Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neyinden sıkılıyorsun yemenin?kız daha beter aç kalacan.elindeki su da gidecek.orucu açınca eskisi gibi yiyemesin ki.a yicen.sahurda da yiyip yatacağın için hafif yemelisin.
Şükür serinlere geldi artık Ramazan aşırı su isteğimiz olmaz inşallah yeme konusunda rahatım Ramazan’da şükür ama normal zamanda dudak tiryakisi gibi ağzıma bir şeyler atasım geliyor sürekli

Çok zormuş hakikaten yani hiç gözüm ikinciyi kesmiyor özellikle bu uyku düzensizliği yüzünden
öyle ama çok tatlılar.ben şikayet etmiyorum halimden.ilk 1 sene çok zor geçti.adı üstünde geçti gitti.Allah daha kötü şeyler vermesin.hasta bebeklere bakan anneler var.Allah kolaylık versin onlara da.

Ne iş yapıyor canım eşin, parayı kolay mı kazanıyor yoksa
Huyu abla artık bende sıkıldım. Bu hallerinden.

Sen yaparsan cok sevinecem cnm
Şuan coook duygulandım abla gözlerimden süzülüyor nasıl yapacağım bilmiyorum ama istiyorum yapmayı...

Sen yine ılkinde akıllanmışsın. Şimdi bana diyor telefon var mi diye var ama vermeyeceğim...

Aklin başına geldi demekki :))
Sanırım abla

Ramazanda tatli ve ekmek olmazsa güzel verilir aslinda
Aynen abla ben şu 100 kiloluk rejimime Ramazanda başlamıştım bayramda tartılmıştım 91 kiloydum ve öyle bi motive olup bayram günü her yer tatlı şeker kaynarken gram bile sürmemiştim ağzıma

Akıllansın verme

öyle ama çok tatlılar.ben şikayet etmiyorum halimden.ilk 1 sene çok zor geçti.adı üstünde geçti gitti.Allah daha kötü şeyler vermesin.hasta bebeklere bakan anneler var.Allah kolaylık versin onlara da.
Kesinlikle aynı dusuncedeyim .Aşı oluyorda onun can açısına içimiz parçalanıyor Hasta olsalar yürek nasıl dayanır Tek derdimiz uykusuzluk koşturmak olsun Çok sukur bugunumuze

Ramazanda tatli ve ekmek olmazsa güzel verilir aslinda
onlar şimdi de yok zaten abla.
bu arada ben sabaha 1 dilim kepek yada tam buğday ekmeği eklemeyi düşünüyorum.zeytin yiyemiyorum peynir de aynı şekilde.çok tuzlu geliyor.bi yumurta yiyip kalkıyorum hal böyle olunca.fark olurmu dersin abla.
Şükür serinlere geldi artık Ramazan aşırı su isteğimiz olmaz inşallah yeme konusunda rahatım Ramazan’da şükür ama normal zamanda dudak tiryakisi gibi ağzıma bir şeyler atasım geliyor sürekli
evet.serinlerde olması iyi.ben çok yiyip içiyorum oruçluyken:)
kac kere yoruldum geldim evde 1 bardak su içtim.kaç kere oturup yedim:)
bi kere kayısı çekirdeği temizliyoruz.kimse yemiyor.ben yiyorum habire.
birisi kız sen oruçsun diyince aklıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…