- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.421
kaç yaparken göz çıkarttılar yani :))
iyi yönünden düşün canım sizi mutlu etmek istediler demekki odanızı yenilediler..
etrafı batırdınız bari temizleyin dimi :))
boşver balımm yawaş yawaş temizlrsin bi düzene sokarsın evini nasılsa evdesin bu ara..
tarifleri denediğimde sıvı tatlandırıcı vardı evde sonra bundan sanırım dedim eczaneden stevya bulabildim ama korkudan henüz tatlı bişey yapmadım hıı azıcık dukanella yaptım bitter gibi oldu oda
ekmek ve krep şimdilik yetiyo bana ama bu hafta regl haftam hazırlıklı olmam lazım
evet canim oyle yapicam artik napayim. hasta olmasaydim falan belki bu kadar etkilenmezdim de, cok feci griptim o kucuk odaya yerlesicektim esime bulasmasin diye hem tv falan orada. burnum tikali olunca gece uyuyamiyorum tv izliyorum arada daliyorum falan hastalaninca oyle malesef.. eh odami o hale getirdikleri icin, yol yorgunu hem de gripli temizlige girisemedim 2 gecedir esim yazik benim yuzumden uyuyamiyor oksurup duruyorum surekli uyaniyorum vs. eh durum boyle olunca daha da ofkelendim tabi. neyse biraz iyileseyim hem oda biraz sekle semale girsin moralim duzelir :) kadin benim giysi dolabima teflon tava ve bir sise sampanya koymus ya?? hahasasirmis kendini
bu evi bize kv verdigi icin ve bolunmus bir binayi paylastigimiz icin buraya da kendi mulkleri gibi davraniyorlar malesef eddacigim (yani bu kisim da kendi mulkleri aslindaama bize verdiler artik karismamalilar diye dusunuyorum). yazin baska eve cikmayi dusunuyoruz kismetse. o zaman cok daha rahat olcak. esim de rahatsiz surekli burunlarini sokmalarindan ama iste, kira odemedigimiz icin birsey diyemiyoruz.. adamcagiz hergun ev ilanlarina bakiyor. giderken yeni yaptiklari yatakodasini aynen birakicam tepki olarak. herseyimi yeni yapicam kv hicbirseyime karissin istemiyorum. onlardan bir parca istemiyorum evimde. en gicik oldugum seydir evim benim kutsal mekanimdir yani asiri evcimen bir insanim kadin her geldiginde birseylerin yeri degisiyor. biz normalde burada kalacaktik mortgage icin birikim yapacaktik sonra ev alip cikacaktik. ama o kadar burunlarini soktular ki kiraya cikmaya karar verdik ev alana kadar kira odemek burada bedava yasayip bu sikintiyi cekmekten iyidir diye dusunduk. sukurler olsun ki esim onlarin tarafinda degil yoksa cok uzulurdum ama esim benden bile daha cok rahatsiz oluyor annesinden o yuzden cok mutluyum
aslinda kadin kotu biri degil cok arkadasca davraniyor mesaj falan atar mesela ben hastaysam ilgilenir vs moralim bozuksa gelir sarap acar sohbet ederiz vs ama iste bu burun sokma huyu ve de bu rahatligi beni cileden cikariyor zaman zaman.
amma uzun yazmisim pardon :26: konustukca cenem dustu
mursh ben nete fazla giremiyorum yani evimde var sadece çalıştıgım yerde yok bir arkadaş paylaşımın çok az demişte girebildiğim kadar giriyorum daha fazla giremem maalesef...
çalışıyorum 2çocuğum var biri ufak eve gelince ancak onlarla ilgileniyorum ve sonuçta hergün giriyorum..???
ben yinede yazayım
başlangıç kilom: 68
şimdiki kilom 66 (bir haftada 2kilo gitti)
hedef kilom 59
ben sık giremem ama hergün girerim her saat yapamam yani.. boş bir insan değilim çalışıyorum ve sürekli girmeyi gereksiz buluyorum akşamları girer gunluk menümü yazar çıkarım mevzu paylaşımsa paylaşımımı yapmış olurum.. neyse artık mursha kalmış...bu yorumu ben yaptım topiğin ilk girenler için en önemli kriterdir sık girmek ve bol paylaşım bende seni bir haftada birkaç gün görünce bu yorumu yaptım ve büşrada benimle hem fikir oldu son karar kaptanın tabiki
ayyy benim zengin hopiş ablama bak bir gecede fakirleşiverdi :))))
:
ay aya ay bayıldım murç..türkiye de bulabilirmiyiz acep bunları..:26::26:nerden buldun , çabuk link at..dukancılar bakın mıllet neler almıs bu dukan dıyetı ıcın...
