- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.681
Gerçek Tıp (kendi yazdığı kitap)Aaa çok şaşırdım.çok geçmiş olsun niran..kaç kitabı var bu hocanın?adı neydi kitabının.bem de bir okuyayım.
İyi akşamlar herkese
14.00
Sade kahve + 2 parça ince bitter
16.30
1 avuç içi aycekirdek
17.30
4 YK bulgur pilavı
2 servis kaşığı etli pırasa
1 küçük turp
2 yeşil soğan
Su 2 litre
Spor
Yürüyüş yaptım gündüz ama dk hesaplamadim
100 ip atlama 20 p @Dream00
08:00
Sade kahve
10:30
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
13:00
2 ceviz
17:00
2 tavuk incik (fırın)
Büyük bardak ayran
Su: şimdilik 2 litre
Spor: 45 dakika yürüyüş 45 puan @Dream00
Aç mı gezdin akşama kadarbugünkü menüm
saat 11.45 de
13 badem
saat 15 de
1 avuç yerfıstığı kuru dut karışımı
saat 18.45 de
1 tabak yağsız salata
su 1.5 lt ( diş için hastaneye gittim.yollarda içemedim)
spor 1 saat orta tempo yürüyüş @Dream00 60*2=120 puan
Rabbim kabul etsin canımMenüm
Sahur
1 kase tarhana çorbası
İftar
1 dlm ekmek
1 tabak bal kabağı kavurması(evet bu bir yemek)
1 kase salata
1 kaşık pilav
Yoğurt
3 4 Acı biber ve 1 kornişon turşusu
21.00 1 kupa yeşilçay
Spor yok
Su az .1.5 daha içmeye çalışıcam yatana kadar.
Listen mi var canım listeyle mi hareket ediyorsun?Sabah kahvaltısı
8.30
Az tereyağında 1yumurta bir dilim ekmek
Araöğün yapamadım
13.30az kısır mor lahana salatası
16.45 elma
18.30 akşam yemeği tarhana çorbası salata az bulgur pilavı
Spor yok 2.5tl su
O minnak reçelin kalorisi ne Acep bi de muzz var ohhh zabahlar olmasınİyi akşamlar arkadaşlar
10.15
2 kaşık melemen
1 kk peynir
5 6 zeytin
1 muz
1 catal kabak reçeli
Ara
Çeyrek fincan Z.yag +3 g kurusu kayısı (acayip metabolizma çalıştırıcı)
17.20
1 Tb patlıcan dizme
1 kase cacık
2 L su
300 ip atlama 60 p @Dream00
4 Şubat Salı Menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
Yarım avokado
15:30
1 activia
18:00
Tavuk yemeği( 3 parça tavuk ve 1-2 dilim patatesli)
Su: 2 litre
Spor: 45 dk yürüyüş
30 dakika leslie
16 dakika Zumba
266 puan @Dream00
Arkadaşlar merhaba
Sabah 09:00
Çeyrek ekmek
Biraz patates kızartması
peynir
kaşar peyniri
Bir bardak şekersiz çay
Yumurtanin hiç bir halini yiyemiyorum
1 kupa yeşil çay
Oglen 14:00
7_8 az yağlı makarna
Büyük boy ayran
Ara: sütsüz şekersiz kahve
Akşam 19:45
5 tane el yapimo küçük köfte büyük boy ayran
Birazdan da greyfurt suyu sıkıp içeceğim.
Spor yok temizlik yaptim ayaklarimin altı ağrıyor
Sahur 00.00
1 dilim tbe
2 parmak peynir
7 zeytin
1 mandalina
iftar 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim greyfurt
su 1.5 lt şimdilik
spor yapamadım ev temizledim
9.30
Tam buğday ekmeği ile tost
Maydanoz
Yarım portakal
5 zeytin
15.00
1 tabak kabuska
1 kase yoğurt
19.00
1 tabak yeşil fasulye
Yoğurt
21.00
Küçük kase leblebi.
2lt su
1 bardak bitki çayı
45 dk koşu bandı
15 dk eliptik
20 dk ağırlık çalışması
250 puan @Dream00
09.30
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Yarim dilim köy ekmeği
1 tk labne peynir
13.30
2 parca fırında tavuk
2 dilim patates
17.00
1 kupa kakaolu süt (sütun içine 1tk kakao attım)
19.30
Metabolizma hızlandırıcı çorba 1.5 kase
4 yk nohut yemeği
Salata
2 tane biber turşusu
Şu 2.5 lt
Spor 70 dk yuruyus 140 puan @Dream00
Birazdan yeşilçay içeceğim...
Slmmm :)
04.02.SALI
8.30
Kgk
11.30
4 kuru kofte
1 tavada yumurta
Peynir
Az kasar
17.00
5 tavuk kanadi
Yesil salata
Aksam nedense cok aclik hissettim
19.00
3 tk fistik ezmesi
07:00
Kgk
3 ceviz
Ara
Maydanozlu limonlu soda
14:00
Ton balıklı salata
19:00
Hindi füme
Ispanak kavurma
Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet
Listem var ama liste dışı oldu alışveriş yapamadım çocuklar hastaydı evde de pek birşey kalmayınca bulgur yedimKahvaltın bitter mi canım ben kendim yımırtasız duramadığımdan
Yav benim menü yine çok bacım seninkine göre
Aç mı gezdin akşama kadar
Rabbim kabul etsin canım
Listen mi var canım listeyle mi hareket ediyorsun?
