- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.621
Evet üyeyim oraya ben de okuyom aradaKiz kac gündür yaziyoz ya :))
Face de yitik sifayi ucretsiz bulanlar grubu var
Karaciger temizligine hazirlik icin seviyeler yapiliyor
Ben simdilik ketomdan memnunum
Ben az yemiyorum, saglikli yiyorum de :))Abla biliyo, işte enerjin bitiyo yüzün düşüyo diyo bana ondan tıkmaya çalışıyor ağzıma
En geç öğlede yenilmesi daha iyi canım. Bazılarında sanırım öyle bi etkisi varKızlar bu arada akşam son öğün olarak meyve yemek sanki bana kilo aldırıyo gibi geliyo ya.. ben denedim artı geliyodum kimi zaman. Sizde nasıldı? Deneyimliler varsa yardımcı olabiler mi
Hava su toprak tahtaBacım bize göre değil hava ile beslenecekler o dönem resmen
Biz genelde aksam yemegiyle mutfagi kapatiyoruz cnmKızlar bu arada akşam son öğün olarak meyve yemek sanki bana kilo aldırıyo gibi geliyo ya.. ben denedim artı geliyodum kimi zaman. Sizde nasıldı? Deneyimliler varsa yardımcı olabiler mi
Valla bazen yalvarıyorum o zaman da acıyo heralde mala bak la diye düşünüyo içinden çekiliyoBen az yemiyorum, saglikli yiyorum de :))
Beni seviyor dusunuyorsan zararli seyleri yedirmeye calisma de :))
sagol cnmFıstık ezmesi zararlımı bilmiyorum.
Başka türlü güZel abla
Gerçekten alışmış yaa bende ilk kez oyle bisey gordum.Nasıl yanı alısmısmı cocuk gercekten.Benım koca duymasın coxugu hemen tıvalete alıstır der anam bezı bı alıyoruz bıde bıttıgı gunu hatırlıyorum
Teyzem kardeşime demişti. Bezinin icine kumaş parçaları koy her seferinde degiatirmezsin o kumaslari da yikarsin demişti. Biz şok tabiBızım bunu dedıgımızı duyana eskıler baslar sımdı. Alın 7 8 metre kumas dıkın yıkayıp yıkayıp kullanın dıye. (kaynanam)
Sımdı hersey kolay ama cocuk buyutemıyo bu gencler
Çok şükür canım ne zor günler atlatmışsın. Allah sağlık versin hepimize, elden gidince anlaşılıyor değeri.Herşey birebir uygulanmak zorunda değil zaten, işine geleni uygularsın, işine gelmeyeni uygulamazsın..
Ben meme kanserini ameliyatsız, kemoterapisiz Aidin Salih'in tavsiyelerine uyarak atlattım şükürler olsun.
Ayrıca şeker hastalığımda geçti, menisküs yırtığımda bu kadının yöntemleri ile geçti şükürler olsun..
Bu kadının uygulamaları ile hayatımın en sağlıklı yıllarını yaşıyorum20 'li yaşlarım tam bir faciaydı benim.
Aminn kuzum Allah yardımcınız olsunİdlipte rabbim hepsini korusun
bu yöntemler düzeni oturtmamız için aşama.bundan sonra bozmamamız lazım.Kızlar size ne dicem, mesela tamam şekeri unu herşeyi çıkardık hayatımızdan bende çıkardım ama öyle oruç vs yerine metabolizmanızı hızlandırmak için düzenli beslenme yapsanız? Çünkü ben korkuyorum bu tarz ayran su vs diyetinden benim tavsiyem ama yinede siz bilirsiniz ben araştırmadım bu tür şeyleri ama ben düzenli beslendiğimde daha çok kilo veriyorum ondan söyledim❣❣
öyle mi tamam.Niye detoks icin acele ediyosun cnm
Biz listedeyken perşembe gunleri yada duraklama olunca yapiyoruz
meyve gün içersinde en fazla 3 porsiyon yenmeliymiş.yanlış söylemeyim ama vücutta şekere dönüyormuş.Kızlar bu arada akşam son öğün olarak meyve yemek sanki bana kilo aldırıyo gibi geliyo ya.. ben denedim artı geliyodum kimi zaman. Sizde nasıldı? Deneyimliler varsa yardımcı olabiler mi
hiç olur mu öyle şey.Kızdınmı
Kuzu o tlf kırınca sen kendi tlf ona ver kendine yeni tlf al. Yazık değil mi yaa..Asabi kocam telefonunu kırmış bu 4. Kirişi...
Ve her bir telefon 3bin tl. 2500 tl.
Gerdi beni de hicbirsey demedim sonrada aman dedim.
