- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.361
kız ha gayret..bana yetişirsin yakında[
kilom 83
inşallah maşşallah fadimetoşş..hopiş dukana başlarsan haftaya 1.olursun
günaydın topiğim..cumamız mübarek olsun, hayırlara vesile olsun ..Rabbim iş isteyene iş, para isteyene para, koca isteyene koca, çocuk isteyene çocuk versin ama hayırlsıyla versin inşallah...AAAAAAAAMİİİNNNNNNNNNNNN....ı
hepsi olmaaaaaazz...seç birini bacımAmiiin...... aayyy ben bunların hepsini istiyoruuuum
ulen fadime topuğundan vururum seni bakkkkilo alanlara şişko patates yarım kilo domates diyelim kızlar anlaştıkmı
kızlar bu dukan beni bitirir anacım..bu ne yaa!!!dün bi minicik splenda ile 100 gramcık goji berrye 40 lira verdim...
ulen fadime topuğundan vururum seni bakkk
yaw bende kek neyin bişey yapmak istiyorum ama atak evresinde günlük bundan kaç dilim yenir bilmiyorum..bütün dukancılar aacil cevaplayın..Eki Görüntüle 378664
Gojili Kakaolu Kek (her evre)
TARİFİ:
3 yumurta
5.5 yemek kaşığı Splenda
12 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı süt tozu
yarım bardak yağsız süt
1 avuç goji berry
1 tatlı kaşığı kakao
3 çay kaşığı petit beurre aroması
1 paket kabartma tozu
önceden 200 derece ısıtılmış fırında 160 derecede 15-20 dakika pişirilir.
Biraz önce yaptım bunuda, afiyetle yicem şimdi
.beni bittirmediyse seni bittirmez ben 4 çocuk okutuyorum biri feme gidiyor 280 dershaneye veriyorum bunların yolu harçlıkları ama ittiraf etmek gerekirse dukan biraz masraflı
lor peyniri ,süt,yumurta hindi salam ,üçgen peynir yogurt ,tavuk haşlama,balık ızgara,zero kola günde 2 bardak..maaşallah fadimetoş....fadime atakda ne yedin bacım..anlatsana yaa..hiç ablana yardımcı olmuyosun bak .
bu kadarmı???tavuk haşlama deme bana...dün bütün gün yedim, düşündükçe midem bulanıyo valla..kırmızı et yokmukine.???lor peyniri ,süt,yumurta hindi salam ,üçgen peynir yogurt ,tavuk haşlama,balık ızgara,zero kola günde 2 bardak.
evet, atakta günlük 1,5 kaşık yulaf kepeği hakkın var..o da dişimin kavuğuna gitmez yaahopiş 1 kaşıkmıydı tam bilmiyorum ama yulaftan krep yapıp yiyebilirsin kızım söylüyordu ben yapıyordum atakta yulafımız yoktu sonra almıştık
bu kadarmı???tavuk haşlama deme bana...dün bütün gün yedim, düşündükçe midem bulanıyo valla..kırmızı et yokmukine.???
evet, atakta günlük 1,5 kaşık yulaf kepeği hakkın var..o da dişimin kavuğuna gitmez yaa
hopiş şu yazıyı kaldır halen şişko nedemek artık güzel bişey yaz çizelgeyide degiştir bu günkü kilonu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?