Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koklamak iyidir yeerabbüm burun hücrelerine zeval vermesün
Akşam da steak balık falan yersen aslında diyet dışına çıkmadan yırtarsın gibi gelüyür ama yırtmak istiyor musun emin olamadım
Öğlen 12 gibi çin restoranına gidicez sonra bey diyo ki lokma yiyelim içi çikolatalı falan oluyo ya (unutturucam onu) akşam adana yicez sonrası malum

Bende değilim malesef 2tane çocuğum var yürüyüş yapsam hemen gidicek eminim ama yapamıyorum cocuklardan

1ay içinde yaklaşık 5 kilo verdim oda ilk 3haftada oldu daha görüşemedik diyetisyenin rapor almış
5 kilonun 3 ü ödemdir zaten
Emziriyor musun canım bu arada ?
Emziriyorsan çok kalori kısıtlamasına gitmeni doğru bulmuyorum ( 1000 kalori altı) ama dediğim gibi dengeli beslenerek gayet de çok güzel kilo verilir misal ben

Emziriyorum aburcuburu ve tatlıyı çok seviyorum onları kesmemle vermem bir oldu ama devamı gelmedi anlamadım

Bende değilim malesef 2tane çocuğum var yürüyüş yapsam hemen gidicek eminim ama yapamıyorum cocuklardan
Allah bağışlasın benim de var iki tane var geçen leslie yapıyordum ki mevzu oraya nasıl geldi anlamadım en son oğlan sırtıma çıkıp anne sen atsın diyordu
Zarif narin seksülü fücudumdan dolayı dediğini düşünüyorum

Emziriyorum aburcuburu ve tatlıyı çok seviyorum onları kesmemle vermem bir oldu ama devamı gelmedi anlamadım
Sen diyetisyen menülerine devam et canım şuan için zamanla şekillenir diyetin duraklamış da olabilirsin hepimizin yaşadığı şeyler istikrarlı olmak gerekli

Başladım canım şuana kadar hiç kaçamağım yok
Zabah beri bi su içtim kahvaltı masasında belli olur her şey
Sen ne yapıyorsun başlayacak mısın ? Link atayım mı ?
Bende su ıctım durdum sabahtan berı. At canım lınkı bende baktım netten aksam ama senınkınıde goruyum bı yerden baslıyım

Hepsini basardim canımeşimde gelince mutfağı topladım koştura koştura iş yapiyorum bende bu dönem pek huysuz hareketli kizim

Ayyy benimkiler de öyle bi bakıyorum kucağıma almışım bi bakıyorum leslie yaparken meme çıkarmış emziriyorum

Sen diyetisyen menülerine devam et canım şuan için zamanla şekillenir diyetin duraklamış da olabilirsin hepimizin yaşadığı şeyler istikrarlı olmak gerekli
Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum bi bu hafta uyamadım ondada az yedim ama bakalim

Elimden geldiğince uymaya çalışıyorum bi bu hafta uyamadım ondada az yedim ama bakalim
Boyun kilon kaç canım ?
Aslında profilini biz gibi güncellersen görürürz iyi olur.
Bende de var bi diyet listesi almıştım kilo verdiriyor 1500 kalorilik emziren anne listesi denemek istersen özelden atarım

Boyun kilon kaç canım ?
Aslında profilini biz gibi güncellersen görürürz iyi olur.
Bende de var bi diyet listesi almıştım kilo verdiriyor 1500 kalorilik emziren anne listesi denemek istersen özelden atarım
Nasıl yapicagimi bilmiyorum 156 boyum sabah tartıldım ama tuvalete gitmeden59.5 tu tam ay olur sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…