- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.741
63.3ile başladım tok 59.4 aç 58.8 çıkıyorumKac kiloyla basladin ne kadar gitti cnm
Ben anladimO ne demek bacım laf mı soktun iyi bişi mi dedin yüksek aykümla bile kavrayamadım
Kilona göre gayet guzel gitmis cnm63.3ile başladım tok 59.4 aç 58.8 çıkıyorum
Ozaman 58.8im evet baya iyi gitti en büyük problemim tatlı ve abur çubuklar zaten kesince 2hemen gitti emzirmekte büyük etken benceKilona göre gayet guzel gitmis cnm
Biz burda tek sabah kalkinca wc sonrasi, ac, kiyafetsiz tartilari hesap ediyoruz
spor olmadan cok zorlasıyor kılo vermek canım. Bende duzenlı olarak yapmaya baslayamadım bıHoşbulduminşallah sporla destekleyebilsem süper olucak ama
eksı candırGünaydın herkese
Cuma 67.9
Bugün 67.8
Sanırım hafta sonu yediklerimden fazla gitmedi
cumaya gıder bu artın canımOf geçmiş bittikahvaltıdan sonra bakarım artık
oy mutlu oldum bu hafta daha kaçamak yapmicam
geçen Cuma : 55.4 kg
Ara tartı : 55.8 kg
Fark : - 400 gr
Oyy gecmıs olsun kuzuya. Hastanede daha cabuk ıyılesır ınsAbla yatıs yapıldı kızımda agır akciğer enfeksiyonu var atlatamamıs sanirim bebegım helak oldu bı kac gun hastanedeyız.
Ay bendeAyy eksi yazinca bi an eksidesin sandim
hoşgeldin canım, eğer istikrarlı olursan 4 aya bile kalmaz hedef kilona ulaşmanaAdı:Gözde
Yaşı:28
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:Hayır
Meslek:muhasebe
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo:80
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Adet düzensizliği sebebi ile Doğum kontrol ilacı ile başladı ve durmadı sinsice ve yıllarca
Bize kısaca kendini anlatırmısın:Kuyruğuna basılmadığı sürece sakin bir akrep kadını,diyet dışındaki konularda kararlı,ne istediğini bilen
Evet hanımlar bende aranızda olmayı çok istiyorum çünkü 4 ay içinde 15 kg vermem lazım ama bu konuda kendime hiç inancım yok desteğinize ihtiyacım çokkk
hoşgeldin canım, kilon abartı değil ama kendini rahat edeceğin kiloda olmak daha iyidirAdı: huban
Yaşı: 25
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 2 çocuk 4ve1
Emziriyormusun: evet
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:156
Kilo:59.4
Hedef:50
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :doğum hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
sen kendini bildikten sonra Allah’ta doğruyu bildikten sonra gerisi önemsiz abla keyfine bak bugünGunaydin
Ne guzel bir gun benim icin
Zaten işe gec kaldim
6 ya 5 kala uyandim
Apar topar bi ciktim araba calismiyor tık yok
Lamba fal an acik kalmamis akü desem
Eşimde işte
Şefi aradim iş cokmu sonra geleyimmi diye
Aslinda yok ama buyuk sef daha yok
Sonra ara dedi
Birazdan yine aricam
Beni en rahatsiz eden seyde acaba yalanmi soyledi diye dusunmeleri
Başım agridi sabah sabah
gayet güzel canımGünaydin herkese
Ilk tartı benden gelsin
Cuma günü 95.8
Bugün 95.5
Fark -300 gr
demekki biraz daha geç tartılsaydın baya bi eksi olurdu maşallahSabahın 7sinde tartıldım
Cuma:84.1
Bugün:83.6
Fark:500 gram
gelirdim ama uzağız gelmiş oldumGunaydınlar
Kızlar okula gıttı. Kaldık bebısımle basbasa. Onunda kahvaltısını yaptırdım evlerı topluyorum.
Cayımıda koydum bı yandan hadı gelın kahvaltıya
gayet güzel canım devamıda gelsin inşallahGünaydıııııınnnnn herkeseben tartıldım bugünn ve hayretler içindeyim çook uzun bir aradan sonra bu rakamı gördüm. ben yeni olduğum için en son tartılmamdan beri ne kadar gittiğini yazayım
cumartesi: 59.9
pazartesi: 58.6
fark: -1,300
gayet iyi abla inş 8 kere görürsün Cuma’yaSabah gec kaldim ama yinede tartildim
Fazla olmasada kötü sayilmaz
Cumartesi arti oldugumu dusunursek :)
Cuma 91.9
Bugun 91.5
Fark 400
hoşgeldin canım, koşa sürede hedefine ulaşırsın inşAdı: Sevilay
Yaşı:26
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1/6 aylık
Emziriyormusun:Evet
Meslek:Ekonomist
Şu anda çalışıyomusun:Hayır
Boy:168cm
Kilo:79,7
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz :Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatır mısın: Evde bebeğimle vakit geçiriyorum bu yüzden hareketsiz bir gün geçiriyorum. Bebeğimi bırakamadığım için sadece yediklerime dikkat ederek kilo vermeyi amaçlıyorum.
