- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.481
Kaçıncı gündesin canım sen ?Ben o yolun yolcusuyum zaten
Menüleri buraya yazmıyoruz canımbugünkü menüm;
Sabah kalkamadım öğlene doğru uyandığım için şöyle oluuuyor;
Yumurta
Peynir
Domates
Mercimek çorbası
Ara öğün;
muzlu ballı süt
Akşam yemeği;
Çorba
lahana sarması
Yoğurt
Spor;
1 saat yürüyüş (10000 adım)
20 dk pilates
Gızlemıssın canım gorunmuyor sıkıntı yapmalaptoptan girdim yine resim silme secenegi yok
kk meyda girince kendi fotolarimi vePoni Bon fotolari cikiyor
ama niye silinmiyorGızlemıssın canım gorunmuyor sıkıntı yapma
Cok gecmıs olsun canım allah gostermesınAy bugün neler yaşadım nelerocaktaki yemeğin yağı taştı ateş yükseldi koca evde olmayaydı yanıyodum
Onu bılemıycemkı ıncelemedım hıc hemen ıncelıyımama niye silinmiyor
İdlipte rabbim hepsini korusunNiye cnm kötü bi durummu var
Eşim idlipte görevde aklım onda hep o yüzdenhayırdır canım ne oldu.
Kılo verdıgın barız bellı canım. Maşallah
Tebrıkler
Allah yardımcısı olsun canım, dua et sende, aklına kötü şeyler getirme.Eşim idlipte görevde aklım onda hep o yüzden
Başka çare yok zaten canım ediyorum da ne bileyim özlem de varAllah yardımcısı olsun canım, dua et sende, aklına kötü şeyler getirme.
Gelmiyor mu arada izneBaşka çare yok zaten canım ediyorum da ne bileyim özlem de var
Rabbım askerlerımızın hepsını korusun canım. Sende kotu seyler getırme aklınaEşim idlipte görevde aklım onda hep o yüzden
Iyı geceler kaptanım erkencısın.Ne kadarda tenhalaştı buralar
En iyisi bende uykuya geçeyim, yarın yoğun bir gün bekliyor beni
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
Ayy kusura bakmayın ilk defa yazdım bilmiyodumMenüleri buraya yazmıyoruz canım
Linkimiz
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Sayfada ki menüleri inceleyip aynı şekilde yazar mısın?
miktarları ve saatleriyle birlikte
Yarın 5 te kalkıp 6 buçukta yola çıkacam canım, tüm gün de ayakta olacağım, dinleneyim en iyisi, bebek de gece uyutmuyor zaten ağız tadıyla, meme sürekli ağzındaIyı geceler kaptanım erkencısın.
saol canım evet dişten dolayı.Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ? Menün de baya hafif dişten dolayı herhalde
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsunsaol canım evet dişten dolayı.
sabah kahvaltı edemedim.evde yumurta kalmamıştı.alıp gelsem geç kalacaktım.aç gittim.yanıma çerez aldım.
doktordan da 4 de çıktım.2 saat bişey yeme dedi.eve geldim.saat 6 yı geçti.en iyisi bi salata yiyim bu satten sonra dedim.
zaten çok yorgunum bişey hazırlamaya halim kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?