Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herkesin kendi fikri cnm bende çalışıyorum ve evde beni bekleyende 28 aylık bir oğlum var(onu ihmal etmemek için) akşamları ve haftasonları bende uğrayamıyorum benim artım işyerinden girebiliyo olmam şunuda belirteyim (sürekli giren biri olarak ) gereksiz bulmuyorum esas burdan koptuğumda kaçamaklarım çok oluyo guruptaki hiç kimseye gitsin kalsın oyu kullanmam diğer arkadaşlarında dediği gibi burda saygı ortamında sohbet var kimseyide kırmak istemem herkes uğrayabildiği kadar uzun süre giremicek olanda haber veriyo zaten

vnm ben dukana 70de başladım yani 4,5 bebeğim aynıyız yaniii üzülme

ohh rahata erdin cnm hadi bakalım odanada kavuştun

dukancılar acil sarssın beni
akşam regliminde yaklaşması sebebiyle gözüm döndü bir avuç kadar fıstık ve 3 çay kaşığı nutella yedim çok pişmanım çok yarın sp günümdü pden devam ederim artık
hopiş çok güldüm yeni hocana bakalım hanginiz zayıflıcak

Son düzenleme:

aaaaa bende diyorumki bende bir gariplik mi var Sevindim şimdi, normalmişim

Bence bir şey olmaz, bende bir kaç kere kaçamak yapmıştım. mesela geceyarısı yeşil elma yemiştim ilk hafta Geçen haftada 2 avuç kadar fındık fıstık yedim hiçbişeyde olmadı. Şu yulaf kepeğini dengeye sokunca benim kilolar yine gitmeye başladı

Bence kilo bildirimine dahil olmasın, ama kendini motive ediyosa buraya girip, sadece menüsünü yazsın

Günaydın beybiler,

bu günkü menümü yazayım :)

07:00 probis ---- rüyanda mı gördüm diyebilirsiniz yok uyanınca karşımda gördüm
08:30 5 yaprak marul, 1 parça peynir, 1 tane etiformun etimek gibi bir şeyi, 1 kaşık ajvar sos
10:00 1 elma
12:00 1 tabak kabak yemeği
14:00 1 kivi
16:00 1 tabak marul yanınada 1 kase yoğurt bu günlük bu kadar

işte bu kadaaar....

şimdi cumartesi ya kimseler gelmess bu gün yalnız kaaaldııııımmmmm

günaydın ben burdayım ama birazdan kalkıp temizlik yapıcam

Günaydın, herkese iyi haftasonları

Dün öğlen menümden başlayayım hemen
1 kase çorba
1-2 kaşık ölçüsünde et döner

Akşam
1 tabak Nohut Yemeği
1 domates
1 elma

Akşam yürüyüş yapmadım, yarım saat bölgesel çalışma, yarım saat kondisyon bisikletinde çalıştım.

Bu sabah,
2 dilim kepek ekmeği
1 az haşlanmış yumurta
1 kk peynir

1 saat yürüyüş

H.sonu pek sessiz oluyor burasıi fadime abla da gitti sanırım, kimsecikler yokkk..

günaydın ben burdayım ama birazdan kalkıp temizlik yapıcam

günaydın sana kolay gelsin menünü yaz bari.... :))

beni adamdan saymıyon mu yaaa

dünkü menüm
sabah 1 bardak sirkeli su
kahvaltı dukan ekmegi ücgen yagsız peynir çay
ara yeşil çay
ögle köfte ızgara ,1 b zero kola 1 kase yogurt
ara türk kahvesi
ara yeşil çay
akşam yine köfte ypgurt ,,kola
ara yeşil çay
ara 1 b süt.
yatmadan 1 b ılık su
2.5 lt su
45 dakika spor

saat 7.30 da 2 bardak su ardından peynir dukan ekmegi çayla kahvaltı yaptım şimdi türk kahvesi içiyorum .küçük kızıma sigara böregi sardım dershane piknige götürcekmiş hocası aradı herkese birşey yaptırdı banada sigara böregi düştü,kızım gitti şimdi ikizlerin ve büyük kızımın kalkmasını bekliyorum

offf saat 11 e kadar yetiştirmem gereken şeyler var ve benim hiç yapasım yok ..... neyse ben azcık daha mücadele diyim zorlıyayım kendimi olduğu kadar artık...

Günaydın kızlarrrr ...

Herkese süper bir hafta sonu olsun...Acayıp yorgun bıtkın ve halsızım gece gec yatıp sabahın korunde kalkmaya alıskın olmayınca bunye coktu...Dun aksam fettah can konserındeydım.Söylemıstım gıdecegımı baya eylendık guzeldı adamın sahnesı.Ufacık tefecık bı adam ama o sarkıları nasıl yazmıs neyın akfasını yaşıyo çözemedim.Yanı kısacası bugunun hemen bıtıp aksam olması ve benım gıdıp uyumam lazım

Dünkü menum;

Sabah;

yok

Öğle;

tavuk sote
salata
ayran

Akşam;

çeyrek ekmek sucuklu tost (dısarıda yemek zorunda kaldım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…