- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.561
Bu birinci seviye felan ne basliyan ne bende başlasam benide alsanızRamazan 23 nisandaydi heralde degilmi
Mayis ortasi o zaman
Ramazanda tatli ve ekmek olmazsa güzel verilir aslindaamanın rejimin en can alıcı tarıhlerinde oruç var
Sabah 7 de felan kalkman lazım, çünkü kalktıktan 5 saat sonra 12:30 da kahvaltıBu birinci seviye felan ne basliyan ne bende başlasam benide alsanız
nohutlu yarmalı salatalikli ayran aşı çorbası aslında yeni diyete başlanan dönemde 1,2 kilo veriyosun güzel oluyorsadece ayran mı içecez
Şükür serinlere geldi artık Ramazan aşırı su isteğimiz olmaz inşallah yeme konusunda rahatım Ramazan’da şükür ama normal zamanda dudak tiryakisi gibi ağzıma bir şeyler atasım geliyor süreklineyinden sıkılıyorsun yemenin?kız daha beter aç kalacan.elindeki su da gidecek.orucu açınca eskisi gibi yiyemesin ki.a yicen.sahurda da yiyip yatacağın için hafif yemelisin.
öyle ama çok tatlılar.ben şikayet etmiyorum halimden.ilk 1 sene çok zor geçti.adı üstünde geçti gitti.Allah daha kötü şeyler vermesin.hasta bebeklere bakan anneler var.Allah kolaylık versin onlara da.Çok zormuş hakikaten yani hiç gözüm ikinciyi kesmiyor özellikle bu uyku düzensizliği yüzünden
sarma ekmek yerine geçiyor.hoşgeldin caNIM
annem yaprak sarmış ben de 5-6 tane koca bir kase salata ve yoğurtla yerim gibi duruyor şimdilik
Himm oldu ozaman size başarılarSabah 7 de felan kalkman lazım, çünkü kalktıktan 5 saat sonra 12:30 da kahvaltı
Amin , çok şükür bin şüküröyle ama çok tatlılar.ben şikayet etmiyorum halimden.ilk 1 sene çok zor geçti.adı üstünde geçti gitti.Allah daha kötü şeyler vermesin.hasta bebeklere bakan anneler var.Allah kolaylık versin onlara da.
Huyu abla artık bende sıkıldım. Bu hallerinden.Ne iş yapıyor canım eşin, parayı kolay mı kazanıyor yoksa
Şuan coook duygulandım abla gözlerimden süzülüyorSen yaparsan cok sevinecem cnm
Sen yine ılkinde akıllanmışsın. Şimdi bana diyor telefon var mi diye var ama vermeyeceğim...kullanki faydasini gör canim
gecmis olsun Allah korumus canim
düsünmezsen sikinti olmaz ins canim, tarcinli süt tüketebilirsin
allahim bütün askerlerimizi korusun insallah tez vakitte kavusun ins
gitmemişsin
bilgim yok canım bence Dr a sor sadece yumurtada oluyorsa danışmakta fayda var
hayırlı olsun canım
Okadar çok izledimki çok seviyorum Kore dizileriniRich Man den başlayabilirsin
sarımsaktan iyimiş canım sağol
bende öyle bi telefon kırmıştım duvara fırlatıp paramparça oldu dahada gözüm yemediinş eşinde daha yapmaz.
En güzeli yeşil çay boşver cipsi yağlı yağlı pis bişey
Sanırım ablaAklin başına geldi demekki :))
aklım çıktı bir an.severim ben ayran aşını.nohutlu yarmalı salatalikli ayran aşı çorbası aslında yeni diyete başlanan dönemde 1,2 kilo veriyosun güzel oluyor
Geçen ramazanı hatırlamak istemiyorum... Bende çok severdim iftar telasiniRamazanı çok seviyorum ağırlamayı topluluğu
Ama işte geçen Ramazan’dan sonra aldım ben kilo büyük imtihan olacak bana
Aynen abla ben şu 100 kiloluk rejimime Ramazanda başlamıştım bayramda tartılmıştım 91 kiloydum ve öyle bi motive olup bayram günü her yer tatlı şeker kaynarken gram bile sürmemiştim ağzımaRamazanda tatli ve ekmek olmazsa güzel verilir aslinda
Allah sabır versin canım sanaHuyu abla artık bende sıkıldım. Bu hallerinden.
Akıllansın vermeHuyu abla artık bende sıkıldım. Bu hallerinden.
Şuan coook duygulandım abla gözlerimden süzülüyor ♥♥ nasıl yapacağım bilmiyorum ama istiyorum yapmayı...
Sen yine ılkinde akıllanmışsın. Şimdi bana diyor telefon var mi diye var ama vermeyeceğim...
Sanırım abla
Kesinlikle aynı dusuncedeyim .Aşı oluyorda onun can açısına içimiz parçalanıyor Hasta olsalar yürek nasıl dayanır Tek derdimiz uykusuzluk koşturmak olsun Çok sukur bugunumuzeöyle ama çok tatlılar.ben şikayet etmiyorum halimden.ilk 1 sene çok zor geçti.adı üstünde geçti gitti.Allah daha kötü şeyler vermesin.hasta bebeklere bakan anneler var.Allah kolaylık versin onlara da.
Neden canım?Geçen ramazanı hatırlamak istemiyorum... Bende çok severdim iftar telasini
onlar şimdi de yok zaten abla.Ramazanda tatli ve ekmek olmazsa güzel verilir aslinda
evet.serinlerde olması iyi.ben çok yiyip içiyorum oruçluyken:)Şükür serinlere geldi artık Ramazan aşırı su isteğimiz olmaz inşallah yeme konusunda rahatım Ramazan’da şükür ama normal zamanda dudak tiryakisi gibi ağzıma bir şeyler atasım geliyor sürekli
Yogurtlarizda erisin gitsin yağlar diyosun1 kasa kabak alırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?