- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.401
ben bu hafta nerdeyse topikte nöbetçi gibi her daim burdaydım paylaşımını çok bulmadım seninde gözünden kaçmamış olacak ki sende uyarmışsın kızmasın bana ama burda çok paylaşım yapmak birbirini motive etmek ön planda haksızmıyım
Evet aynennn :) Olsun cnm napalım haftaya 400 gram + kendimde verirsem süper olur
1.mi olmuşum bendaha nice birinciliklere inşallah
Bu hafta daha güzel sonuçlar olur inşallah, geçen haftaya göre herkes daha bir toparlandı gibi. İnşallah bu hafta daha iyi, bol sporlu, az kalorili bir hafta olur hepimiz için.
ayyy benim zengin hopiş ablama bak bir gecede fakirleşiverdi :))))
kızlar bu arada gördüğümüme göre gruptaki ilk 3'teyim
1. noraa
2. mursh
3. graphicdesigner
dukancılar bakın mıllet neler almıs bu dukan dıyetı ıcın...
Waryaaa adam ozel urunler cıkarmıs dukana ozel puskevıtler cıkolatalar mayonezler felan acayıp bı saha oldu bu dukkan
Eki Görüntüle 379122
tebrükler beybi bende sondan birinci olmuşum
Yapsınlar tabi azıcık kalorisi düşük ve besleyici faydalı bir şeyler yapsınlar.... iyi olmuş şimdi bunların yan sanayisini üretmek lazım... böyle tekelciliğe girer pahalı olur...
selam kızlar kilo bildirimi yapamadım sabah kalkıp doktora gittik
dün demiştim
dediğim çıktı astım varmış bendede..
ilaçlı solunumtestleri yaptı doktor
astıma uyuyo testlerin dedi.. ileri derece değil dimi dedim ama doktor değil ama astım olarak görünüyo dedi
hava verdi sabah akşam için bakalım nolacak. inşş ilerlemez .1 ay sonra kontrole gitcem..
kilomu tartamadım hastanede solunum fonk için tartıp boy ölçtüler boyumu 1.63 kilomu 68 dediler
böyle kızlar
bu arada Fulya sende hoşgeldin canımm tatilin güzel geçmiştir umarım kilo durumun ne alemde tatil yaradımı :)
nagiş baya vermişsin 65 i görmen harika
cnm hoşgeldin çok geçmiş olsun eve hemen bir buhar makınası al sık lazım olacakbebek oluncada lazım zaten
verdim edacım 3 haftada 65i ucundan gördüm bakalım ayın 7sinde tam bir ay olacak bir haftadırda spor salonuna gidiyorum nisan 25 te son durumu merak ediyorum
şimdi kendime light süt ısıtayım içinede tarçın atayım midem sahlep geliyo diye sevinsin
edda gecmis olsun canim ya uzuldumnasil bi tedavi uygulanacakmis?
evet tatil yaradi almisim kilolari neyse tahmin ettigimden daha az almisim ona seviniyorum...
hemen dukana basladim yerlesmeden gitsin diye
az once bavullari actim icinden saray helvasi, fistikli lokum, 2 tane de kitkat cikolata cikti. sabrim iradem sinaniyor resmenkitkati lupletmeyi dusunmedim degil, ama bir anlik sapsallik gecince hemen kendime geldim ve de gozumun onunden kaldirdim. esime vericem o yesin. lokumlari zaten kv'ye getirmistim. gerci kadina sinir oldugum icin hicbirsey veresim yok, vermeyebilirim. evde dursun daha iyi.
az once kvnin dagittigi odayi toplamaya basladim. yani az once dedigim 2 saat oldu. hala daginik... kafayi yedirtecek bana su oda. heryere birseyler tikistirmis saka gibi.. bari hepsini bir yigin halinde birak ben kaldirayim. her cekmecede sacma birsey var alakasiz yani. ben de OKBliyim ya cekmecelerim cok duzenlidir hepsini mahvetmis.. kisacasi dip kose giristim ust kata arkadaslar butun aksamimi alacak belli.. hatta belki bugun bitmez.............. bu kaynanayi kaynar kazana atmali yaaa poooffffffffff
simdi quorn tavugumu firina attim birazdan ogle yemegimi yicem o zaman moralim azicik duzelebilir simdi acliktan da sinirlerim gergin iyi ki esim ortalarda yok
edda gecmis olsun canim ya uzuldumnasil bi tedavi uygulanacakmis?
evet tatil yaradi almisim kilolari neyse tahmin ettigimden daha az almisim ona seviniyorum...
hemen dukana basladim yerlesmeden gitsin diye
az once bavullari actim icinden saray helvasi, fistikli lokum, 2 tane de kitkat cikolata cikti. sabrim iradem sinaniyor resmenkitkati lupletmeyi dusunmedim degil, ama bir anlik sapsallik gecince hemen kendime geldim ve de gozumun onunden kaldirdim. esime vericem o yesin. lokumlari zaten kv'ye getirmistim. gerci kadina sinir oldugum icin hicbirsey veresim yok, vermeyebilirim. evde dursun daha iyi.
