- 30 Ocak 2020
- 159
- 660
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.401
Annemin arkadaşının da oğlu öyle. Anneannesi ufakken herşeyi yediriyodu, her istediğini alıyorlardı. Şuan ne oldu yaşı 18-19 ama ağır yaşamlardaki adamlar gibi vücudu. Yapmayın etmeyin çok doğru söylemişsiniz katılıyorumgözünüzü seveyim gerekirse çatır çatır kavga edin küssün analarınız yedirtmeyin aynı şeyleri küçük kız kardeşim oğlun da yaşadı bildiğin her günü mücadeleydi aile binasındalar 6 aylıkken baldan alerji olup 2 ay onu çektiler sonrası daha neler neler sonuç ne oldu çocuk 8 yaşın da aşırı şişman ve insilün direnci çıktı kv sinin tepkisi aman ne var bende de var demek olmuş şeker hastası bile olabilir demiş doktorlar şükür henüz o yok , çocuklarınız için güçlü olun gerekirse kırın dökün 2 cahilin iyi niyetine çocuklarınızın sağlığını kalıcı riske atmayın
tam destek arkanız dayım
Stres olursan gideceği varsada gitmez :))Anladım o başka liste
Ben bizim listeyi diyorum,eteklerim tutuştu da birazcık
Valla anama da kv ye gerekli ayarı daha kızım doğmadan verdim. Kötü niyetli değilsiniz biliyorum ama bebe benim istediğim gibi beslenip büyüyecek dedim. Ha sağolsunlar çok zorlamadılar ama bıraksan uu neler yaparlargözünüzü seveyim gerekirse çatır çatır kavga edin küssün analarınız yedirtmeyin aynı şeyleri küçük kız kardeşim oğlun da yaşadı bildiğin her günü mücadeleydi aile binasındalar 6 aylıkken baldan alerji olup 2 ay onu çektiler sonrası daha neler neler sonuç ne oldu çocuk 8 yaşın da aşırı şişman ve insilün direnci çıktı kv sinin tepkisi aman ne var bende de var demek olmuş şeker hastası bile olabilir demiş doktorlar şükür henüz o yok , çocuklarınız için güçlü olun gerekirse kırın dökün 2 cahilin iyi niyetine çocuklarınızın sağlığını kalıcı riske atmayın
tam destek arkanız dayım
ben de baya panikledim inşallah çabuk gelir yaparlarmaşallah abla.
Bı ben beceremedım
As ablam.
Susuzluk zor. Sular kesılınce elım ayagım bırbırıne dolanıyor benımde.
Ins cabucak yapılır
Genclere zayiflik yakışır cnm :))hedefine ulaşmış bence aşırı zayıf :)) bundan sonrasına kas yapması lazım vücudu şekillensin diye sağlıklı beslenmeyi devam ettirmeye çalışıyormuş(bana gelmeden son 2 hafta boyuna nodul mu ne hazır çabuk pişen makarna yemiş, öğrenci işte ) daha kilo alacağını sanmam ,
bana öyle derse ben şey derim sen yıkayacaksan alırım benim minnoş ellerim değerliBızım bunu dedıgımızı duyana eskıler baslar sımdı. Alın 7 8 metre kumas dıkın yıkayıp yıkayıp kullanın dıye. (kaynanam)
Sımdı hersey kolay ama cocuk buyutemıyo bu gencler
Yaa günah değil mi çocuğaAnnemin arkadaşının da oğlu öyle. Anneannesi ufakken herşeyi yediriyodu, her istediğini alıyorlardı. Şuan ne oldu yaşı 18-19 ama ağır yaşamlardaki adamlar gibi vücudu. Yapmayın etmeyin çok doğru söylemişsiniz katılıyorum
Bak buldum fotoyuYa tamamen cehalet be başka bir şey değil cidden. Hadi ek gıdayı geç çocuğa baharatlı ve şekerli şeyler vermeye çalışıyolar. Onda şeker var diyorm diyolarki amaaan noolcakki
Yani bana bi tane 6 aylık bebe göstersinler tuvalete mıçan ama yok yani böyle bir şey. Beyin yıkıyo ajan gibi bişiy valla
cok haklısın abla kucuklukten gelen damak tadıyla baslıyor herseygözünüzü seveyim gerekirse çatır çatır kavga edin küssün analarınız yedirtmeyin aynı şeyleri küçük kız kardeşim oğlun da yaşadı bildiğin her günü mücadeleydi aile binasındalar 6 aylıkken baldan alerji olup 2 ay onu çektiler sonrası daha neler neler sonuç ne oldu çocuk 8 yaşın da aşırı şişman ve insilün direnci çıktı kv sinin tepkisi aman ne var bende de var demek olmuş şeker hastası bile olabilir demiş doktorlar şükür henüz o yok , çocuklarınız için güçlü olun gerekirse kırın dökün 2 cahilin iyi niyetine çocuklarınızın sağlığını kalıcı riske atmayın
tam destek arkanız dayım
yapabılırız abla demı. Havalar bahar havası gıbı burda ıkı gundur sımdı mınnakımı arabaya atıp yuruyuse cıkmayı planlıyorum artık bı yerden baslamam lazımben de baya panikledim inşallah çabuk gelir yaparlar
biz de beceririz gülüm hem okula hem part time işe giden öğrenci bile başarıyorsa azıcık vakit ayırıp kendimize özel güzel tabaklar hazırlarız çatır çatır da zayıflarız valla
Sende gencsın ablaGenclere zayiflik yakışır cnm :))
Darisi bize insallah
Valla sen çok güzel söylüyosun ben olsam avel avel bakarım suratınaYaa günah değil mi çocuğabanada annem 1 ay sonra yemek sularından falan ver diyo. Dedim çiğköftede tıkayım mı ağzına kurban
Soda maydanoz limon yaptım şimdi içiyorumStres olursan gideceği varsada gitmez :))
Dün hem ac kalimisin hem su az bide uykusuzluk
Hepsi etkilemistir
Bugun suyunu da ihmal etme
Ödem cayida yapabilirsin
Yaaaa kahkaha attımBak buldum fotoyu
Çocuğumun eline bi de salatalık vermiş çarpılcaklar tuvalette
Eki Görüntüle 2584827
Akşama gidince sorayım bakalım tanıyo mu o kadını
Ana olunca güncelleme geliyo kuzu merak etmeValla sen çok güzel söylüyosun ben olsam avel avel bakarım suratınaya bu konularda çok salakım 14 günlük bebe tutmuştum elim ayağım birbirine girdi çok korkuyorum
Maymun etmiş çocumuYaaaa kahkaha attımkarnıma ağrı girdi resmen yerim boncuk gözlüyü nasılda şaşkın bakıyo yaaa
görünen köy klavuz istemiyor işte gülümAnnemin arkadaşının da oğlu öyle. Anneannesi ufakken herşeyi yediriyodu, her istediğini alıyorlardı. Şuan ne oldu yaşı 18-19 ama ağır yaşamlardaki adamlar gibi vücudu. Yapmayın etmeyin çok doğru söylemişsiniz katılıyorum
Hoşbuldummmmm canım teşekkür ederimmgörünen köy klavuz istemiyor işte gülüm
bu arada hoş geldinnnnnnnn
Hosgeldin cnmBen bu takımdayım ne yapcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?