- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.441
Ay abla yaAna yigit olurmu
Ilk sayfada kurallarimiz var cnm okuyup kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni
Mantıklı, biri sana biri onaPaylaşın çocukları dönüşümlü
Regl mazeretim değil ki zaten ben her türlü yenerim seniAnacim hic kacamak yapmayip az kilo verirseniz o zaman regli mazaretini kabul ederim :)))
Hoş geldin canım ben de ZehraAdı: elmas
Yaşı: 22
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:1 cocuk _2 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:161
Kilo:79
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : tiroid rahatsızlığı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 22 yaşında 1 cocuk annesiyim. Ergenligimden itibaren kilo almaya başladım. Su anda 79 kiloyum çok zor kilo veriyorum takıma motive olmak için katıldım
İstiyorm bende ama izin kiloma düşmem gerek sanırımPoni Bon künefe ye hayır diyebildiğine göre diyet moduna geçmişsin canım, seni yavaştan listeye alalım mı, ne dersin?
Artık düş istersen canımİstiyorm bende ama izin kiloma düşmem gerek sanırım
Kız sen kimden yanasınSen bu hafta sabit gelmişsin abloş bu hafta iki haftalık yüzdee yakışır sana
inşallah öyle olur yineevet banada gelmıs
amanın mantımı yedın bıde.
Ama boyle dıyon dıyon cogu zaman artıyla bıle gelmıyon canım. Maşallah dıyım aman nazar degmesın
Gene ıyı dayanıyorsun abla. Benım kv dede hıc sabır yok.
Hıcte kıyamazmıs gelınıne.
Onemlı olan o abla. Hatır gonul bılıyorsa sevgıyle hersey olur
Hoşgeldin canım istediğin kiloya ulaşırsın inş kısa zamandaAdı: elmas
Yaşı: 22
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:1 cocuk _2 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:161
Kilo:79
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : tiroid rahatsızlığı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 22 yaşında 1 cocuk annesiyim. Ergenligimden itibaren kilo almaya başladım. Su anda 79 kiloyum çok zor kilo veriyorum takıma motive olmak için katıldım
Hadi düş de gel hacı Çok fark yok herhaldeİstiyorm bende ama izin kiloma düşmem gerek sanırım
Hafta ici gelmezler daha dicektimki
Benim kiz yarin aksam gelecek
Onlarda sali gelir
Albümünde foto yok kedimFoti atiim abla inanmazsan
Yok anam ben hırslı rakip severim hırslansın daha çok uğraşsın sonra yenilsinKız sen kimden yanasınkendini de tutmuyor
Var yav ayarlara bi bakiim biAlbümünde foto yok kedim
Zaten cok mecbur olmadiktan sonra yorgunum diye birakmiyor cnmPaylaşın çocukları dönüşümlü
Ben normalde hirsliyim da seni gaza getirmek istemiyorumYok anam ben hırslı rakip severim hırslansın daha çok uğraşsın sonra yenilsin
Zayıf halimi bilmiyor kiOnun gözünde başkasın demek ki kuzu seni her halinle güzel görüyor adam
Buda güzel bisey aslindaBenmki cins ya çok ısrar etti ye diye. Başkası olsa yanında zayıf hatun ister benmkide iyisin böyle diyo iyisn dediği 88 kilo 161 boy
Vayy zalım gadın itiraflar geliyüürBen normalde hirsliyim da seni gaza getirmek istemiyorum
Oglani kimse istemez o zamanMantıklı, biri sana biri ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?