- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.421
Dünki kahvaltı coşturmasaydı beni yarına olurdu -11 kilo ver yiter
Sen bu hafta sabit gelmişsin abloş bu hafta iki haftalık yüzdee yakışır sanaInsallah diyelim
Heee ye ye sonra regli de :)))Dünki kahvaltı coşturmasaydı beni yarına olurdu -1
Yarın -200 -300 olur olursa ama regl geliyor kapıda Allah sonumu hayır etsin
Psikolojik şiddet yapmayin banaaaaSen bu hafta sabit gelmişsin abloş bu hafta iki haftalık yüzdee yakışır sana
evet banada gelmısKazen herkese bildirim göndermiş, 1-2 kişide bize düşsün dedim, çok lazım değil aslında, şu izindekileri zayıflatalım önce
amanın mantımı yedın bıde.bu sene yağmadı,yağsada fazla kalmıyor yerde
hoşgeldin canım inşallah kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın
valla iyi etmedim canım eşim mantı istedi cıkardı buzluktan yaptı ve ben ne yaptım bi tabak dolusu mantı yedimvurun beni yerden yere
iradene hayran kaldımben künefeye asla hayır diyemezdim
Cok seviyorum ama Bikac saatten fazlasini kaldiramiyorum cnm
Gene ıyı dayanıyorsun abla. Benım kv dede hıc sabır yok.Yok yapilani biliyor :)))
Cok görmeyin cnm :)) gdrcekten artik insanin başı kaldirmiyorBenım kv dede hıc sabır yok.
İki güne bir sendeler diyorm farkında değil kabul etmiyorOy abla nerde senin gibi kv her hafta sendeler valla
Aranan kanO da var :) annesi tel, seker falan veriyor
Bende yasak hepsi
Benmki cins ya çok ısrar etti ye diye. Başkası olsa yanında zayıf hatun ister benmkide iyisin böyle diyo iyisn dediği 88 kilo 161 boyOlmamış, senin mukavemetini ölçer gibi karşında künefe yemesi
Seni de tebrik ederim canımben olsam dayanabilir miydim bilmiyorum
Hafta ici gelmezler daha dicektimkiİki güne bir sendeler diyorm farkında değil kabul etmiyor
Teşkkrler Niranın önerdiği psikoloğu dinlemesem bugün yerdim galiba. Künefe yalnız hissetmeme çare değil ki o boşluğu onunla doldurmadımMerak ettim benim kaç
Helal olsun sana
Hosgeldin elmascim bende ZühalAdı: elmas
Yaşı: 22
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:1 cocuk _2 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:161
Kilo:79
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : tiroid rahatsızlığı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 22 yaşında 1 cocuk annesiyim. Ergenligimden itibaren kilo almaya başladım. Su anda 79 kiloyum çok zor kilo veriyorum takıma motive olmak için katıldım
Anacim hic kacamak yapmayip az kilo verirseniz o zaman regli mazaretini kabul ederim :)))Foti atiim abla inanmazsan
Aynen baya iyi oldu insan evde bunalıyor ya sürekli dört duvarsenı bı guzel yaglayıp gıtmıs torun abla. Senın gıbı kaynana dostlar basına.
Bu arada gelının annesı uzakmı onada bırakıyorlarmı cocukları
oh ıyı olmus canım. Havan degısmıstır
Paylaşın çocukları dönüşümlüArada birakiyor :)) yok uzak degiller
O ikisiyle baş edemiyomus
Onun gözünde başkasın demek ki kuzu seni her halinle güzel görüyor adamBenmki cins ya çok ısrar etti ye diye. Başkası olsa yanında zayıf hatun ister benmkide iyisin böyle diyo iyisn dediği 88 kilo 161 boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?