Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarın 5 te kalkıp 6 buçukta yola çıkacam canım, tüm gün de ayakta olacağım, dinleneyim en iyisi, bebek de gece uyutmuyor zaten ağız tadıyla, meme sürekli ağzında

Gece uykum kaçarsa gelirim
Iyı uykular canım. Ins delıksız bır uyku cekersınız

Canım bi doktora danışsan daha iyi olur yumurta yediğinde kusuyorsa fazla mi veriyorsun acaba hemşire bana bi mercimek kadar tattırıp yavaş yavaş artır demişti

istemeden goz misafiri oldum
canim 7 aydan once sarisi onerilmiyor. beyaz i da 1 yasindan once onerilmiyor. yuksek alerjen icerebileceginden dolayi.

Canım ara ver 15-20 Gün verme değiştir sürekli benim oğlum da yoğurt için öyle idi ara vere vere verdim şükür alıştı

Handandandan proluğun hayırlı olsun kaptanım

Canım ara ver 15-20 Gün verme değiştir sürekli benim oğlum da yoğurt için öyle idi ara vere vere verdim şükür alıştı

Handandandan proluğun hayırlı olsun kaptanım☺
Sağol canım şimdi Kazen'e rica ettim, takımı daha iyi denetlemek için
Kabul etti sağolsun

Pro' luk istemedim aslında.
Mesajlar arasında bekleme süresini kaldırmasını rica ettim, öyle olmaz, böyle olur dedi
Ama seni göremiyorum, olmadı bu
Hayırlı olsun kaptan 1 tepsi baklava alırsın artık takıma

Canım bi doktora danışsan daha iyi olur yumurta yediğinde kusuyorsa fazla mi veriyorsun acaba hemşire bana bi mercimek kadar tattırıp yavaş yavaş artır demişti
Canım çok az versemde kusuyo zaten çeyrek falan yiyo yani
istemeden goz misafiri oldum
canim 7 aydan once sarisi onerilmiyor. beyaz i da 1 yasindan once onerilmiyor. yuksek alerjen icerebileceginden dolayi.
Bizim doktor ver demişti brnde ondan verdim ama ben en iyisi 1 2 ay ara vereyim ya hem o zaman 8 aylık olmuş olur daha iyi olur o zaman

Handandandan proluğun hayırlı olsun kaptanım☺
Ya 15 20 gün ara verdim verince yine kustu ben 8.ayı bekleyeyim en iyisi bu galiba

Ne kadarda tenhalaştı buralar

En iyisi bende uykuya geçeyim, yarın yoğun bir gün bekliyor beni

Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar

Edit: Çok yazışmayın, hızınıza yetişemiyorum
Bu saate yatağa girmek ölmeden önce yapmak istediklerimin başında
Birgün bende erken yatıp erken kalkan biri olucam inşaallah..
İyi geceler canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…