Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz kac gündür yaziyoz ya :))
Face de yitik sifayi ucretsiz bulanlar grubu var
Karaciger temizligine hazirlik icin seviyeler yapiliyor

Ben simdilik ketomdan memnunum
Evet üyeyim oraya ben de okuyom arada
Benim bebem var emziriyom ne kalktığım belli ne yattığım yoksa bana da iyi olurdu ekşınlı bişiler

Kızlar bu arada akşam son öğün olarak meyve yemek sanki bana kilo aldırıyo gibi geliyo ya.. ben denedim artı geliyodum kimi zaman. Sizde nasıldı? Deneyimliler varsa yardımcı olabiler mi
En geç öğlede yenilmesi daha iyi canım. Bazılarında sanırım öyle bi etkisi var

Kızlar bu arada akşam son öğün olarak meyve yemek sanki bana kilo aldırıyo gibi geliyo ya.. ben denedim artı geliyodum kimi zaman. Sizde nasıldı? Deneyimliler varsa yardımcı olabiler mi
Biz genelde aksam yemegiyle mutfagi kapatiyoruz cnm

Aksam yenen meyve depo edilir

Nasıl yanı alısmısmı cocuk gercekten. Benım koca duymasın coxugu hemen tıvalete alıstır deranam bezı bı alıyoruz bıde bıttıgı gunu hatırlıyorum
Gerçekten alışmış yaa bende ilk kez oyle bisey gordum.
Bızım bunu dedıgımızı duyana eskıler baslar sımdı. Alın 7 8 metre kumas dıkın yıkayıp yıkayıp kullanın dıye. (kaynanam)
Sımdı hersey kolay ama cocuk buyutemıyo bu gencler
Teyzem kardeşime demişti. Bezinin icine kumaş parçaları koy her seferinde degiatirmezsin o kumaslari da yikarsin demişti. Biz şok tabi
Çok şükür canım ne zor günler atlatmışsın. Allah sağlık versin hepimize, elden gidince anlaşılıyor değeri.
İdlipte rabbim hepsini korusun
Aminn kuzum Allah yardımcınız olsun

bu yöntemler düzeni oturtmamız için aşama.bundan sonra bozmamamız lazım.

meyve gün içersinde en fazla 3 porsiyon yenmeliymiş.yanlış söylemeyim ama vücutta şekere dönüyormuş.

Kuzu o tlf kırınca sen kendi tlf ona ver kendine yeni tlf al. Yazık değil mi yaa..
Cips konusunda da sevmiyorum diye diye inandirdim kendimi hiç aramıyorum artık. Bi dene sende beyin kabulleniyo bı yerden sonra.
Ramazanı çok seviyorum ağırlamayı topluluğu
Ama işte geçen Ramazan’dan sonra aldım ben kilo büyük imtihan olacak bana
Bende Cook severim Ramazan'ı. O iftar telaşını, toplu sofraları falan. Ramazanda kilo verip sonrasında alanlardanim bende. Bu sene birbirimize destek oluruz kuzu. Ramazan sonrası yavaş yavaş oturturuz düzenimizi.
Cipssss mi benimkide almış allahımm en sevdiğimi hemde. Kendimi tutuyorum ağzıma zorla çikolata attıracaktı zor tuttum kendimi ama tuttum şimdi çay içiyorum ohhh❣❣❣❣
Ohhh ne güzel bu günkü imtihanı da atlattin.
Hadi ben de yattım
İyi geceler canım
Meyveyi akşama birakmayin diyolar canım. Zaten akşam yemeğinden sonra tekrar bir ara öğün olayı mantıklı gelmiyo bana. Arada insan acıkır akşam meyve de yer kuruyemiş de yer ama sürekli olarak akşam öğünü bence de ++ olarak geri dönüyor

Çok haklısın kuzum bana da artı olarak geliyor demek ki meyve akşam bitmiştir

Allahım o günleri birdaha yaşatmasın canım güzel ramazanların bayramların olsun inşallah babanın mekanı cennet olsun inş.
Aminnnn inşallah canım teşekkür ederim...

Cipssss mi benimkide almış allahımm en sevdiğimi hemde. Kendimi tutuyorum ağzıma zorla çikolata attıracaktı zor tuttum kendimi ama tuttum şimdi çay içiyorum ohhh❣❣❣❣
Aferinn canimmm harikasın

Canım bu sadece kilo vermeye yönelik değil sağlık acısından da baya faydası oluyormuş

Okudum dün canım ben 1 yılı buluyor diye anlamıştım. Iyi super 5 ay beyimi de ikna edebilsem keşke...
Öyle yaparsam o rahatsız olmaz canım zaten kabul eder hiç sorun etmez.
Biraz telefonsuz kalsın bakalım.

Aslında beraber yapmayı çok isterim.beni durduran tek şey sigara onu bırakamam

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…