- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.421
Ay benim kayınpeder 2 yaşındaki kızıma kendi ağzına soktuğu kaşıkla yemek verdi bi iki keregözünüzü seveyim gerekirse çatır çatır kavga edin küssün analarınız yedirtmeyin aynı şeyleri küçük kız kardeşim oğlun da yaşadı bildiğin her günü mücadeleydi aile binasındalar 6 aylıkken baldan alerji olup 2 ay onu çektiler sonrası daha neler neler sonuç ne oldu çocuk 8 yaşın da aşırı şişman ve insilün direnci çıktı kv sinin tepkisi aman ne var bende de var demek olmuş şeker hastası bile olabilir demiş doktorlar şükür henüz o yok , çocuklarınız için güçlü olun gerekirse kırın dökün 2 cahilin iyi niyetine çocuklarınızın sağlığını kalıcı riske atmayın
tam destek arkanız dayım
Ben şokBu kadar derin bilmiyodum
Herkes abla deyince çakmıştım bişeyler amma
Maşallah yaa genç yaşta anne,babanne
Benim de büyük kız evlibana kalsa 25 e kadar vermezdim ama
Her an anane olabilirim bende
Uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim
Evet canım 1. Seviyeden başlamak gerekiyorSıfırın bir tik üstü o kadar yol katettiktiroidlerinize iyi bakın
Biraz araştırdım seviye 1den mi başlamak şart canım.
Baya bir araştırıp bende başlamak istiyorum. Aslında facem olsa super olacak. Asabi beyime sorayim bakalım izin verirse açarım.
Hain domdomlar bu kocalar öyle yapıyorlar yapıyorlar sonra tontini diyorlar diyorlarda diyorlar. Benimki de böyle canım. Yemecen mi askum, askum ye... blab
Sizden sonra baktım abla harika. Ama facem yok asabi kocamla görüşeyim face acayim.
Sende iyiki varsın güzellik
Ahhh canimmm benim. Biraz daha zaman geçmeli daha çok yeni... zaman o yüreğindeki sıkışmaları koru hafifletecek. Geçecek inşallah...
Iyiyim ben canım birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Bizim oralarda itdirsegi derler o mu acaba gözünde çıkan ?
Kıyamam ablam. Bence çok üzerine gitme ne kadar çok gidersen o kadar cazip gelir ona. Bırakacağı varsa bile bırakmayadabilir. Zamana bırak Allah'a bırak bol dua ve tev
Hayde söyle bakalım merak ettimmm.
58. Küsürdü heralde degilmiYa ben bi tatiliyim dedim 60 çıktım nede böyle oldu ki
Yaa gülbişimBen şokne Zaman evlendi kızın ünv dersahane ne oldu
Evet canım 1. Seviyeden başlamak gerekiyor
İyi yapmışsın. Benim annem danışmadam bişy yapmaz zati. Kayınvalidede ödü kopar çocuk bakmak yedirmek giydirmek istemezValla anama da kv ye gerekli ayarı daha kızım doğmadan verdim. Kötü niyetli değilsiniz biliyorum ama bebe benim istediğim gibi beslenip büyüyecek dedim. Ha sağolsunlar çok zorlamadılar ama bıraksan uu neler yaparlarya bu bal konusu gerçekten çok ciddi bişiy ama büyükler pek anlamyolar ne kötü ben bebe bisküvisini kendim yapıyorum. O zaman öğrendiklerinde güldüler ikiside çok abartıyosun falan diyip. Sonra duymuşlar paketli gıdalar çok zararlı ay iyi yapıyosun falan diyolar. Yani gerekli olduğu zaman soruyorum onlara ama yönetim elimde
Yemedim ama adetim yaklaşıyor ondan galiba58. Küsürdü heralde degilmi
Dünkü menün aklimda degil
Ödem yapicak biseylermi yedin cnm
Bugün uygulayacağım menü ve spor listesi.
Belki henüz erken ama buraya yazarsam daha kolay uyarım gibi geldi.
Kalkar kalkmaz✓
Limonlu ve ılık 2 bardak su
Sabah✓
Haşlanmış yumurta
Bir kibrit kutusunun yarısı beyaz peynir
4 adet ev yapımı zeytin
Bir dilim tam tahıllı ekmek
Şekersiz cay
Ara✓
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Pulbiberli bir kase yoğurt
Ara
Zencefil çayı(yağ yakmaya yardımcı)
Akşam
Bir kase çorba (yayla, tarhana, ezogelin, domates)
Yatmadan önce
Bir bardak Melisa çayı (sakinleştirir)
Spor için:
Sahilde(iyot alımı açısından oldukça faydalı) 1 saat yürüyüş
Telefona indirdiğim program(30 günde kilo ver) bir spor listesi oluşturdu. Daha öncede uygulamıştım. Kilo verdirmiyor ama sıkılaştırıyor. İlk gün için;
¶Çömelme x20
¶Duvarda şınav x20
¶Yan yatarak bacak açma sol x16
¶Yan yatarak bacak açma sağ x16
¶Köprü hareketi x20
¶Baş üstünde alkışlama x16
¶Plank 30 sn.
