- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.461
Günaydın kızlarrrr ...
Herkese süper bir hafta sonu olsun...Acayıp yorgun bıtkın ve halsızım gece gec yatıp sabahın korunde kalkmaya alıskın olmayınca bunye coktu...Dun aksam fettah can konserındeydım.Söylemıstım gıdecegımı baya eylendık guzeldı adamın sahnesı.Ufacık tefecık bı adam ama o sarkıları nasıl yazmıs neyın akfasını yaşıyo çözemedim.Yanı kısacası bugunun hemen bıtıp aksam olması ve benım gıdıp uyumam lazım
Dünkü menum;
Sabah;
yok
Öğle;
tavuk sote
salata
ayran
Akşam;
çeyrek ekmek sucuklu tost (dısarıda yemek zorunda kaldım)
iyi bari gitmişsin kim şu fettahcan yahu araştırıciim
iyi bari gitmişsin kim şu fettahcan yahu araştırıciim
Gülben Ergen'in Yalnızlık şarkısının söz müziği Fettah Can'a ait, ayrıca klipte de oynuyor daha geçen gün dikkatimi çektişimdilerde de baya popüler, Sana affetmek yakışır ve Boş Bardak şarkısını dinle eminim çok beğeneceksin.
aaaaa betulll sen ask acısı cekmedın hıc heralde kızım ılactır fettah canın sarkıları(Aman allahta yasatmasın zaten )Hazıne sarkısını dınle tavsıyemmm bu askın katılı sensınde onun bır suru sarkısı var pıyasada mutlaka duymussundur ...
hiç görmedikki kendisin semtimizdeben aşkı meşki unutalı çok oldu canımcım.... artık faso fiso geliyo bana aşk meşk lakırdıları.... ben can bonomo hastasıyım yatıp kalkıp onu dinliyorum.... o da capcanlı fıkır fıkır diye öyle olmasa onuda dinlemem valla... ooo heeyyyy heeyyy baby love me back todaay.... hayatımda ilk eşlik ettiğim yabancı parça en azından bi kısmına
selam kızlar kilo bildirimi yapamadım sabah kalkıp doktora gittik
dün demiştim
dediğim çıktı astım varmış bendede..
ilaçlı solunumtestleri yaptı doktor
astıma uyuyo testlerin dedi.. ileri derece değil dimi dedim ama doktor değil ama astım olarak görünüyo dedi
hava verdi sabah akşam için bakalım nolacak. inşş ilerlemez .1 ay sonra kontrole gitcem..
kilomu tartamadım hastanede solunum fonk için tartıp boy ölçtüler boyumu 1.63 kilomu 68 dediler
canimmm gamzecim hemende gormus beni tatlim, cok ozledim sizi yaaa valla bende trcellden merhaba yazdim 2222 ye gonderdim ayda 3 liraya internet sahibi oldum.
hopiş ablama da kapak olsun bu, onun iphonu varsa bizimde var yani oyle sosyetik bir telefonumuz
burda hic diyeti bozmadim kizlar, annem ve yengem israr ediyolar ama mursh' un dedigi gibi kafami iki yana sallayip reddediyorum.
edacigima cok gecmis olsun.
fulya canim oh gozun aydin bitmis oda toplamasi ensonunda.
busra da goturmus çikolatali pastayi valla canim cekti beni yoldan cikartmAyin yine :)
fadime ablamda bu arada benim gibi cepten takılıyormus sevgiler gonderiyorum.
tum yazilari okudum ondan gec cevap yazdim gamzecim kusura bakma. sen nasilsin napiyorsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?