- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.581
Dur sana atıyım yapilisini yap kesinlikle çok keyifli içmesi benceaklım çıktı bir an.severim ben ayran aşını.umarım çokta az yenmiyordur.
40 gün boyunca unlu bisey, tatli, meyve yemicen 2 öğün yapicanBu birinci seviye felan ne basliyan ne bende başlasam benide alsanız
aynen.Allah korusun yavrularımızı.Kesinlikle aynı dusuncedeyim .Aşı oluyorda onun can açısına içimiz parçalanıyor Hasta olsalar yürek nasıl dayanır Tek derdimiz uykusuzluk koşturmak olsun Çok sukur bugunumuze
O neymiş değişik bi oluşuma mı gidiyoz40 gün boyunca unlu bisey, tatli, meyve yemicen 2 öğün yapican
Kabul mü
Amin ablam sağol...Allah sabır versin canım sana
Mart ortasına denk gelecek sanırım çünkü 2. Seviye Ramazan için tam uygun süper olacakRamazan 23 nisandaydi heralde degilmi
Mayis ortasi o zaman
Tamam inşallah burdan da toplu yaparsak çok iyi motive oluruzBende istiyorumm....
Kemoterapi aldığım günler canimm.Neden canım?
Böyle hep birlikte super olur danışırız birbirimize destek oluruz.Mart ortasına denk gelecek sanırım çünkü 2. Seviye Ramazan için tam uygun süper olacak
Tamam inşallah burdan da toplu yaparsak çok iyi motive oluruz
Handandandan şeninde yapmanı çok istiyorum Mefkurem seninse abla Elalis sende yap toplu yapalım kuzum
Şuan coook duygulandım abla gözlerimden süzülüyor ♥♥ nasıl yapacağım bilmiyorum ama istiyorum yapmayı...
Bacım bize göre değil hava ile beslenecekler o dönem resmenO neymiş değişik bi oluşuma mı gidiyoz
Tamam ablam. O seviyelerin çıktısını alayim birde.
Telden telegram indirirsen ahmet apanin konusmasini dinleyebilirsin cnm
Daha zaman var
O zamana kadar face acip seviyeleri iyice okuman lazim
Zaten ordan hep yonlendirme yapiyolar gruba
Sen beni iyi tanıyorsun sence40 gün boyunca unlu bisey, tatli, meyve yemicen 2 öğün yapican
Kabul mü
bu çok kolaymış yaparım ben bununilay keçeli 5 günde 1 beden incelten diyet listesi:
kahvaltı: 1 porsiyon meyve 2 ince dilim peynir bol yeşillik çay
öğle: 2 incw dilim ekmekle ve 2 ince dilim peynirle hazırlanmış tost 1 tatlı kaşığı yağla hazırlanmış salata çay
ara 1 kutu probiyotik yoğurt 1 porsiyon meyve 10 fındık
akşam : 1 büyük kase haşlanmış sebze
ara 2 : 1porsiyonn meyve
bir yandan kadın a bakıyorum.o bitsin bakayım canım.
Peyniri zeytini suda bekletsene cnm tuzu eksilirşimdi de yok zaten abla.
bu arada ben sabaha 1 dilim kepek yada tam buğday ekmeği eklemeyi düşünüyorum.zeytin yiyemiyorum peynir de aynı şekilde.çok tuzlu geliyor.bi yumurta yiyip kalkıyorum hal böyle olunca.fark olurmu dersin abla
evet kolay.haşlanmış sebze yerine ben akşamları salata yamayi düşünüyorum.bu çok kolaymış yaparım ben bunu
Kiz kac gündür yaziyoz ya :))O neymiş değişik bi oluşuma mı gidiyoz
O zaman baslanirsa ne zaman bitiyorMart ortasına denk gelecek sanırım çünkü 2. Seviye Ramazan için tam uygun süper olacak
Tamam inşallah burdan da toplu yaparsak çok iyi motive oluruz
Handandandan şeninde yapmanı çok istiyorum Mefkurem seninse abla Elalis sende yap toplu yapalım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?