az once kvnin dagittigi odayi toplamaya basladim. yani az once dedigim 2 saat oldu. hala daginik... kafayi yedirtecek bana su oda. heryere birseyler tikistirmis saka gibi.. bari hepsini bir yigin halinde birak ben kaldirayim. her cekmecede sacma birsey var alakasiz yani. ben de OKBliyim ya cekmecelerim cok duzenlidir hepsini mahvetmis.. kisacasi dip kose giristim ust kata arkadaslar butun aksamimi alacak belli.. hatta belki bugun bitmez.............. bu kaynanayi kaynar kazana atmali yaaa poooffffffffff
simdi quorn tavugumu firina attim birazdan ogle yemegimi yicem o zaman moralim azicik duzelebilir simdi acliktan da sinirlerim gergin iyi ki esim ortalarda yok
şimdilik 1 aylık bi tedavi verdi sabah akşam 2 farklı hava..
1 ay sonra tekrar testler yapılacak..
korkuyodum bu astım olayından başıma geldi..
ben sinirlenince filan nefesim kesiliyo tıkanıyorum eşimle kavga ediyoruz yada kardeşimle tartışıyorum sinirleniyorum diyelim sinirleniyorumya zor nefes alıyodum doktora bunu söyledim stres astımı tetikler dogaldır dedi. .
bilmiyom bakalım 1ay sonra bakacak inş düzelir diye umut ediyom
fulyacım sen evde yokken kayınvalidenler sizdemi kaldıkii.
buarada türkiyeden getirdiklerinden azcıkta olsa ye aklın kalmasın
bende doktordan eve geldikten sonra eşimle tartıştım :)
evi dağıttım şimdi evebakıyom hiiç toplamak gelmiyo içimden evimden nefret ettim şuan ççok karışık...
kuzum esas sinir olduğun için verki kilo alsınevde durması sana zarar bir anlık çılgınlıkla yeme ihtimalin yüksek ver kurtul
bende şimdi tarçınlı süt içtim ohh mis birazda dukan pastası araştırdım haftaya doğum günüm var pastasız olmazben zaten denediğim dukan tatlılarını hiç sevmedim ve yemedim tatlandırıcının zeminindeki acılık tiksinç yulaf hakkımı ekmekle kullanıyorum yada kreple özellikle kreple yalancı mantı favorim eşim bile bayıldı denedin mi fulya
kiyamam canim ya bende de panik atak varken nefesim daraliyor gibi olurdu berbat bir hisumarim kolay atlatirsin. evet sinir stres etkiliyor astimi, sinirlenince tikanirlar zaten astim hastalari gerci seninki o kadar ciddi degil sanirim, oyle olsaydi simdiye kadar patlak verirdi hastanelik olurdun allah korusun.
biz yokken esimle kv bana hain planlar kurmuslar. sozde yatakodamizi yenilemisler ama bir odayi yaparken diger odayi batirmislar insan oyle birakmaya utanir ya o kadar daginik oda... of yani( neyse bugun girisebildim sonunda bakalim topluyorum. dusuncesizler....
yok kusum ya yemicem zaten lokumu pek sevmem saray helvasi severim ama yillardir yemedim tadini unuttum gibi, simdi hatirlatmayayim kendime
haklisin canim vereyim kurtulayim en iyisi. hangi tatlandiriciyi kullaniyorsun canim? ben kepek hakkimla hic tatli yapmadim hep ekmek veya krep yapiyorum ama dukan pudingleri yapiyorum arada tatlandirici ve vanilya aromasi ile. bir de arkadasim dukan sutlac yapti cok guzel olmus oyle diyor parmaklarini yemisler. ondan tarifi alinca burada paylasicam. evet kreple yalanci manti ben de yaptim hatta baya 4-5 kere falan, cok guzel gercekten de
kiyamam canim ya bende de panik atak varken nefesim daraliyor gibi olurdu berbat bir hisumarim kolay atlatirsin. evet sinir stres etkiliyor astimi, sinirlenince tikanirlar zaten astim hastalari gerci seninki o kadar ciddi degil sanirim, oyle olsaydi simdiye kadar patlak verirdi hastanelik olurdun allah korusun.
biz yokken esimle kv bana hain planlar kurmuslar. sozde yatakodamizi yenilemisler ama bir odayi yaparken diger odayi batirmislar insan oyle birakmaya utanir ya o kadar daginik oda... of yani( neyse bugun girisebildim sonunda bakalim topluyorum. dusuncesizler....
yok kusum ya yemicem zaten lokumu pek sevmem saray helvasi severim ama yillardir yemedim tadini unuttum gibi, simdi hatirlatmayayim kendime
haklisin canim vereyim kurtulayim en iyisi. hangi tatlandiriciyi kullaniyorsun canim? ben kepek hakkimla hic tatli yapmadim hep ekmek veya krep yapiyorum ama dukan pudingleri yapiyorum arada tatlandirici ve vanilya aromasi ile. bir de arkadasim dukan sutlac yapti cok guzel olmus oyle diyor parmaklarini yemisler. ondan tarifi alinca burada paylasicam. evet kreple yalanci manti ben de yaptim hatta baya 4-5 kere falan, cok guzel gercekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?