Şimdi de cips aburcubur yiyorlar offf çok güzel kokuyor cipssssbende yeşilçay içiyorum
Bende Cook severim Ramazan'ı. O iftar telaşını, toplu sofraları falan. Ramazanda kilo verip sonrasında alanlardanim bende. Bu sene birbirimize destek oluruz kuzu. Ramazan sonrası yavaş yavaş oturturuz düzenimizi.Ramazanı çok seviyorum ağırlamayı topluluğu
Ama işte geçen Ramazan’dan sonra aldım ben kilo büyük imtihan olacak bana
Ohhh ne güzel bu günkü imtihanı da atlattin.Cipssss mi benimkide almış allahımm en sevdiğimi hemde.Kendimi tutuyorum ağzıma zorla çikolata attıracaktı zor tuttum kendimi ama tuttum şimdi çay içiyorum ohhh❣❣❣❣
İyi geceler canımHadi ben de yattım
Meyveyi akşama birakmayin diyolar canım. Zaten akşam yemeğinden sonra tekrar bir ara öğün olayı mantıklı gelmiyo bana. Arada insan acıkır akşam meyve de yer kuruyemiş de yer ama sürekli olarak akşam öğünü bence de ++ olarak geri dönüyorKızlar bu arada akşam son öğün olarak meyve yemek sanki bana kilo aldırıyo gibi geliyo ya.. ben denedim artı geliyodum kimi zaman. Sizde nasıldı? Deneyimliler varsa yardımcı olabiler mi
Çok haklısın kuzum bana da artı olarak geliyor demek ki meyve akşam bitmiştirKuzu o tlf kırınca sen kendi tlf ona ver kendine yeni tlf al. Yazık değil mi yaa..
Cips konusunda da sevmiyorum diye diye inandirdim kendimi hiç aramıyorum artık. Bi dene sende beyin kabulleniyo bı yerden sonra.
Bende Cook severim Ramazan'ı. O iftar telaşını, toplu sofraları falan. Ramazanda kilo verip sonrasında alanlardanim bende. Bu sene birbirimize destek oluruz kuzu. Ramazan sonrası yavaş yavaş oturturuz düzenimizi.
Ohhh ne güzel bu günkü imtihanı da atlattin.
İyi geceler canım ❤
Meyveyi akşama birakmayin diyolar canım. Zaten akşam yemeğinden sonra tekrar bir ara öğün olayı mantıklı gelmiyo bana. Arada insan acıkır akşam meyve de yer kuruyemiş de yer ama sürekli olarak akşam öğünü bence de ++ olarak geri dönüyor
Aminnnn inşallah canım teşekkür ederim...Allahım o günleri birdaha yaşatmasın canım güzel ramazanların bayramların olsun inşallahbabanın mekanı cennet olsun inş.
Aferinn canimmm harikasınCipssss mi benimkide almış allahımm en sevdiğimi hemde.Kendimi tutuyorum ağzıma zorla çikolata attıracaktı zor tuttum kendimi ama tuttum şimdi çay içiyorum ohhh❣❣❣❣
Canım bu sadece kilo vermeye yönelik değil sağlık acısından da baya faydası oluyormuşKızlar size ne dicem, mesela tamam şekeri unu herşeyi çıkardık hayatımızdan bende çıkardım ama öyle oruç vs yerine metabolizmanızı hızlandırmak için düzenli beslenme yapsanız? Çünkü ben korkuyorum bu tarz ayran su vs diyetinden benim tavsiyem ama yinede siz bilirsiniz ben araştırmadım bu tür şeyleri ama ben düzenli beslendiğimde daha çok kilo veriyorum ondan söyledim❣❣
Okudum dün canım ben 1 yılı buluyor diye anlamıştım. Iyi super 5 ayYok canım toplamda 5 ay sürüyor face açarsan güzel olur canlı yayınlar için ama face açmadan şimdi Google amcaya Ahmet apa ile seviye 1 yaz oku sonra tek tek diğer seviyeleri okursun canım
Ağustos da biter abla
Eylül de başladı Ağustos sonu Ocak da bitti
Öyle yaparsam o rahatsız olmaz canım zaten kabul eder hiç sorun etmez.Kuzu o tlf kırınca sen kendi tlf ona ver kendine yeni tlf al. Yazık değil mi yaa..
Cips konusunda da sevmiyorum diye diye inandirdim kendimi hiç aramıyorum artık. Bi dene sende beyin kabulleniyo bı yerden sonra.
Bende Cook severim Ramazan'ı. O iftar telaşını, toplu sofraları falan. Ramazanda kilo verip sonrasında alanlardanim bende. Bu sene birbirimize destek oluruz kuzu. Ramazan sonrası yavaş yavaş oturturuz düzenimizi.
İyi geceler canım ❤
Meyveyi akşama birakmayin diyolar canım. Zaten akşam yemeğinden sonra tekrar bir ara öğün olayı mantıklı gelmiyo bana. Arada insan acıkır akşam meyve de yer kuruyemiş de yer ama sürekli olarak akşam öğünü bence de ++ olarak geri dönüyor
Bence meyveyi 1 porsiyon ara öğün olarak tüket canım.Çok haklısın kuzum bana da artı olarak geliyor demek ki meyve akşam bitmiştir
Aslında beraber yapmayı çok isterim.beni durduran tek şey sigaraMart ortasına denk gelecek sanırım çünkü 2. Seviye Ramazan için tam uygun süper olacak
Tamam inşallah burdan da toplu yaparsak çok iyi motive oluruz
Handandandan şeninde yapmanı çok istiyorum Mefkurem seninse abla Elalis sende yap toplu yapalım kuzum
İnşallah canımKuzu o tlf kırınca sen kendi tlf ona ver kendine yeni tlf al. Yazık değil mi yaa..
İyi geceler canım ❤
Yasakmi daAslında beraber yapmayı çok isterim.beni durduran tek şey sigaraonu bırakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?