eksi eksidir canım bayılıyorum senin şu positiv liğineHellöö mellöööö günaydınlar takım
Cuma ya göre - 100 gördüm
Eşim de oğlanı sabah kreşe götürmemiş ben de ağrıdan ölüyorum bugün ekşınlı geçecek o anlaşıldı
Bu kedi kuluna gökten sabır serpiştir yeearabbülaleminn
çok geçmiş olsun ya inşallah düElir sende yavruda rahat ederCanım buyuk daha ıyı ama kuçüğüm sıfırdan alıyor gıbı dun ates ten yandı 39.4 lerde gezdi durdu sabah acile geldık sımdı serum taktılar tektık yapıyorlar guya anneme geldim burda minigım daha kotu olduesimde yok yanımda buyuj kuzum hergun arabamıza binelim babama gidelim diyor. Esım de dayanamadı cocuklara bu hafta donuyoruz
üzülme canım hayırlısıyla geçecek iyi olacak bu yılAbla sanırım Baska bırsey bilmiyorım
Evladım ınledıkce kahroldum. Annem bu hafta ise gidecek abla okullar acildi ya halkeğitım de dıkıs nakıs dersleri veriyor. O olmayacak zaten ben yanlız kalıcam 16.30 a kadar. 2019 hastalık yılıydı benım ıcın bitti sukur derken yeni yıla da oype devam ediyoruz. Çok uzgunum
en azından eksi canım Buda iyiGünaydın herkese
Cuma 67.9
Bugün 67.8
Sanırım hafta sonu yediklerimden fazla gitmedi
Kontrol Tartım
Cuma:68.5
Bugün: 69.4
Ben bu vücutla ne yapicam bilmiyorum. O hafta neye alistiysa onunla devam etmem gerekiyor yoksa sapitiyo. Dün akşam yemeğinde yarım kase mercimek çorbası ve 4-5 kaşık nohut vardı bunlar şişkinlik yaptı muhtemelen.
3 gundur wc sorunum da var.
Abla sendeki hafıza bende olsa maşallahAyy bi sürü üye geliyor
Insan cagirmamak icin zor tutuyor kendini
Yeni kizlarin isimlerinide tam ogrenemedim henuz :)) kim kimdi hatirliyamiyorum
Kalici olanlar bi liste yapilsa
yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah canımGünaydın kızlar
Nasılsınız???
Yine bir sömestr dönüşü
Yine baştan başlıyorum.
Bu sefer muvaffak olurum inşallah. :)))
bence güzel canım, sadece muzu sahura yemeseydin keşke acıktırmasın seniBugün niyetliyim.
Sahuruda bi muz yedim.zaten dünden abartmıştım.
İftara da karnabahar yemeği ya da haşlamasını yoğurtlamayı düşünüyorum.2 kepçe de tarhana çorba .dolapta sağlam yeşillik bulabilirsem salata :))
Siz neler düşünüyorsunuz?
inşallah canım yapacaksın55 miii
maşallah
Hedefimin 2 kilo altı ....
Olsun 74 olsam şu an.haftada yarım kilo versem.17 çarpı 0.5 = 34 haftadaaaaa hedefimdeyim inşallah .....
Başlamak bitirmenin yarısıdır di mi
Ekime geliyor hadi bakalım.
Aksın zaman :))
öyle bi heycan yapmışımkiAyy eksi yazinca bi an eksidesin sandim
Olmadı kapaniceSopalar merdaneler gelecek ama kaçışım yok
+1.5 ile 77.5 geldim
Okula kaçıyorum
Oğullarım okadar hareketli ki boş bulduğum zamanda ya evin işini yapıyorum ya yatıyorumspor olmadan cok zorlasıyor kılo vermek canım. Bende duzenlı olarak yapmaya baslayamadım bı
eksı candır
cumaya gıder bu artın canım
Oyy gecmıs olsun kuzuya. Hastanede daha cabuk ıyılesır ıns
Az olur mu diyetisyen 31kilosu yağ diyince yerin dibine giresim geldihoşgeldin canım, eğer istikrarlı olursan 4 aya bile kalmaz hedef kilona ulaşmana
hoşgeldin canım, kilon abartı değil ama kendini rahat edeceğin kiloda olmak daha iyidirkısa zamanda verirsin fazla bi kilon yok
sen kendini bildikten sonra Allah’ta doğruyu bildikten sonra gerisi önemsiz abla keyfine bak bugün
gayet güzel canım
demekki biraz daha geç tartılsaydın baya bi eksi olurdu maşallah
gelirdim ama uzağız gelmiş oldum
gayet güzel canım devamıda gelsin inşallah
gayet iyi abla inş 8 kere görürsün Cuma’ya
hoşgeldin canım, koşa sürede hedefine ulaşırsın inş
eksi eksidir canım bayılıyorum senin şu positiv liğine
çok geçmiş olsun ya inşallah düElir sende yavruda rahat eder
üzülme canım hayırlısıyla geçecek iyi olacak bu yıl
en azından eksi canım Buda iyi
toparlicaksin inş canım
Abla sendeki hafıza bende olsa maşallahsen hemen aklında tutuyorsun herşeyi senden kaçmaz
yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah canım
bence güzel canım, sadece muzu sahura yemeseydin keşke acıktırmasın seni
inşallah canım yapacaksın
öyle bi heycan yapmışımki
Olmadı kapaniceCuma’ya telafi edeceksin inş
Tabi cnm emzirmeyle 400 500 kalori fazla yakiyosunOzaman 58.8im evet baya iyi gitti en büyük problemim tatlı ve abur çubuklar zaten kesince 2hemen gitti emzirmekte büyük etken bence
İnsanlık için küçük benim için büyük eksiBen anladim
Senin eksini kucumsemis
çok geçmiş olsunAbla yatıs yapıldı kızımda agır akciğer enfeksiyonu var atlatamamıs sanirim bebegım helak oldu bı kac gun hastanedeyız.
