
basen 112
gögüs 110
eski ölçülerimi not aldıgım defterim kayıp
acaba ne kadar fark var merak ettim unutkan olmasam hatırlardım
neysa bu ay ölçülerimi tarif defterime not edicem

Günaydın beybiler,

16.03.2012 69.2
23.03.2012 68.7
30.03.2012 68.3

-400 gr cık gitmiş kınıyorum.....

günaydın topiğim..cumamız mübarek olsun, hayırlara vesile olsun ..Rabbim iş isteyene iş, para isteyene para, koca isteyene koca, çocuk isteyene çocuk versin ama hayırlsıyla versin inşallah...AAAAAAAAMİİİNNNNNNNNNNNN....ı

topiğim üzülerek bildiriyorum ki halen 86.2 yim ..bu 86 dan inmek bana nasip olmayacak sanırsam...

günaydın kızlarrr hemen kilo bildirimimi yapıp çıkmam lazım.
başlangıç kilom: 65 kg
Geçen hafta 64 kg
Bugün 63,4 kg çıktım çok şükür
öpüyorum herkesi

ayy çok tatlı yaa keşke o anda bi resim çekseydin süper olurdu
valla bazen bakıyorum ki en güzel dost hayvanlar, bende çok severim onları.

teşekkürler tatlım benim profilimde leydinin resimleri var ordan bakabilrisin =)

evet canim guzeldi annem kilomu basima kakti durdu ama yine de cok guzel bir tatil gecirdik stres attik geldik. sali gunu is icin mulakatim var ona hazirlanicam simdi, pek umudum yok ama :18:

canımsın, geçmiş olsun önce iyileşmeye bak sen sümüklü.
iş için başarılar dilerim hayırlısı olsun canım benim.

zenginliğin gözü kör olsun!!!!!...............

ahahah. hoppidicik kızına maaşallah çok tatlıı. ben de istiyorum ben deee

hopiş kızını bana versene malum zenginsin ya ben zengin olamadım bari oğluşum zengin olsun bak evde alırım onlara amaaaa oğlumu vermem istanbullara kızını alır gelirim

ahahahaha nagi güldürdün beni nagi haklı hoppidicik kızına naginin oğlundan iyisini mi bulcaksın

kızlar aranızda yeşilköy pazarına giden varmı kızım dün gitmiş 200 lira bittirip gelmiş zayıflayınca kıyafetleri bollaştı

valla fadime abla benimkardeşim bakırköy pazarına gidiyor güzel şeyelr varmış hem de uygunmuş. yeşilköy pazarını da güzel die duydum ama

günaydın kızlar halen bekliyorum regl olmayı malesef 96 kiloyum yine

fadime abla regl iken ben 2kg fazla çıkıyorum biliyormusun. canını sıkma inan ki regli bitince kilo vermiş olduğunu görüceksin.

AĞZIN BAL YESİN. AMİİİİİİİN. AMİİİİİN. ALLAHIM SEN KABUL ET YARABBİM. BANA EVLENMEK NASİP ET SAĞLIKLI BİR ÇOCUK NASİP ET. KİM NE İSTİOSA ONA DA ONU NASİP ET AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…