- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.481
2-3 gün oldu canım yok öyle listeye girmedim ben motivasyon olsun diye konuşacak insanlar arıyorum :)Oraya ne zaman basladin cnm listeye girdinmi
Nasıl da yenildim tarzı mıCuma ben sana cok hikaydler okuyacam
Göünüyor mu albüm canım
abla az once mutfakta cıkolatayla bırbırımıze bakıs attık. Ben hıc yuz vermedım yatak odasına kactım.Ona bu firsati verme o zaman :))
Sen daha yemeye devam et
Brnımkının kılo normal ama oda bı bes kılo vermek ıstıyo. Aslında kendı de bazen bulamıyo ıstedıgı seylerı ama ben ona oyle yapmıyorum tabıAy öyle birden söyleyince cuk oluyor abla
Yaa benimki kendi zayıf olsa neyse tabi benim gibi kilolu değil☺
Evet baya foto var canımGöünüyor mu albüm canım
Ben neden goremıyorumkıEvet baya foto var canım
O zaman ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni cnm2-3 gün oldu canım yok öyle listeye girmedim ben motivasyon olsun diye konuşacak insanlar arıyorum :)
O zaman tam yerını bulmussun canım.2-3 gün oldu canım yok öyle listeye girmedim ben motivasyon olsun diye konuşacak insanlar arıyorum :)
Cuma yuzdeler konussun canikomNasıl da yenildim tarzı mı
Tabii bende disiplin istiyordum beni hizaya getirip kafama vura vura doğruyu öğretecek biryer.. çok ihtiyacım var:) hemen dolduruyorumO zaman ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul edersen oradaki formu doldur taniyalim seni cnm
Yalniz burasi disiplinli bi takim :))
Izle yapman gerekiyordurBen neden goremıyorumkı
Yeni albüm yapıcam aslında ama orda da 62 kilo civarıydım ilk bebemden sonraki halim 2018 yılıEvet baya foto var canım
Tam yerine geldin ozaman :))Tabii bende disiplin istiyordum beni hizaya getirip kafama vura vura doğruyu öğretecek biryer.. çok ihtiyacım var:) hemen dolduruyorum
Ohhh bee bana bunlarla gelCuma yuzdeler konussun canikom
Kız nerde resm ben göremiyorm
Nasıl yapcem kı onu dur bı kurcalıyım orayı burayıIzle yapman gerekiyordur
Biz çenesi düşük bi takımız2-3 gün oldu canım yok öyle listeye girmedim ben motivasyon olsun diye konuşacak insanlar arıyorum :)
Beni izledin miKız nerde resm ben göremiyorm
İzledim cnm ya sen?Beni izledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?