- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.461
Ay inşaallah. Aranan kan diyetisyen değil psikologmuşArtık düş istersen canım
Masal dinleme yaşını coooktan gectim sekerimRegl mazeretim değil ki zaten ben her türlü yenerim seni
Cok şükür bitti cnmkızın okulu bitti de mi ne yapmayı düşünüyo şimdi?
aa benım ıhtıyacım yok ben cıtırım dedımSende basvursaydin
bundan 6 sene once ıkı kızı kv bırakıp kaynımın dugun alısverısıne cıktım abla. Bunuda kendı ıstedı benım basım goturmez sen cık ben cocuklara bakarım dedı. Bırı 4, bırı 1 yasında o zaman. Alısverıs bıttı eve geldık 4 saatı gectı anca halloldu işler.Cok görmeyin cnm :)) gdrcekten artik insanin başı kaldirmiyor
hosgeldın elmas benım ısmımde hatıce. Takıma sık katılırsan motıve olacagından suphen olmasın canım. İstedıgın kıkoya en saglıklısından ulasırsın ınsAdı: elmas
Yaşı: 22
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:1 cocuk _2 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy:161
Kilo:79
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : tiroid rahatsızlığı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 22 yaşında 1 cocuk annesiyim. Ergenligimden itibaren kilo almaya başladım. Su anda 79 kiloyum çok zor kilo veriyorum takıma motive olmak için katıldım
Gerçek yaşamdan alınmıştır bu benimki abla oricinalMasal dinleme yaşını coooktan gectim sekerim
Eşine bı sorsan o daha iyi tanır annesini Belkide kv işine karışmak istemiyordur .Aranızdaki iletişim nasılAynen burda da pahali ama hatta ben bi ara aldm bebeklerede cok faydaluymis yediriym diye 1 tanecik nekadar olcak dedm fiyatina bakmadim 10 tlmis1kg almaya kalksan battın
Boyle seyleri hic kv teklif etmiyor bende emrivaki sevmiyorm esimde calisiyor zaten bos vaktinde annesiylede vakit gecirmek ister diye bisi demiyorum. Annem olsa zaten kendi diyordu da o ara d benim bidik cok hastaydi bisi anlamadik ama yinede kuafore gittiydm :)
Aynen yapabilrm ama simdi rahat rahat yiyorken spor yapmak mantiksiz geliyor malesef hic motive olamiyorm
Aslında değil ya. Bi gün dedim beni gaza getir çok şişmanım bişyler söyle dedim. Şşşşt balina naber dediBuda güzel bisey aslinda
Kv gittimiSize iyi geceler diyip yatayım yarın sabah gorusuruz inşallah
Cuma ben sana cok hikaydler okuyacamGerçek yaşamdan alınmıştır bu benimki abla oricinal
Bu adamlar hic motive etmeyi bilmiyor yaaAslında değil ya. Bi gün dedim beni gaza getir çok şişmanım bişyler söyle dedim. Şşşşt balina naber dediBiraz sert oldu tabi
Hı hı alışmışsın adamın birşey dememesine birşey dediğind eçok ağır geliyor bak benimki de kilom için hiç birşey demez ama bazen birşey baktığım da sanırım o sana olmaz diyor o bile bir ağır geliyor anlatamamAslında değil ya. Bi gün dedim beni gaza getir çok şişmanım bişyler söyle dedim. Şşşşt balina naber dediBiraz sert oldu tabi
Tabiki emanet aliyosan hakkini vermek lazim cnmbundan 6 sene once ıkı kızı kv bırakıp kaynımın dugun alısverısıne cıktım abla. Bunuda kendı ıstedı benım basım goturmez sen cık ben cocuklara bakarım dedı. Bırı 4, bırı 1 yasında o zaman. Alısverıs bıttı eve geldık 4 saatı gectı anca halloldu işler.
1 yasındakı kızımın altı bezlı halıyle.hıc mı bakmadın, hıcmı koku almadın. Cocugun altı pısık olmus, pislık sırtına kadar cıkmıs halde buldum yavrumu.
Yanı o gun bugundur kv emanet edıp bıyere gıtmem abla.
Ha bakmak ıstemıyordur o ayrı. Kafası goturmez anlarım ama bunda benı kendı gonderdı gır dıye
Ee adam yalanmi söylesinHı hı alışmışsın adamın birşey dememesine birşey dediğind eçok ağır geliyor bak benimki de kilom için hiç birşey demez ama bazen birşey baktığım da sanırım o sana olmaz diyor o bile bir ağır geliyor anlatamam ☺
Ayyy bunu benımkıde yapar. Alısverıste magazalarda kıyafet cok ta işteee falan yapar.Hı hı alışmışsın adamın birşey dememesine birşey dediğind eçok ağır geliyor bak benimki de kilom için hiç birşey demez ama bazen birşey baktığım da sanırım o sana olmaz diyor o bile bir ağır geliyor anlatamam ☺
Oraya ne zaman basladin cnm listeye girdinmiMerhaba kızlar, 13. takımdayım ancak fazla konusmuyorlar sanırım sitede yeniyim sizlerle devam etsem olur mu? :)
Ona bu firsati verme o zaman :))Ayyy bunu benımkıde yapar. Alısverıste magazalarda kıyafet cok ta işteee falan yapar.
Oyle sorsam laf arasında benımkıde hıc rahatsız degıl kılomdan(sozde) ama yerını buldumu laf sokuyor
Yorumsuzda kalınabılır bence. Bakınca olmayacagını bızde anlarızEe adam yalanmi söylesin
Ay öyle birden söyleyince cuk oluyor ablaEe adam yalanmi söylesin
Yaa benimki kendi zayıf olsa neyse tabi benim gibi kilolu değilAyyy bunu benımkıde yapar. Alısverıste magazalarda kıyafet cok ta işteee falan yapar.
Oyle sorsam laf arasında benımkıde hıc rahatsız degıl kılomdan(sozde) ama yerını buldumu laf sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?