Nasıl yani? 59.4 kg dan 31 kilosu nasıl yağ oluyorAz olur mu diyetisyen 31kilosu yağ diyince yerin dibine giresim geldi
İnşallah cnm bende öyle umuyorumgayet iyi abla inş 8 kere görürsün Cuma’ya
Sağol canım :)hoşgeldin canım, eğer istikrarlı olursan 4 aya bile kalmaz hedef kilona ulaşmana
hoşgeldin canım, kilon abartı değil ama kendini rahat edeceğin kiloda olmak daha iyidirkısa zamanda verirsin fazla bi kilon yok
sen kendini bildikten sonra Allah’ta doğruyu bildikten sonra gerisi önemsiz abla keyfine bak bugün
gayet güzel canım
demekki biraz daha geç tartılsaydın baya bi eksi olurdu maşallah
gelirdim ama uzağız gelmiş oldum
gayet güzel canım devamıda gelsin inşallah
gayet iyi abla inş 8 kere görürsün Cuma’ya
hoşgeldin canım, koşa sürede hedefine ulaşırsın inş
eksi eksidir canım bayılıyorum senin şu positiv liğine
çok geçmiş olsun ya inşallah düElir sende yavruda rahat eder
üzülme canım hayırlısıyla geçecek iyi olacak bu yıl
en azından eksi canım Buda iyi
toparlicaksin inş canım
Abla sendeki hafıza bende olsa maşallahsen hemen aklında tutuyorsun herşeyi senden kaçmaz
yeni başlangıcın hayırlı olsun inşallah canım
bence güzel canım, sadece muzu sahura yemeseydin keşke acıktırmasın seni
inşallah canım yapacaksın
öyle bi heycan yapmışımki
Olmadı kapaniceCuma’ya telafi edeceksin inş
Ahhh ahhh sen benim hafizayi eskiden gorecektin :)) bu takim kocatti beniAbla sendeki hafıza bende olsa maşallahsen hemen aklında tutuyorsun herşeyi senden kaçmaz
Allah söyletiyor bak kuzu önce 94 sonra 84Ins canim.nerde o günler.84 e daha cok var.94 demek istedin heralde:)
Ah canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur miniğinCanım buyuk daha ıyı ama kuçüğüm sıfırdan alıyor gıbı dun ates ten yandı 39.4 lerde gezdi durdu sabah acile geldık sımdı serum taktılar tektık yapıyorlar guya anneme geldim burda minigım daha kotu olduesimde yok yanımda buyuj kuzum hergun arabamıza binelim babama gidelim diyor. Esım de dayanamadı cocuklara bu hafta donuyoruz
Gördüm fotolarını hakkat çıtırsınZehra ben bi de çıtırım bi seksiyim allaaah allahhh sorma
Abla dünkü waffle ve mantıdan sonra eksi çıksaydı aha da oturduğum sandalyeden al aşağı ederdim kendimiAyy eksi yazinca bi an eksidesin sandim
Adamı mezarında ters döndürtme şimdi seni Bülent ablamız görsünGördüm fotolarını hakkat çıtırsınBen de o günleri görecek miyim Zeki müren de bizi görecek mi
Anacim ben onlari yeseydim direk +2dimdünkü waffle ve mantıdan sonra eksi çıksaydı aha da oturduğum sandalyeden al aşağı ederdim kendimi
Ilk oğlumda yiye yiye 74ten 53e düşmüştüm bunda veremedimTabi cnm emzirmeyle 400 500 kalori fazla yakiyosun
63.3ün aynen öyle dedi ben bakmışım dedim ama boyum kısa benim 156çok geçmiş olsun
Nasıl yani? 59.4 kg dan 31 kilosu nasıl yağ oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?