Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annemin arkadaşının da oğlu öyle. Anneannesi ufakken herşeyi yediriyodu, her istediğini alıyorlardı. Şuan ne oldu yaşı 18-19 ama ağır yaşamlardaki adamlar gibi vücudu. Yapmayın etmeyin çok doğru söylemişsiniz katılıyorum

Anladım o başka liste
Ben bizim listeyi diyorum,eteklerim tutuştu da birazcık
Stres olursan gideceği varsada gitmez :))
Dün hem ac kalimisin hem su az bide uykusuzluk
Hepsi etkilemistir

Bugun suyunu da ihmal etme
Ödem cayida yapabilirsin

Valla anama da kv ye gerekli ayarı daha kızım doğmadan verdim. Kötü niyetli değilsiniz biliyorum ama bebe benim istediğim gibi beslenip büyüyecek dedim. Ha sağolsunlar çok zorlamadılar ama bıraksan uu neler yaparlar ya bu bal konusu gerçekten çok ciddi bişiy ama büyükler pek anlamyolar ne kötü ben bebe bisküvisini kendim yapıyorum. O zaman öğrendiklerinde güldüler ikiside çok abartıyosun falan diyip. Sonra duymuşlar paketli gıdalar çok zararlı ay iyi yapıyosun falan diyolar. Yani gerekli olduğu zaman soruyorum onlara ama yönetim elimde

maşallah abla.
Bı ben beceremedım

As ablam.
Susuzluk zor. Sular kesılınce elım ayagım bırbırıne dolanıyor benımde.
Ins cabucak yapılır
ben de baya panikledim inşallah çabuk gelir yaparlar
biz de beceririz gülüm hem okula hem part time işe giden öğrenci bile başarıyorsa azıcık vakit ayırıp kendimize özel güzel tabaklar hazırlarız çatır çatır da zayıflarız valla

Genclere zayiflik yakışır cnm :))
Darisi bize insallah

Bızım bunu dedıgımızı duyana eskıler baslar sımdı. Alın 7 8 metre kumas dıkın yıkayıp yıkayıp kullanın dıye. (kaynanam)
Sımdı hersey kolay ama cocuk buyutemıyo bu gencler
bana öyle derse ben şey derim sen yıkayacaksan alırım benim minnoş ellerim değerli

Yaa günah değil mi çocuğa banada annem 1 ay sonra yemek sularından falan ver diyo. Dedim çiğköftede tıkayım mı ağzına kurban

Bak buldum fotoyu
Çocuğumun eline bi de salatalık vermiş çarpılcaklar tuvalette

Akşama gidince sorayım bakalım tanıyo mu o kadını

cok haklısın abla kucuklukten gelen damak tadıyla baslıyor hersey
yapabılırız abla demı. Havalar bahar havası gıbı burda ıkı gundur sımdı mınnakımı arabaya atıp yuruyuse cıkmayı planlıyorum artık bı yerden baslamam lazım
Genclere zayiflik yakışır cnm :))
Darisi bize insallah
Sende gencsın abla

Yaa günah değil mi çocuğa banada annem 1 ay sonra yemek sularından falan ver diyo. Dedim çiğköftede tıkayım mı ağzına kurban
Valla sen çok güzel söylüyosun ben olsam avel avel bakarım suratına ya bu konularda çok salakım 14 günlük bebe tutmuştum elim ayağım birbirine girdi çok korkuyorum

görünen köy klavuz istemiyor işte gülüm
bu arada hoş geldinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…