- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.521
İyki gelmis aklınaYatamadım henüz, ocağa süt koyduğum geldi aklıma
Beni görmene gerek yokPro' luk istemedim aslında.
Mesajlar arasında bekleme süresini kaldırmasını rica ettim, öyle olmaz, böyle olur dedi
Ama seni göremiyorum, olmadı bu
Benimde kollar bacaklar ağrıyor ama nasıl keyif veren bir ağrıAllahım bi o yana bi bu yana koşturuyorum 10000 adım olcak nerdeyse pilates de 20 dk yaptım şimdi tekrar dışarı çıkmam gerekiyorkarnım, bacaklarım, kollarım çok ağrıyor resmen çalıştığını hissediyorummmmm ❣❣❣❣❣ ve bu olay beni züpeah enerjik biri yapıyo
Tek denemedigim detoks o benim :))Bende kendim yapipda veririm 3,5 kilo ozaman
Ekim bakiyodu :)kızlar aranızda kore dizisi izleyen var mı?hazır bebe uyumuşken bi diziye başlyim.
bu tarihiymiş.bide çok uzun.komedi arıyorum ben.yine de tşklerDenizler imparatorluğu
abla pro üye olunca ne oluyor?fark ne ?Beni görmene gerek yok
İşim yoksa genelde burdayim zaten
Valla hic fena olmaz :)) butun sebzeler oyle pahaliki burda1 kasa kabak alırım canım
Bizim burda sebze meyve ucuz oluyor geneldeValla hic fena olmaz :)) butun sebzeler oyle pahaliki burda
Alman marketinde patlican pirasa taneyle satiliyor
Makinaya çamaşır diyince benim de atmam lazım, yatamayacam herhalde bugünKızı uyuturken takiliyim dedim oda hemen uyuduve benim için bu zamanlar altın değerinde olduğundan hemen mutfağa topliyim yada ütü yapıyım makineyede çamaşır atayım ay heycan yaptım hangisini uyanmadan basarabilicem bakalım
Cok fazla bi faydasi yok aslinda cnm :) ben para verip olduydumabla pro üye olunca ne oluyor?fark ne ?
O yegeniyle oturuyodur simdi :))ekim abla bana kore diisi önerisi lazım.komik olsun:)ekim2009
Kiymetini bilinBizim burda sebze meyve ucuz oluyor genelde
Aynı şey canım. Tahta kaşığı hafiften isitip o çıkan yere değdir beklet biraz geçer. Bu yeni çıkarken yapılıyor74 lü halin süpermiş canım o haline en kısa sürede kavuş inşallah
Hiç duymadım onu canım, arpacık çıkıyor herhalde
Bektir baktır canimmmKız mutlaka at acayip merak ettim
Vay anaaam ne önemliymiş bu tiroid benim herifinkini de baktırsam mı napsam
Canım 2 aylık bebeği tuvalete alıştırmayı bırak tuvalete sokmazsın kıyamazsın mikrop kapar falan diye olur mu öyle şey
Soda limon duymustumda..Soda maydanoz limon yaptım şimdi içiyorum
Maşallah sana ablammm...Herşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyeni uygulamazsın..
Ben meme kanserini ameliyatsız, kemoterapisiz Aidin Salih'in tavsiyelerine uyarak atlattım şükürler olsun.
Ayrıca şeker hastalığımda geçti, menisküs yırtığımda bu kadının yöntemleri ile geçti şükürler olsun..
Bu kadının uygulamaları ile hayatımın en sağlıklı yıllarını yaşıyorum20 'li yaşlarım tam bir faciaydı benim.
Allah korumuş abla kazadan ,geçmiş olsun...Eve dönerken yolda zincirleme trafik kazası oldu benim önümde, az kalsın zincirin son halkası da ben oluyordum
Eve geldim ki;
Kızlar evi lunaparka çevirmişler.
Koridorda ki barfikse benim elbiselerin kuşaklarını birleştirerek salıncak kurmuşlar.
Kapıdaki barfikse bebeğin oyuncaklarını asmışlar iplerle.
Tavanda geziyor bu kızlar
çok da bi faydası yokmuş.eksik kalsın:)Cok fazla bi faydasi yok aslinda cnm :) ben para verip olduydum
Geliri bağış yapiliyomus
Sayfada kimin oldugunu gorebiliyosun
Mesajlar arasi bekleme yokmus
Bide gorunmemek icin kendini gizli yapabiliyon :))
valla bende özlüyorum.burda var.arada gidiyorum.hava soğuk çocuğu da bırakamıyorum.Kiymetini bilin
Bende en cok tr nin pazarlarini özlüyorum
ben son kısımla ilgilenim.cips dedin burnuma geldi kokusu.Asabi kocam telefonunu kırmış bu 4. Kirişi...
Ve her bir telefon 3bin tl. 2500 tl.
Gerdi beni de hicbirsey demedim sonrada aman dedim.
Şimdi de cips aburcubur yiyorlar offf çok güzel kokuyor cipssssbende yeşilçay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?