Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sende basvursaydin
aa benım ıhtıyacım yok ben cıtırım dedım

Cok görmeyin cnm :)) gdrcekten artik insanin başı kaldirmiyor
bundan 6 sene once ıkı kızı kv bırakıp kaynımın dugun alısverısıne cıktım abla. Bunuda kendı ıstedı benım basım goturmez sen cık ben cocuklara bakarım dedı. Bırı 4, bırı 1 yasında o zaman. Alısverıs bıttı eve geldık 4 saatı gectı anca halloldu işler.

1 yasındakı kızımın altı bezlı halıyle.hıc mı bakmadın, hıcmı koku almadın. Cocugun altı pısık olmus, pislık sırtına kadar cıkmıs halde buldum yavrumu.
Yanı o gun bugundur kv emanet edıp bıyere gıtmem abla.
Ha bakmak ıstemıyordur o ayrı. Kafası goturmez anlarım ama bunda benı kendı gonderdı gır dıye.

hosgeldın elmas benım ısmımde hatıce. Takıma sık katılırsan motıve olacagından suphen olmasın canım. İstedıgın kıkoya en saglıklısından ulasırsın ıns

Eşine bı sorsan o daha iyi tanır annesini Belkide kv işine karışmak istemiyordur .Aranızdaki iletişim nasıl

Aslında değil ya. Bi gün dedim beni gaza getir çok şişmanım bişyler söyle dedim. Şşşşt balina naber dedi Biraz sert oldu tabi
Hı hı alışmışsın adamın birşey dememesine birşey dediğind eçok ağır geliyor bak benimki de kilom için hiç birşey demez ama bazen birşey baktığım da sanırım o sana olmaz diyor o bile bir ağır geliyor anlatamam

Tabiki emanet aliyosan hakkini vermek lazim cnm
Insan cocuga acır
Bizimkilerde buyuk 4 kucuk 2 yasinda

Ee adam yalanmi söylesin

Ayyy bunu benımkıde yapar. Alısverıste magazalarda kıyafet cok ta işteee falan yapar.
Oyle sorsam laf arasında benımkıde hıc rahatsız degıl kılomdan(sozde) ama yerını buldumu laf sokuyor

Ayyy bunu benımkıde yapar. Alısverıste magazalarda kıyafet cok ta işteee falan yapar.
Oyle sorsam laf arasında benımkıde hıc rahatsız degıl kılomdan(sozde) ama yerını buldumu laf sokuyor
Ona bu firsati verme o zaman :))

Sen daha yemeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…