Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin yaşın küçük tatlım, sen her durumda kilo verirsin

Arkadaşlar günaydın.
Ben şimdi ilk günler ekmek yemeye ne yiyirsam onu yemeye devam edeceğim. Ama azaltarak. birden keserek kilo verebilirim belki ama vereceğim 18 kilo var durma dönemlerinde ekmegi ve makarna yi vb kesmeyi düşünüyorum. Aşama aşama gitmek istiyorum yani. Amacım yaza kadar zayıflamak.

Evet canım keto yapıyorum

Gunaydın kızlar bu ara hızınıza yetişemiyorum ya
Haftasonu kar geliyormus kvnin cuma kacasi var o yuzden, kar gelirse feribotlar iptal olur gidemem diye ama eşim biraz daha kal diyor. Bakalim ne olucak onun dışında esimle hala konusamadim yanlız dışarı cikma olayini yanlız kalamiyoruzki bide cocuktn aklıma gelmiyor her an sanirim telfndan yazcam ama kv cuma giderse yalan olcak zaten cnku esim haftasonu izinli. Kilo konusu ayni +2 deym bakalm kv gidince biraz dikkat edip vericem insallah

Korkuyormu acaba.
Biz bu ara iyi uyuyoruz bende dedim acaba korkuyormu 7 kere ayetel kursi okuyup yuvarlak cizer gbi ufluyorm sonrada arkasindan okuncak kisa bisi var onu okuyorm istersen atarm. O iyi geldi sanırım bize gece korkan cocuklara iyingeliyormus

Teşekkürler. Evet, hepsini uyguladım. Buraya yazdığım zaman benim için motivasyon oldu. Kaçamak şansım vardı ama kendimi tuttum. Kendimle gurur duyuyorum. Hesaplama işini yavaş yavaş öğrenicem sanırım. Siteyi yeni yeni çözüyorum.

Allah kabul etsin canım güzel menün
canım akşam öğününde karbonhidrat tüketmesen keşke üstelik iki karbonhidrat çok olmuş sanki onun haricinde güzel
afiyet olsun canım menün gayet güzel spor da var
oooo menü ayrı spor ayrı güzel
canım çeyrek ekmek, patates kızartması, makarna
Sahur 00.00
1 dilim tbe
2 parmak peynir
7 zeytin
1 mandalina

iftar 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim greyfurt

su 1.5 lt şimdilik
spor yapamadım ev temizledim
Allah kabul etsin canım bu hafta senin menülerin gerçekten daha güzel geliyor sanki
oooo gizli rakibim menün güzel sporun da harika
canım menün güzel keşke öğle öğününle akşam öğünün yer değiştirmiş olsaydı
Slmmm :)

04.02.SALI

8.30
Kgk

11.30
4 kuru kofte
1 tavada yumurta
Peynir
Az kasar

17.00
5 tavuk kanadi
Yesil salata

Aksam nedense cok aclik hissettim
19.00
3 tk fistik ezmesi
afiyet olsun abla akşamki minik kaçamağın olmasa klasik zuhal abla menüsü
Hellöööö

Saat 9
2 dilim ananas

Saat 11
Mantarlı yumurta
Biraz peynir zeytin
Çay

Saat 18.3
Sakatat kavurma
Ayran
Acı biber

Su 3 lt
Yarın şekersiz 21 gün e başlayacağım
kedicikkk ilk defa böyle hafif menü görüyorum galiba sende tartı yaklaşıyor diye mi
07:00
Kgk
3 ceviz

Ara
Maydanozlu limonlu soda

14:00
Ton balıklı salata

19:00
Hindi füme
Ispanak kavurma

Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet
afiyet olsun tam ketocan menüsü

Evettt aynen öyle çok doğru dedin canımmm

Yaptın mı kız beynim yandı benim
Peyniri zeytini suda bekletsene cnm tuzu eksilir
Sabah tb yada cavdar yiyebilirsin

Arada yulaf kepegiyle krepte yapabilirsin degisiklik olur
Abla ne kadar bekletsem de agzima tuzlu geliyor iste.zeytini acip mi bekletsem acaba?
Bimden ekmek alim.sabahalri 1 dilim.yiyim ben.yulaf ezmesi var.onla da krep yapabilir miym?
Bilmiyorum canim.geceleri terör estiriyor.dualar okuyoruz.senin duani da oğrensem iyi olur.tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…