Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay benim kayınpeder 2 yaşındaki kızıma kendi ağzına soktuğu kaşıkla yemek verdi bi iki kere ondan sonra uzağına oturdum hep hatta erkisi gibi yemeğe de gitmiyorz 4 ayda bir kere belki

Ben şok ne Zaman evlendi kızın ünv dersahane ne oldu
Evet canım 1. Seviyeden başlamak gerekiyor

İyi yapmışsın. Benim annem danışmadam bişy yapmaz zati. Kayınvalidede ödü kopar çocuk bakmak yedirmek giydirmek istemez benim bu konuda dertlendiğim kayınpeder geçen yemekte 8 aylık kızıma etli ekmektn ver diyo illa elli kere söyledi aşırıda pul biberliydi büyük kızım bile yiyemedi çiğneyemez dedikçe sinir etti ya. Sürekli karışıyor eşime çocuğu öyle tutma böyle yapma. Bana şu yemektnde ver şöyle yap şunu yedir püfff ikinci kaynanam o

Canımı kadın tıp doktoru aynı zamanda biyolog..

Yani bizim doktor diye bilgilerimizden daha bilgili..

Yöntemi farklı zaten, ibni Sina'nın yolundan gidiyor...

Ahahhahaja
Annem bilmez o kadını ama benim küçük kız bebekken bi baktım annem klozete tutmuş çişşşşş diyo.anne napıyosun dedim,öğrensin diyo.2 aylık bebe
Eskiler öyle yaparmış canım, benim babaannem "sizde anne misiniz, bebeği beze sı..tıyorsunuz, ben doğar doğmaz toprağa yaptırırdım" diye övünür bizi beğenmezdi

Herşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyeni uygulamazsın..

Ben meme kanserini ameliyatsız, kemoterapisiz Aidin Salih'in tavsiyelerine uyarak atlattım şükürler olsun.

Ayrıca şeker hastalığımda geçti, menisküs yırtığımda bu kadının yöntemleri ile geçti şükürler olsun..

Bu kadının uygulamaları ile hayatımın en sağlıklı yıllarını yaşıyorum 20 'li yaşlarım tam bir faciaydı benim.

Son düzenleme:
dün: 58.6
bugün: 58.0
fark: -600 gr
süpermiş canım
A.selam hoşgeldin abla
Sarmısak sür hemen geçer canım
sarımsak gözümü yakar
Neler aylatmışsın canım demekki baya faydalı şeyler demekki bi bakim bende

Baharcim nilay kesecicin listesini bilmiyorum

Daha yeni basliyosun
Biraz dikatle zaten kiko verirsin
Yeni basliyanlara detoks onermiyoruz
Bence hurma yapmana gerek yok tu
Detoks bana ağır gelebilir.bilmiyorum. Yalnız benim disipline olmam lazım.nilay kecelinin diyetini akşama eklerim.zaten forumda da var.kendi sayfasında da var.yazılanları tam okuYamıyorum.

Gözümü karartim bu ayın sonuna 79 gormessem bana azimli sıçan dilek demesinler

Baharcim nilay kesecicin listesini bilmiyorum

Daha yeni basliyosun
Biraz dikatle zaten kiko verirsin
Yeni basliyanlara detoks onermiyoruz
Bence hurma yapmana gerek yok tu
Cumartesi pazar ayran detoks yapalimmi beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…