Sarmısak sür hemen geçer canımGünaydin canlarnasilsiniz?
Gözümde bise cikiyor sanki aciyor baya
Ama tekrar cuma kilomu gördüm
Muz bal süt karışımı zayıf olan kişilere kilo alması için önerilir canımKızlar ben yürüyüşe çıkıyorum hazırlandım gelince hemen pilates ve ara öğünüm olarak muz bal süt karışımı yapıcammmmm
Canımı kadın tıp doktoru aynı zamanda biyolog..Aidin salihin kitabını okudunuz mu ? Çok matrak kadın he çocuğun kulağı ağrıyosa 2 gün aç bırakın zorlanırsa su verebilirsiniz diyo. Bide yenidoğan bebeklere tuvalet eğitimi çok kolay verilirmiş. Her emzirmeden sonra tuvaletw götürün diyo. Evet yenidoğanı tuvalete
Dalga geçiyo baya baya
Eskiler öyle yaparmış canım, benim babaannem "sizde anne misiniz, bebeği beze sı..tıyorsunuz, ben doğar doğmaz toprağa yaptırırdım" diye övünür bizi beğenmezdiAhahhahaja
Annem bilmez o kadını ama benim küçük kız bebekken bi baktım annem klozete tutmuş çişşşşş diyo.anne napıyosun dedim,öğrensin diyo.2 aylık bebe
Herşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyeni uygulamazsın..Aslında Aidin Salih çok bilgili bi kadın. Kitabında yazan yöntemler insana başta garip gelse de şifa bulan çok insan var. Açlıkla hasta hücrelerin öldüğünü söylüyor. Açlık oruclariyla hastalıklarından kurtulan birçok insan da buna örnek. Benim de bebeğim olsa ona bunu yapamam kesinlikle ama 2 aylık tuvalete alişsa fena olmaz tabi
Banyoda ki tartı dikkatimi çektiBak buldum fotoyu
Çocuğumun eline bi de salatalık vermiş çarpılcaklar tuvalette
Eki Görüntüle 2584827
Akşama gidince sorayım bakalım tanıyo mu o kadını
süpermiş canımdün: 58.6
bugün: 58.0
fark: -600 gr
A.selam hoşgeldin ablaselam olsun 9. takımın gülleri
yeğen hala uyuyor hiç ellemiyorum çünkü su kartını taktığımız su saatinin pili mi bitmiş bir şey olmuş bozulmuş öğleden sonra gelip bakacaklar , susuz kaldım ne kadar geç kalkarsa o kadar iyi yani :))
ben de gelip bir göz atayım size dedim
sarımsak gözümü yakarSarmısak sür hemen geçer canım
Neler aylatmışsın canım demekki baya faydalı şeyler demekki bi bakim bendeHerşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyen için uygulamasın..
Ben meme kanserini ameliyatsız, kemoterapisiz Aidin Salih'in tavsiyelerine uyarak atlattım şükürler olsun.
Ayrıca şeker hastalığımda geçti, menisküs yırtığımda bu kadının yöntemleri ile geçti şükürler olsun..
Bu kadının uygulamaları hayatımın en sağlıklı yıllarını yaşıyorum20 'li yaşlarım tam bir faciaydı benim.
Gözüne mi sür dedimsarımsak gözümü yakar
Detoks bana ağır gelebilir.bilmiyorum. Yalnız benim disipline olmam lazım.nilay kecelinin diyetini akşama eklerim.zaten forumda da var.kendi sayfasında da var.yazılanları tam okuYamıyorum.Baharcim nilay kesecicin listesini bilmiyorum
Daha yeni basliyosun
Biraz dikatle zaten kiko verirsin
Yeni basliyanlara detoks onermiyoruz
Bence hurma yapmana gerek yok tu
Gözümü karartim bu ayın sonuna 79 gormessem bana azimli sıçan dilek demesinlerGünaydınnnn
Tuğçecim çok sevindim kendi adina böyle kararlar almana. Buradan uzak kalma ama gel bizimle de paylaş menülerini.
Günaydın güzellikler
Oooo harika çok kararlı gördüm seni
Vaoovvv hadi bekliyoruz merakla
Günaydın tatlim kv ne zaman gidiyo?
Cumartesi pazar ayran detoks yapalimmi beraberBaharcim nilay kesecicin listesini bilmiyorum
Daha yeni basliyosun
Biraz dikatle zaten kiko verirsin
Yeni basliyanlara detoks onermiyoruz
Bence hurma yapmana gerek yok tu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?