- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.501
Iyı uykular canım. Ins delıksız bır uyku cekersınızYarın 5 te kalkıp 6 buçukta yola çıkacam canım, tüm gün de ayakta olacağım, dinleneyim en iyisi, bebek de gece uyutmuyor zaten ağız tadıyla, meme sürekli ağzında
Gece uykum kaçarsa gelirim
Canım bi doktora danışsan daha iyi olur yumurta yediğinde kusuyorsa fazla mi veriyorsun acaba hemşire bana bi mercimek kadar tattırıp yavaş yavaş artır demiştiBebeli analar bir şey sorucam. Ben kızıma ne zaman yumurta versem -yani 2 3 kere falan verdim şimdiye kadar- 1 2 saat sonra musluk gibi kusuyo. Ama ne varsa midesinde hepsini kusuyo. Döküntü falan yok bu yine de alerji olur mu ? Kızım nerdeyse 6.5 aylık
istemeden goz misafiri oldumBebeli analar bir şey sorucam. Ben kızıma ne zaman yumurta versem -yani 2 3 kere falan verdim şimdiye kadar- 1 2 saat sonra musluk gibi kusuyo. Ama ne varsa midesinde hepsini kusuyo. Döküntü falan yok bu yine de alerji olur mu ? Kızım nerdeyse 6.5 aylık
Canım ara ver 15-20 Gün verme değiştir sürekli benim oğlum da yoğurt için öyle idi ara vere vere verdim şükür alıştıBebeli analar bir şey sorucam. Ben kızıma ne zaman yumurta versem -yani 2 3 kere falan verdim şimdiye kadar- 1 2 saat sonra musluk gibi kusuyo. Ama ne varsa midesinde hepsini kusuyo. Döküntü falan yok bu yine de alerji olur mu ? Kızım nerdeyse 6.5 aylık
Sağol canım şimdi Kazen'e rica ettim, takımı daha iyi denetlemek içinCanım ara ver 15-20 Gün verme değiştir sürekli benim oğlum da yoğurt için öyle idi ara vere vere verdim şükür alıştı
Handandandan proluğun hayırlı olsun kaptanım☺
Hayırlı olsun canım.Sağol canım şimdi Kazen'e rica ettim, takımı daha iyi denetlemek için
Kabul etti sağolsun
Ooo bedavadan oldun yaniSağol canım şimdi Kazen'e rica ettim, takımı daha iyi denetlemek için
Kabul etti sağolsun
Ben keto yapiyom, bakliyat yemiyorum :))Cumartesi pazar ayran detoks yapalimmi beraber
Pro' luk istemedim aslında.Ooo bedavadan oldun yani
Hayirli olsun cnm
Bende kendim yapipda veririm 3,5 kilo ozamanBen keto yapiyom, bakliyat yemiyorum :))
Hayırlı olsun kaptan 1 tepsi baklava alırsın artık takımaPro' luk istemedim aslında.
Mesajlar arasında bekleme süresini kaldırmasını rica ettim, öyle olmaz, böyle olur dedi
Ama seni göremiyorum, olmadı bu
1 kasa kabak alırım canımHayırlı olsun kaptan 1 tepsi baklava alırsın artık takıma
Denizler imparatorluğukızlar aranızda kore dizisi izleyen var mı?hazır bebe uyumuşken bi diziye başlyim.
Canım çok az versemde kusuyo zaten çeyrek falan yiyo yaniCanım bi doktora danışsan daha iyi olur yumurta yediğinde kusuyorsa fazla mi veriyorsun acaba hemşire bana bi mercimek kadar tattırıp yavaş yavaş artır demişti
Bizim doktor ver demişti brnde ondan verdim ama ben en iyisi 1 2 ay ara vereyim ya hem o zaman 8 aylık olmuş olur daha iyi olur o zamanistemeden goz misafiri oldum
canim 7 aydan once sarisi onerilmiyor. beyaz i da 1 yasindan once onerilmiyor. yuksek alerjen icerebileceginden dolayi.
Ya 15 20 gün ara verdim verince yine kustu ben 8.ayı bekleyeyim en iyisi bu galibaCanım ara ver 15-20 Gün verme değiştir sürekli benim oğlum da yoğurt için öyle idi ara vere vere verdim şükür alıştı
Handandandan proluğun hayırlı olsun kaptanım☺
Bu saate yatağa girmek ölmeden önce yapmak istediklerimin başındaNe kadarda tenhalaştı buralar
En iyisi bende uykuya geçeyim, yarın yoğun bir gün bekliyor beni
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar
Edit: Çok yazışmayın, hızınıza yetişemiyorum
Ne ka guzel biz bebekten dolayı uzun zamandır ağız tadı ile bogusamiyoruzda gıbte ile baktım sanaKızlar nassınız bakalım ben biraz beyimle zaman geçirdim geldimboğuştuk da azıcık
Yatamadım henüz, ocağa süt koyduğum geldi aklımaBu saate yatağa girmek ölmeden önce yapmak istediklerimin başında
Birgün bende erken yatıp erken kalkan biri olucam inşaallah..
İyi geceler canım sana♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?