- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.761
Evet 1. De ben de yiyerekten bayağı vermiştim.idealimden uzak olsada.2. De olmadı.şindi 2.5 yaşında.emzirme de bitti.iyice zorlaştı.neden ki???Ilk oğlumda yiye yiye 74ten 53e düşmüştüm bunda veremedim
Ohh mis gözün aydın.Selam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyudukbu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
Hoşbuldum canım.Ayy inşallah nE kadar güzel motivedir buuuyhoşgeldin canım, eğer istikrarlı olursan 4 aya bile kalmaz hedef kilona ulaşmana
Evet ya 1den sonrakiler bozuyor işiEvet 1. De ben de yiyerekten bayağı vermiştim.idealimden uzak olsada.2. De olmadı.şindi 2.5 yaşında.emzirme de bitti.iyice zorlaştı.neden ki???
Ahh ah anneler böyle böyle topik oluyor demek.
Ne güzel darısı benimde başımaSelam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyudukbu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
ben de özlüyorum sizi ablacım ama yazmaya ne yazacağımı bilmiyorum ki
şaşırdım şuan normal olan acaba omu ben hiç yağ oranımı baktırmadım benim acaba kaç63.3ün aynen öyle dedi ben bakmışım dedim ama boyum kısa benim 156
gercekten ilk çocukta daha kolay hamile kaldığım kilodan 8 kilo daha eksideydim kızım 7 aylıktı. İkincidede vermiştim ama okadar sıkı olamamıştım birde hep ilk 6 ay daha cabuk verilirmiş kiloEvet 1. De ben de yiyerekten bayağı vermiştim.idealimden uzak olsada.2. De olmadı.şindi 2.5 yaşında.emzirme de bitti.iyice zorlaştı.neden ki???
Ahh ah anneler böyle böyle topik oluyor demek.
a.selam abla bol sohbetleriniz olsun inşSelam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyudukbu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
eksi eksidir canım cumaya dahada eksi oldun inş. Listeye girmen için kaç olmalısın canım?Bildirimim
Cuma 87.4
Bugün 87.3
Fark -100 gr
(88.4ü görmüştüm)
Ne zaman kafan rahatsa gel yaz canımben de özlüyorum sizi ablacım ama yazmaya ne yazacağımı bilmiyorum ki
takip ediyorum sizi ama yazacak bişe bulamıyorum, kafam darma duman hala
Anliyorum bitanemben de özlüyorum sizi ablacım ama yazmaya ne yazacağımı bilmiyorum ki
takip ediyorum sizi ama yazacak bişe bulamıyorum, kafam darma duman hala
Ben de dün karnabaharı bile korka korka yedimAnacim ben onlari yeseydim direk +2dim
Zamanla metabolizma yavaşlıyor haliyle çeşitli hastalıklar da sebep olmuş olabilirIlk oğlumda yiye yiye 74ten 53e düşmüştüm bunda veremedim
Özletme kendini ablaSelam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyudukbu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
senin adina sevindim cnmSelam fıstıklar dün öğleden sonra yeğenim aradı teyze bu gün geleyim mi dedi gel dedim ve hazirlaga giriştim gece 11 gibi geldi sabah 7 ye doğru uyudukbu ara uğramazsam yegenle derin sohbetteyimdir haberinizolsun
kötü gecen bi haftasonu icin gayet iyi cnmBildirimim
Cuma 87.4
Bugün 87.3
Fark -100 gr
(88.4ü görmüştüm)
Sen yizik sifaya baktinmi cnmBen de dün karnabaharı bile korka korka yedim
Zamanla metabolizma yavaşlıyor haliyle çeşitli hastalıklar da sebep olmuş olabilir
Özletme kendini abla
Bende okadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şok oldum kilon kaç kişaşırdım şuan normal olan acaba omu ben hiç yağ oranımı baktırmadım benim acaba kaçbenimde boyum kısa 1.60
gercekten ilk çocukta daha kolay hamile kaldığım kilodan 8 kilo daha eksideydim kızım 7 aylıktı. İkincidede vermiştim ama okadar sıkı olamamıştım birde hep ilk 6 ay daha cabuk verilirmiş kilo
a.selam abla bol sohbetleriniz olsun inş
eksi eksidir canım cumaya dahada eksi oldun inş. Listeye girmen için kaç olmalısın canım?
Ne zaman kafan rahatsa gel yaz canım
Bilmiyorum ki hep batırdım birseyimdeyok amaBen de dün karnabaharı bile korka korka yedim
Zamanla metabolizma yavaşlıyor haliyle çeşitli hastalıklar da sebep olmuş olabilir
Özletme kendini abla
En düşük geçen Cuma 55.4 kiloydumBende okadar olabileceğini hiç düşünmemiştim şok oldum kilon kaç ki
84.8e düşmem lazım canım 2 buçuk kilo vermem lazımşaşırdım şuan normal olan acaba omu ben hiç yağ oranımı baktırmadım benim acaba kaçbenimde boyum kısa 1.60
gercekten ilk çocukta daha kolay hamile kaldığım kilodan 8 kilo daha eksideydim kızım 7 aylıktı. İkincidede vermiştim ama okadar sıkı olamamıştım birde hep ilk 6 ay daha cabuk verilirmiş kilo
a.selam abla bol sohbetleriniz olsun inş
eksi eksidir canım cumaya dahada eksi oldun inş. Listeye girmen için kaç olmalısın canım?
Ne zaman kafan rahatsa gel yaz canım
63.3ün aynen öyle dedi ben bakmışım dedim ama boyum kısa benim 156
Waffları mantıları gömdüm desene kızEn düşük geçen Cuma 55.4 kiloydum
Bugun +400 çıktım malesef iki gündür kaçamağım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?