- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.461
İlk doğduğu andan itibarenhayır bu bebelerin bi altlarına mıçma keyifleri var onu da alıyolar ellerinden. 2 yıl rahat bırakın be abi
Hellöö mellööö kızlar nasılsınız?
Yarın şekersiz 21 gün e başlamayı planlıyorum bana katılmak isteyen var mı?
Bana katılın hayatınızı yaşayın
Eve dönerken yolda zincirleme trafik kazası oldu benim önümde, az kalsın zincirin son halkası da ben oluyordum
Eve geldim ki;
Kızlar evi lunaparka çevirmişler.
Koridorda ki barfikse benim elbiselerin kuşaklarını birleştirerek salıncak kurmuşlar.
Kapıdaki barfikse bebeğin oyuncaklarını asmışlar iplerle.
Tavanda geziyor bu kızlar
ben sessız kalma hakkımı kullanıyorum genelde
ayy guldum kız. Yavrum nasıl bakmıs
oyy neler atlasmıssın sen oyle. Rabbım gostermesın bıdaha. Maşallah
ah bu cocuklar. Ins hastalanmazsın canım
yok canım gıtmeedım sımdı gıdecegım oradanda kızı kurstan alacagım
oo guzelmıs sarma falan. Afıyet olsun sımdıden
maşallah sana spor spor dıyetın en onemlı tası hep devam etsın ınsAllahım bi o yana bi bu yana koşturuyorum 10000 adım olcak nerdeyse pilates de 20 dk yaptım şimdi tekrar dışarı çıkmam gerekiyorkarnım, bacaklarım, kollarım çok ağrıyor resmen çalıştığını hissediyorummmmm ve bu olay beni züpeah enerjik biri yapıyo
allah korumus canım. Tahmın edebılıyorum kızları benımkılerde kudurukEve dönerken yolda zincirleme trafik kazası oldu benim önümde, az kalsın zincirin son halkası da ben oluyordum
Eve geldim ki;
Koridorda ki barfikse benim elbiselerin kuşaklarını birleştirerek salıncak kurmuşlar.
yok canım ne dert etcem soylenıp soylenıp duruyo ısteSessiz kalıp içine dert etmiyorsan sıkıntı yok, susup susup kendini yeme ama
Hosgeldın canım.Ay bugün derslerim çok yoğundu giremedim Özlemişim sizleri
Katılsammıkı dıye bı dusundum. Ben lısteyı bı arastırıyı yasaklar nelerHellöö mellööö kızlar nasılsınız?
Yarın şekersiz 21 gün e başlamayı planlıyorum bana katılmak isteyen var mı?
Bana katılın hayatınızı yaşayın
Ayy gelmiş geçmiş olsun kaptanım Allah bir daha yaşatmasın inşallahHerşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyeni uygulamazsın..
Ben meme kanserini ameliyatsız, kemoterapisiz Aidin Salih'in tavsiyelerine uyarak atlattım şükürler olsun.
Ayrıca şeker hastalığımda geçti, menisküs yırtığımda bu kadının yöntemleri ile geçti şükürler olsun..
Bu kadının uygulamaları ile hayatımın en sağlıklı yıllarını yaşıyorum20 'li yaşlarım tam bir faciaydı benim.
Allah korumuş var ya burda da hava berbat fena rüzgar var yarına fırtına bekleniyorEve dönerken yolda zincirleme trafik kazası oldu benim önümde, az kalsın zincirin son halkası da ben oluyordum
Eve geldim ki;
Şükürler olsun öyleler canımAman Allah korusun düşünmesi bile kötü senin bebeler edepli saygılıdır hiç şüphem yok
Tavandaki hallerinden resim atacam birgün burayaTahmin edebiliyorum kizlarini
Hep öyleyiz canım, yoksa burada ne işimiz olurduOrda 26 yaşındaydım,ve tartım hep vardıkendimi bildim bileli diyetteyim de
Lisede ki bilişimciler derse girmiyorlar, özel odaları var hatta, kıskanıyoruz onlarıAy bugün derslerim çok yoğundu giremedim Özlemişim sizleri
Ben ortaokuldayım kaptanım btr görevlendirmesi aldım dersim olmasa da okulda bulunmak zorundayım yeni okulumda önceden bilişim öğretmeni olmadığından başka okuldan görevlendirme almışlar o yüzden programı üç güne sıkıştırmışlar bi öğretmenimiz doğum iznine ayrılacak o zaman değiştirecekler programı her gün zaten okulda olduğum için olabildiğince dağınık program istiyorum ben fazla yorulmuyorum öyle oluncaLisede ki bilişimciler derse girmiyorlar, özel odaları var hatta, kıskanıyoruz onları
Benim de ilk Atamam liseydi 5 saat dersim vardı mikemmel günlerdi ortaokulda da 5 ve 6larda zorunlu bizim dersimiz diğer branşlara göre tabi yine az dersimLisede ki bilişimciler derse girmiyorlar, özel odaları var hatta, kıskanıyoruz onları
Aaaaa çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmışAy bugün neler yaşadım nelerocaktaki yemeğin yağı taştı ateş yükseldi koca evde olmayaydı yanıyodum
Çok teşekkür ederimmm kuzum Allah korudu bununla kalsın İnşallahAaaaa çok geçmiş olsun verimiş sadakanız varmış
Tarçınlı Sade Türk kahvesiHerkese kucak dolusu sevgilerrr
Bugun güzel gecti. İnsallah aksam batirmam :) gecelerden korkuyorum yemek açlık krizinde neler yapmaliyiz
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Menün de baya hafif dişten dolayı herhaldebugünkü menüm
saat 11.45 de
13 badem
saat 15 de
1 avuç yerfıstığı kuru dut karışımı
saat 18.45 de
1 tabak yağsız salata
su 1.5 lt ( diş için hastaneye gittim.yollarda içemedim)
spor 1 saat orta tempo yürüyüş @Dream00 60*2=120 puan
ahan da o ben. 21 günde varım ben
Katılsammıkı dıye bı dusundum. Ben lısteyı bı arastırıyı yasaklar neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?