- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.441
inş şifayı kapmazsınBugün çocuklar evdeydi, kafam nasıl kazan olduysa evden kaçayım derken, kabanımı yanıma almayı unutmuşum
Okula gelince aklıma geldi kaban, Allah'ım aklımı koru..
Üstüne yağmur yedim ıslandım birde
ama icide aciyor Tam kösesi Cok tehlikeli yerGözüne mi sür dedim
Göz kapağının ucunda kızaran yere sürecen canım
Ne güzel kelimelerGözümü karartim bu ayın sonuna 79 gormessem bana azimli sıçan dilek demesinler
Oy oy sevgilisi var mı idi apar topar niye oldu ki çok üzüldüm yaYaa gülbişim
Geçen sene martta,senesi geliyor
Hepsi kaldı tabi
Aslında toprak en sağlıklı imiş şu an kullandığımız bezlerde ki kimyasalın ne etki ettiğini bilmiyoruz çocuklarımıza cidden ne kadar organik kullanırsan kullanEskiler öyle yaparmış canım, benim babaannem "sizde anne misiniz, bebeği beze sı..tıyorsunuz, ben doğar doğmaz toprağa yaptırırdım" diye övünür bizi beğenmezdi
Gazan mübarek olsun daha önce yapan gene yapar
Gunaydınlar musmutlu bır salı olsun
Saglık ocagına kan tahlılı vermıstım sonuc almaya gıdecegım bugun ama gozum yemıyor hıc.
Sızler neler yapıyorsunuz bakalı
simdide başıma alman kızı cikardi
heee sabahin körü 5
Seninde saglikli yaşama adimin hayirli olsun cnm
annenler geldiyse iyi ozamanhem moralin duzelir sanada yardimci olurlar
ne yapiyosan aynen devam et cnm :))
jartiyer de olacakmi
git bakalim da sonuç da ne cikacak cnm
Bu arada boyuna göre senin kilonda fazla
Evettt hanimlar
Bugun sali
Arkası carsamba persembe
Veeee cumaaaa
Yani son 3 günümüz
Iyi degerlendirelim
Aaaa bırak artık cisi mısı
Guzel seyler düşün
Bak ne guzel bi ara 56-58lerdeydin
Sen istersen bikac aya kalmadan yine öyle olursun
Aidin salihin kitabını okudunuz mu ? Çok matrak kadın he çocuğun kulağı ağrıyosa 2 gün aç bırakın zorlanırsa su verebilirsiniz diyo. Bide yenidoğan bebeklere tuvalet eğitimi çok kolay verilirmiş. Her emzirmeden sonra tuvaletw götürün diyo. Evet yenidoğanı tuvalete
Dalga geçiyo baya baya
Günaydınnnn
Tuğçecim çok sevindim kendi adina böyle kararlar almana. Buradan uzak kalma ama gel bizimle de paylaş menülerini.
Günaydın güzellikler
Oooo harika çok kararlı gördüm seni
Vaoovvv hadi bekliyoruz merakla
Günaydın tatlim kv ne zaman gidiyo?
Kızlar ben geldım 1 saat yurıyusumu yaptım kucuk kızı okuldan aldım geldım. Buyugun kursu var bıde ona gıdecegım.
Aksama neler pısırıyorsunuz bakalım benım bıraz kuru fasulyem var ne pısırsem acaba
ben sessız kalma hakkımı kullanıyorum geneldebana öyle derse ben şey derim sen yıkayacaksan alırım benim minnoş ellerim değerli
ayy guldum kız. Yavrum nasıl bakmısBak buldum fotoyu
Çocuğumun eline bi de salatalık vermiş çarpılcaklar tuvalette
Eki Görüntüle 2584827
Akşama gidince sorayım bakalım tanıyo mu o kadını
oyy neler atlasmıssın sen oyle. Rabbım gostermesın bıdaha. MaşallahHerşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyeni uygulamazsın..
Ben meme kanserini ameliyatsız, kemoterapisiz Aidin Salih'in tavsiyelerine uyarak atlattım şükürler olsun.
Ayrıca şeker hastalığımda geçti, menisküs yırtığımda bu kadının yöntemleri ile geçti şükürler olsun..
Bu kadının uygulamaları ile hayatımın en sağlıklı yıllarını yaşıyorum20 'li yaşlarım tam bir faciaydı benim.
ah bu cocuklar. Ins hastalanmazsın canımBugün çocuklar evdeydi, kafam nasıl kazan olduysa evden kaçayım derken, kabanımı yanıma almayı unutmuşum
Okula gelince aklıma geldi kaban, Allah'ım aklımı koru..
