- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.441
ben sık giremem ama hergün girerim her saat yapamam yani.. boş bir insan değilim çalışıyorum ve sürekli girmeyi gereksiz buluyorum akşamları girer gunluk menümü yazar çıkarım mevzu paylaşımsa paylaşımımı yapmış olurum.. neyse artık mursha kalmış...
Kız sen aldın başını gidiyosun, aynı zamanda başladık, ben 4 kg verdim sen 6.2 verdinAlla allaa, neyse benim kiloda takılmıştı, 2-3 gündür tekrardan inmeye başladı, bugün 3 saat spor yaptım (2 saat fitness + 1 saat pilates) yarına 67li bir rakam görmek istiyorummm
oh odami topladim temizledim mis gibi oldu, murshcugum yogun israrin uzerine seni kirmayip kalite kontrolu de gerceklestirdim
bu arada ogleden sonra kv geldi yeni perdeleri getirmis ben de tam toplamayi bitirmis temizlige gecmistim odama tiktigi fazlaliklar da ortadaydi onlari gordu super oldu super...... 2 cift perde getirmis farkli renklerde onlari deniyordu o uzun beyaz olani begendi ben kisa gri olani sectimsonra benim kucuk odayi gordu aa resmen degisime ugramis burasi dedi ben de evet dedim fazlaliklari cikarinca ortaligi toplayinca adama benzedi, zaten bu odanin daginik ve pis olmasina hic dayanamiyorum burasi en sevdigim oda dedim. bisey demedi. hihoytt
neyse dogal olarak keyfim biraz yerine geldi su oksuruk de azaldi mi harika olcak, burnum da artik tamamen acik yaniii sonunda nefes alabiliyorum oh be dunya varmis
herkesin kendi fikri cnm bende çalışıyorum ve evde beni bekleyende 28 aylık bir oğlum var(onu ihmal etmemek için) akşamları ve haftasonları bende uğrayamıyorum benim artım işyerinden girebiliyo olmam şunuda belirteyim (sürekli giren biri olarak ) gereksiz bulmuyorum esas burdan koptuğumda kaçamaklarım çok oluyo guruptaki hiç kimseye gitsin kalsın oyu kullanmam diğer arkadaşlarında dediği gibi burda saygı ortamında sohbet var kimseyide kırmak istemem herkes uğrayabildiği kadar uzun süre giremicek olanda haber veriyo zaten
vnm ben dukana 70de başladım yani 4,5 bebeğim aynıyız yaniii üzülme
ohh rahata erdin cnm hadi bakalım odanada kavuştun
dukancılar acil sarssın beni
akşam regliminde yaklaşması sebebiyle gözüm döndü bir avuç kadar fıstık ve 3 çay kaşığı nutella yedimçok pişmanım çok yarın sp günümdü pden devam ederim artık
hopiş çok güldüm yeni hocana bakalım hanginiz zayıflıcak
Gitsin kalsın oylamasına karşıyım ben... Sadece nagihanın dediğine katıldım ve burda gördüğüm süre zarfından bahsettim... Ama eğer arkadaş dediği gibi akşamları giriyorsada en azından sadece menü paylaşımı yapmasın. Bende dahil olmak üzere akşamları uğrayan arkadaşlar var. En azından bu şekilde paylaşımlarını yaparsa grup içi saygılı ortam oluşturmuş oluruz... Sayglıarımla.............
günaydın ben burdayım ama birazdan kalkıp temizlik yapıcamGünaydın beybiler,
bu günkü menümü yazayım :)
07:00 probis ---- rüyanda mı gördüm diyebilirsiniz yok uyanınca karşımda gördüm
08:30 5 yaprak marul, 1 parça peynir, 1 tane etiformun etimek gibi bir şeyi, 1 kaşık ajvar sos
10:00 1 elma
12:00 1 tabak kabak yemeği
14:00 1 kivi
16:00 1 tabak marul yanınada 1 kase yoğurt bu günlük bu kadar
işte bu kadaaar....
şimdi cumartesi ya kimseler gelmess bu günyalnız kaaaldııııımmmmm
günaydın ben burdayım ama birazdan kalkıp temizlik yapıcam
Günaydın, herkese iyi haftasonları
Dün öğlen menümden başlayayım hemen
1 kase çorba
1-2 kaşık ölçüsünde et döner
Akşam
1 tabak Nohut Yemeği
1 domates
1 elma
Akşam yürüyüş yapmadım, yarım saat bölgesel çalışma, yarım saat kondisyon bisikletinde çalıştım.
Bu sabah,
2 dilim kepek ekmeği
1 az haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 saat yürüyüş
H.sonu pek sessiz oluyor burasıi fadime abla da gitti sanırım, kimsecikler yokkk..
günaydın sana kolay gelsin menünü yaz bari.... :))
beni adamdan saymıyon mu yaaa
günaydın sana kolay gelsin menünü yaz bari.... :))
beni adamdan saymıyon mu yaaa
Sen görünmüyorsun ki canımm yine yoksunMenünü yazdın çıktın sandım
bana acıbadem hastanesinden diyet listeleri geliyor yemeklerden ve ara ögünlerden önce hep 2 bardak su için yazıyor
ahh şu su içmeyi bi unutmasak
ben hep suyu yanıma alıyorum oturarak yudumyudum içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?