Waryaaa adam ozel urunler cıkarmıs dukana ozel puskevıtler cıkolatalar mayonezler felan acayıp bı saha oldu bu dukkan
Eki Görüntüle 379122
kuşum keşke önceden gitseydin şu doktora, bak kaç gündür gribim diye kendine eziyet etmişsin..herneyse..çoook geçmiş olsun..ilaçlarını düzenli kullan ...benim kardeşimdede vardı geçti.inşallah sende çabucak atlatırsın...selam kızlar kilo bildirimi yapamadım sabah kalkıp doktora gittik
dün demiştim
dediğim çıktı astım varmış bendede..
ilaçlı solunumtestleri yaptı doktor
astıma uyuyo testlerin dedi.. ileri derece değil dimi dedim ama doktor değil ama astım olarak görünüyo dedi
hava verdi sabah akşam için bakalım nolacak. inşş ilerlemez .1 ay sonra kontrole gitcem..
kilomu tartamadım hastanede solunum fonk için tartıp boy ölçtüler boyumu 1.63 kilomu 68 dediler
her iyinin bir kötü tarafı olur ya işte bunun örnegi senin kv..
senle ilgilenmesi filan güzel ama bende sana katılıyom ev insanın özel mabedi.. bende istemem benden başkası birşeyi değişsin kafasına göre hareket etsin..
birşey söyleme kötü olmamak için ama gardılobuna koymuşya tava filan onları sor ne işi var burda diye çıkar ordan o gelince görsün..
o bideğişiklik yaparsa ertesi gün istedigin haline getir yada evle ilgili karıştıgı konularda onu dinleme zamanla boşuna konuşuyorum herhalde der ve susar belki :)
sizin orada mortgage olayı çok fazla bildigim kadarıyla öyle bir ev bulsan zamanla kira öder gibi öder kendi evinin sahibi olursun..
sıkma canını gripten otur aşagı rahat rahat zamanlaa hepsini düzeltirsin..
böyleişter zorla olmuyo kendini iyi hissettiğin bir sabah kalkarsın bir günde evini istedigin şekle sokar temizliğinide yaparsın
off kızlar bugün spora gittim , baktım hoca yok..hoca nerde diye oradaki bayanların birine sordum 'hocamız bu bayan' dedi..bir baktım ne göreyimkadın fil gibi bişey...ben yanında zayıf kalırım yani o derece.. ..sonra başladık spora ...anam kadın ne ayağını kaldırabiliyo ne totosunu..ancak bir ısındık yani..o kadar..bundan sonra cuma günleri filhoca gelecekmiş:18::18:yandım ki ne yandım..
Buarada nagişin fikrine bende hemfikirim kaptan almost paylaşımı az... Ve her geldiğinde motive olmak istediğini söylüyor. Tamam diyoruz kural koyalım daha çok yazalım ama bu seferde ortalıkta yok
mursh ben nete fazla giremiyorum yani evimde var sadece çalıştıgım yerde yok bir arkadaş paylaşımın çok az demişte girebildiğim kadar giriyorum daha fazla giremem maalesef...
çalışıyorum 2çocuğum var biri ufak eve gelince ancak onlarla ilgileniyorum ve sonuçta hergün giriyorum..???
ben yinede yazayım
hedef kilom 59
bu yorumu ben yaptım topiğin ilk girenler için en önemli kriterdir sık girmek ve bol paylaşım bende seni bir haftada birkaç gün görünce bu yorumu yaptım ve büşrada benimle hem fikir oldu son karar kaptanın tabiki
ben sık giremem ama hergün girerim her saat yapamam yani.. boş bir insan değilim çalışıyorum ve sürekli girmeyi gereksiz buluyorum akşamları girer gunluk menümü yazar çıkarım mevzu paylaşımsa paylaşımımı yapmış olurum.. neyse artık mursha kalmış...
Arkadaşlar konu ile ilgili yazışmalar yukarıdaki gibi.Allmost isimli uye arkadaşımız paylaşım konusunda fikrini bildirmiş diğer üyelerimizde konuyla ilgili fikirlerini yazmışlar.Ben konu ile ilgili karar mercii olmak istemiyorum bu konuda...Sıkıcı bi durum ama yorumlarınızı almak istiyorum.Ben kalsın yada gitsin demiyorum.Siz ne dersiniz?
[ı]mursh ben nete fazla giremiyorum yani evimde var sadece çalıştıgım yerde yok bir arkadaş paylaşımın çok az demişte girebildiğim kadar giriyorum daha fazla giremem maalesef...
Ben yinede yazayım
hedef kilom 59[/ı]
canım eger zamanın yoksa akşamdan kilonu yazarsın. Listeyi hazırlarken bazı arkadaşlarımızda aynı şekil cuma gününe önem vermiyorlardı benim fikrimi soran olursa eger bu topige üyeysek sorumlulugumuzu bilmek en güzeli
yaw bende kek neyin bişey yapmak istiyorum ama atak evresinde günlük bundan kaç dilim yenir bilmiyorum..bütün dukancılar aacil cevaplayın..
dukancılar bakın mıllet neler almıs bu dukan dıyetı ıcın...
Waryaaa adam ozel urunler cıkarmıs dukana ozel puskevıtler cıkolatalar mayonezler felan acayıp bı saha oldu bu dukkan
Eki Görüntüle 379122
Haklısın cnmm aynı fıkırdeyız....
evt cnm haftaya guzel bı tablo olucak hepımız ıcın....
fdfye cnmmm bak seni hep görüyorum bizi takiptesin gel sende fazla kilon varsa sevgili kasım annesi
ay bigün gizlice fotosunu çeksemde size göstertsem ancan inanırsınız..cuma günleri artık istemeyerek gidecem sporafil hoca
sisman diyetisyenler gibi bu filhoca da bana pek inandirici gelmedi bilmiyorum ki :44:
tamam canım..Canım onu kaç kaşık yulaf kepeği kullandığına göre ayarlayacaksın. Günlük atakta 1.5 kaşık, seyirde 2 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?