Üstüne yağmur yedim ıslandım birde
yok canım gıtmeedım sımdı gıdecegım oradanda kızı kurstan alacagımthanks tatlım
gittin mi sağlık ocağına
nasılmış tahlil sonuçların
sağol şekerim :)
eee yiyecek gün bırakmadın daha salıdan
bıraktım ki, dünden beri temizim :)
ne kadar yenidoğan olması gerekiyor ben ona takıldım şimdi
teşekkür ederim canım,
evet inşallah çok yakında menü paylaşımına da girecem ve inşallah free listeye de girecem
oo guzelmıs sarma falan. Afıyet olsun sımdıdenhoşgeldin caNIM
annem yaprak sarmış ben de 5-6 tane koca bir kase salata ve yoğurtla yerim gibi duruyor şimdilik
İlk doğduğu andan itibarenNe kadar yenidoğan olması gerekiyor ben ona takıldım şimdi
Ay sessiz duramam valla. Anam ve kv durmuşlar ilk evlendiklerinde sessiz noolmuş kim bilmiş kıymetlerini. Fena olucaksın değer görürsün böyleben sessız kalma hakkımı kullanıyorum genelde
Ya aslında bu yöntemi sevmiştim ama daha dikkatli olucam :) teşekkürler canımMuz bal süt karışımı zayıf olan kişilere kilo alması için önerilir canım
Eve dönerken yolda zincirleme trafik kazası oldu benim önümde, az kalsın zincirin son halkası da ben oluyordum
Eve geldim ki;
Kızlar evi lunaparka çevirmişler.
Koridorda ki barfikse benim elbiselerin kuşaklarını birleştirerek salıncak kurmuşlar.
Kapıdaki barfikse bebeğin oyuncaklarını asmışlar iplerle.
Tavanda geziyor bu kızlar
Büyük kızın boyu boyuma yetişti, dayak yerim diye ayağımı denk alıyorumÇok eğlenceliymiş sen de onları futbol topu yap gevşersin az zalımın bebeleri
Sessiz kalıp içine dert etmiyorsan sıkıntı yok, susup susup kendini yeme amaben sessız kalma hakkımı kullanıyorum genelde
Aman Allah korusun düşünmesi bile kötü senin bebeler edepli saygılıdır hiç şüphem yokBüyük kızın boyu boyuma yetişti, dayak yerim diye ayağımı denk alıyorum
devami gelsin insallahKızlar ben geldım 1 saat yurıyusumu yaptım kucuk kızı okuldan aldım geldım. Buyugun kursu var bıde ona gıdecegım.
Aksama neler pısırıyorsunuz bakalım benım bıraz kuru fasulyem var ne pısırsem acaba
masallah ne diyim spor Cok Önemli incelmede dogru yoldasinAllahım bi o yana bi bu yana koşturuyorum 10000 adım olcak nerdeyse pilates de 20 dk yaptım şimdi tekrar dışarı çıkmam gerekiyorkarnım, bacaklarım, kollarım çok ağrıyor resmen çalıştığını hissediyorummmmm ❣❣❣❣❣ ve bu olay beni züpeah enerjik biri yapıyo
cok sükür sen nasilsin zalim KediHellöö mellööö kızlar nasılsınız?
Yarın şekersiz 21 gün e başlamayı planlıyorum bana katılmak isteyen var mı?
Bana katılın hayatınızı yaşayın
Sükür sen dahil degilmissin kazaya.Eve dönerken yolda zincirleme trafik kazası oldu benim önümde, az kalsın zincirin son halkası da ben oluyordum
Eve geldim ki;
Kızlar evi lunaparka çevirmişler.
Koridorda ki barfikse benim elbiselerin kuşaklarını birleştirerek salıncak kurmuşlar.
Kapıdaki barfikse bebeğin oyuncaklarını asmışlar iplerle.
Tavanda geziyor bu kızlar
Orda 26 yaşındaydım,ve tartım hep vardıBanyoda ki tartı dikkatimi çekti
Ben o yolun yolcusuyum zatenHellöö mellööö kızlar nasılsınız?
Yarın şekersiz 21 gün e başlamayı planlıyorum bana katılmak isteyen var mı?
Bana katılın hayatınızı yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?