Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi bari gitmişsin kim şu fettahcan yahu araştırıciim

Gülben Ergen'in Yalnızlık şarkısının söz müziği Fettah Can'a ait, ayrıca klipte de oynuyor daha geçen gün dikkatimi çekti şimdilerde de baya popüler, Sana affetmek yakışır ve Boş Bardak şarkısını dinle eminim çok beğeneceksin.

aaaaa betulll sen ask acısı cekmedın hıc heralde kızım ılactır fettah canın sarkıları (Aman allahta yasatmasın zaten )Hazıne sarkısını dınle tavsıyemmm bu askın katılı sensınde onun bır suru sarkısı var pıyasada mutlaka duymussundur ...

hiç görmedikki kendisin semtimizde ben aşkı meşki unutalı çok oldu canımcım.... artık faso fiso geliyo bana aşk meşk lakırdıları.... ben can bonomo hastasıyım yatıp kalkıp onu dinliyorum.... o da capcanlı fıkır fıkır diye öyle olmasa onuda dinlemem valla... ooo heeyyyy heeyyy baby love me back todaay.... hayatımda ilk eşlik ettiğim yabancı parça en azından bi kısmına

ayyy bonomo ya bende bayılıyorum mensup sarkısıda super eurovısıon sarkısınıda begendım ıns basarılı olur.Guzel bır enerjısı var mımıklerı felan baya etkıleyıcı cocunn Aşk mevzularında pek becerılmı olamadıgım ıcın sana bı yorum yapamıycam ama şöyle bı duam var ; En ıyısı en guzelı bızım olsun az acısızından

gunaydin kizlar dun gece malesef dukani fena bozdum yemegi kvlerle yicektik disaridan soylediler hint yemegi pilav ohh hem de saat 9da anca soylediler acliktan olcektim bugun 1 kg fazla ciktim isvec mi yapsam diye dusunceler gelmeye basladi bana her an bi isveci araya sikistirip dukana oyle gecebilirim cunku dukana konsantre olamiyorum bursadan dondugumden beri zaten 2 kere yapilabiliomus dukan 2. hakkimi da simdi bu isteksizlikle heba etmiim diyorum soyle 1 hafta isvec yapicam popoya saglam bi tekme lazim benim. sonra dukandan devam.

günaydınnnn. '' hepimiz zayıflamışız ama karakter olarak '' ehueheue. şişkolara genelde yapılan iğrenç bir espriyle güne başlamak istedim

öncelikle kilo verenleri tebrik ediyor, veremeyenleri ise kendimle beraber kınıyorum kızlar.
topie anca girebildim çok yoğunum hele dün kötü geçti. mağazanın ikinci kapısının anahtarı kırıldı babam çok abarttı bütün akşam surat yaptı bana. ama bu gün kardeşim yedek anahtarı verdi allahtan mors ettim onu. neymiş bi anahtar için göbek değiştirekmişiz 50 lira vericekmişiz. oysa ki ben daha önce yedek anahtar yaptırsaymışım 3-5 lira gitcekmiş. alla alla sanki yedek anahtar yok. kardeşim sağolsun. hıhh

edda canım benim çok geçmiş olsun. nerden çıktı bu şimdi ya.. insanlarda son zamanlarda strese bağlı acaip hastalıklar türemeye başladı. Allah şifa versin bebeğim. çok geçmiş olsun.

ahahah valla canım sıkkındı allah senden razı olsun murşşş ilk başta ciddi ciddi okuyordum sonra jeton düştü

Son düzenleme:
fuly ben gelıyorum pzt gunu dukkanla sen nerelere gıdıyon bakım hııııı

Lıonessecım hayırdır tatlım neye moralın bozuldu...

Ollleyyyyyyyyyyy sonunda 67li bir rakam geldim Dünkü pilatesten sonra hiçbir yerim tutmuyordu, kesin o verdirtti o kadar. Mahvolmuştum resmen Bu kadar zorlayan bir hoca hayatımda ilk defa gördüm. Neyse demekki ne kadar mahvolsamda devam edilecekk pilatese

Kızlar ben beşiktaş pazarına gidicem şimdi Kendime yeni ciciler aliiimmm. Akşam görüşürüz :)

Bu arada vücut ölçülerim düşmüş

göğsümde 2 cm

belimde 5 cm

kalçamda hiç incelme yok, artış var. çok ilginç.... heralde önceden yanlış ölçmüştüm ben onu, kalça ölçerken yerini hep karıştııryorum zaten

Son düzenleme:
Bugün tartıya çıkmamla inmem bir oldu. çünkü dün akşam kardeşimin doğumgünüsüydü. Zaten bütün gün onun yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Akşamda ev kalabalıktı övgülerle birlikte yedimde yedim sabah tartı al öyleyse işte böyle dedi... 300 gr. gelivermiş... Hoşgelmemiş... 50.6 yı görüp öldüm öldüm dirildim... Neyse o çikilatalı koca dilim pastadan sonra gelse ne yazar... Tırt...Demicem Fulya gibi gidip isveç topiğinde birazcık takılcam. 13 gün isveç yapıp sonrada kilomu koruma programına başlıcam.. Hadi hayırlısı bana...

MurshFettahcan konseri anladığım kadar güzel geçmiş... İstanbulda bulursam konserini bende gitmek istiyorum. Halil Sezai 1 o 2 olsun hatta birlikte olsun vurayım dibe
Lionesse hayırdır neyin var tatlım?
906090Pilates hocan neyle başlattı ilk? nefes olayımı?

Betül Aşk bize kilolar gittikten sonra cuk oturur... Aşk kaç beden giyer bilmem ama kilolar gitmeden girmese iyi eder

Selamlar bennn geldimmm
Çok sessiz bugün burası

Öğle yemeğimi bugün erken yedim 12'de pane harçlı tavuk yedim çok ufak 4 adet.

1 nescafe içtim, akşamda çorba+salata yerim

Yarım saat yürüyüş+yarım saat spor yaparım, şimdiden yazayım da akşam giremeyebilirim diye

Ee kimler burda?

canimmm gamzecim hemende gormus beni tatlim, cok ozledim sizi yaaa valla bende trcellden merhaba yazdim 2222 ye gonderdim ayda 3 liraya internet sahibi oldum.
hopiş ablama da kapak olsun bu, onun iphonu varsa bizimde var yani oyle sosyetik bir telefonumuz
burda hic diyeti bozmadim kizlar, annem ve yengem israr ediyolar ama mursh' un dedigi gibi kafami iki yana sallayip reddediyorum.
edacigima cok gecmis olsun.
fulya canim oh gozun aydin bitmis oda toplamasi ensonunda.
busra da goturmus çikolatali pastayi valla canim cekti beni yoldan cikartmAyin yine :)
fadime ablamda bu arada benim gibi cepten takılıyormus sevgiler gonderiyorum.
tum yazilari okudum ondan gec cevap yazdim gamzecim kusura bakma. sen nasilsin napiyorsun bu arada

Valla menümü yazayım çikilatalı pasta yersem tatlı tatlı olur sana böyle menü:

1 fincan kahve
2 hindi füme
akşamada salata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…