Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hem okadar tel icin para harciyor bide senin gün paranimi istiyor

Dünkü menüm

Sahur
1muz

İftar
3 kepçe tarhana çorbası
2 dlm ekmek

İftardan önce uyuyup kalmışım.eşimin gelişi ile uyandım.olmadı bugün biliyorum.iyi kötü demeden yazıyorum artık..
Yaz kuzum yaz... ekmek olmasaydı

Güzel olmuş canım

08:00
Sade kahve

10:30
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri

13:00
2 ceviz

17:00
2 tavuk incik (fırın)
Büyük bardak ayran

Su: şimdilik 2 litre
Spor: 45 dakika yürüyüş 45 puan Dream00
Beğendim menünü canım

Kuruyemiş fazla olmuş

Pilâv ve ekmek yemeseydin ıyimis canım çünkü tarhanada unlu

Bugün tarhana çorbası günü olmuş sanırım herkes tarhana içmiş.
Menün güzel
Güzel olmuş
Menün güzel canım spor harika

Olmamış tatlım... çok karbonlu olmuş. Ekmek kızartma makarna çok üst-üste olmuş.

Sahur 00.00
1 dilim tbe
2 parmak peynir
7 zeytin
1 mandalina

iftar 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim greyfurt

su 1.5 lt şimdilik
spor yapamadım ev temizledim
Güzel olmuş canım

Güzel olmuş canım

çocuk uyumuşken bende gidim devrilim yatim.
gece zırt pırt kalkınca pişman oluyorum erkenden yatmadığıma.iyi geceler herkese.
Ben de yatırıp yatacağım bi benimki mi zırt pırt uyanıyor diyecektim ki neyse çoğunluğun öyle galiba nerdeyse iki yaşına girecek bi gece olsun düzgün uyuduğunu görmedim

Ben de yatırıp yatacağım bi benimki mi zırt pırt uyanıyor diyecektim ki neyse çoğunluğun öyle galiba nerdeyse iki yaşına girecek bi gece olsun düzgün uyuduğunu görmedim
bende uyumuyorum.benimkinin bi huyu var.kimsede yok sanırsam.genin köründe bütün gücüyle ağlayarak uyanıyor.susturamıyoruz.artık lambayı açık susturmaya çalışıyoruz.avazının çıktığı kadar bağırıyor.

Kızlar saglık ocagından cıktım sımdı tahlılerım temız kansızlıgım varmıs baya uc ay kullanmam gerekmıs. Hıc sevmıyorum su kan ılaclarını ıns kullanabılırım
kullanki faydasini gör canim
Ay bugün neler yaşadım neler ocaktaki yemeğin yağı taştı ateş yükseldi koca evde olmayaydı yanıyodum
gecmis olsun Allah korumus canim
Herkese kucak dolusu sevgilerrr
Bugun güzel gecti. İnsallah aksam batirmam :) gecelerden korkuyorum yemek açlık krizinde neler yapmaliyiz
düsünmezsen sikinti olmaz ins canim, tarcinli süt tüketebilirsin
İdlipte rabbim hepsini korusun
allahim bütün askerlerimizi korusun insallah tez vakitte kavusun ins
Ne kadarda tenhalaştı buralar

En iyisi bende uykuya geçeyim, yarın yoğun bir gün bekliyor beni

Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar

Edit: Çok yazışmayın, hızınıza yetişemiyorum
gitmemişsin
bilgim yok canım bence Dr a sor sadece yumurtada oluyorsa danışmakta fayda var
Sağol canım şimdi Kazen'e rica ettim, takımı daha iyi denetlemek için
Kabul etti sağolsun
hayırlı olsun canım
kızlar aranızda kore dizisi izleyen var mı?hazır bebe uyumuşken bi diziye başlyim.
Okadar çok izledimki çok seviyorum Kore dizilerini Rich Man den başlayabilirsin
Aynı şey canım. Tahta kaşığı hafiften isitip o çıkan yere değdir beklet biraz geçer. Bu yeni çıkarken yapılıyor
sarımsaktan iyimiş canım sağol
bende öyle bi telefon kırmıştım duvara fırlatıp paramparça oldu dahada gözüm yemedi inş eşinde daha yapmaz.
En güzeli yeşil çay boşver cipsi yağlı yağlı pis bişey

Çok zormuş hakikaten yani hiç gözüm ikinciyi kesmiyor özellikle bu uyku düzensizliği yüzünden

Ben seviniyorum kız tam böyle rejimden sıkılacağım dönemde oruç tutacağız
neyinden sıkılıyorsun yemenin?kız daha beter aç kalacan.elindeki su da gidecek.orucu açınca eskisi gibi yiyemesin ki.a yicen.sahurda da yiyip yatacağın için hafif yemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…