O minnak reçelin kalorisi ne Acep bi de muzz var ohhh zabahlar olmasın
Patlıcan dizme nasıl bişi bu arada etli mi kıymalı mı?
Ohhh ziporın dibine dinene haaayyy maaşallah gastriktim
Greyfurt u sabaha mı Alsan
Makarnanın ne sana ne bize faydası var canım TB bil olsa nadir tüketmen iyi olur
Allah kabul etsin şekerim
Ohhh ziporlar ohh içimin yağları eriyor ohhh
Leblebi diyet dostu ama o saatte değil bence
Köy ekmeği nedir bacım ?
Sen de ankaradaymışsın senki demi yanlış görmediysem helllü ben de ankaradayım
Rakipten miikemmel bir menü geliyor sayın seyirciler bu yarış zorlu geçeceğe benziyor
Soda nasıl oluyür
Listem var ama liste dışı oldu alışveriş yapamadım çocuklar hastaydı evde de pek birşey kalmayınca bulgur yedim
Günaydın canımmHeelllööö günaydınlar minnoşlar zabahınız gününüz mikeemmellik derecesinde geçsin
Senin videoyu kızı uyutunca dinlicem ehuheheh meraktayımGünaydın canımm
Ne içiyonuZKızlar biz bugün ilişkimizin yıldönümünü kutlucaz. 3-4 mekan gezicez. Gece de içmeye gidicez. Olabildiğince az yicem inşallah
Inşallah ya yarında sadece çorba içeyim diyorum ne dersin olur muAfiyet olsun canım birlikte düzene gireceğiz inşallah
Ne çorbası mesela canım ?Inşallah ya yarında sadece çorba içeyim diyorum ne dersin olur mu
ben 6 aydan sonra baslamıstım yumurta sarısı verıyordum sadece. Ama once ceyregı sonra yarısı derken tum yumurtaya gectık. Boyle olmadı hıc bılmıyorum. Doktoruna danıs benceBebeli analar bir şey sorucam. Ben kızıma ne zaman yumurta versem -yani 2 3 kere falan verdim şimdiye kadar- 1 2 saat sonra musluk gibi kusuyo. Ama ne varsa midesinde hepsini kusuyo. Döküntü falan yok bu yine de alerji olur mu ? Kızım nerdeyse 6.5 aylık
hangılerını basarabıldın canım. Aksamları hıc iş yapamıyıyorum benKızı uyuturken takiliyim dedim oda hemen uyuduve benim için bu zamanlar altın değerinde olduğundan hemen mutfağa topliyim yada ütü yapıyım makineyede çamaşır atayım ay heycan yaptım hangisini uyanmadan basarabilicem bakalım
su ara burdada meyve pahalı abla. Pazarlarda marketlerle yarılıyor artık pek bı ucuzlugu kalmadıValla hic fena olmaz :)) butun sebzeler oyle pahaliki burda
Alman marketinde patlican pirasa taneyle satiliyor
erken yatacagım deme bıdaha kaptanım yatamıyon sonraMakinaya çamaşır diyince benim de atmam lazım, yatamayacam herhalde bugün
kendı cebıne dokunuyor o acımıyor demekkı parasına sende gerılme bosver. At sende kır telefonuAsabi kocam telefonunu kırmış bu 4. Kirişi...
Ve her bir telefon 3bin tl. 2500 tl.
Gerdi beni de hicbirsey demedim sonrada aman dedim.
Şimdi de cips aburcubur yiyorlar offf çok güzel kokuyor cipssssbende yeşilçay içiyorum
rabbım kalanlara, sana saglıklı uzun omur versın canım basın sagolsun. Gıtsın o gunler bordaha gelmesın ınşKemoterapi aldığım günler canimm.
Babasız ilk ramazan ılk bayramm...
Böyle hep birlikte super olur danışırız birbirimize destek oluruz.
dubleks ev benımde tıp olarak cok hosuma gıdıyor canım helekı bahcesı falanda varsa. Ama cevremde dubleks evı olanlar ozellıkle ısınma yonunden memnun degıller. Cayır cayır yakıyoruz ama ısınmıyor dıyorlar.Slm kızlar. Eşim durup dururken benm istediğim semtten ev beğenmiş. Hatta yarın bakalım dedi ama bilemedim dubleks ev hakkından gelebilir miyim bi de bakıcı sorunu da olacak. Böylesi de denk gelmez genelde evler çok eski ve m kareleri çok küçük fiyatlar uçuk oluyor. Çok kafam karışık
Günaydın
Günaydın hanımlargüne baya erken başladık
Günaydın beybiler
günaydınnn
Günaydın
Günaydınlar
Günaydınnnnnnnnn kızlar
ayyyyyy içimden geldi.
Gunaydınlar kızlarHeelllööö günaydınlar minnoşlar zabahınız gününüz mikeemmellik derecesinde geçsin
Diyetisyen akşam sadece sebze ye öğlen et balık ye dedi bana karbonhidrat olarakta 3dilim ekmegim var günlük yediklerime dikkat ediyorum 1haftadir kilo veremiyorum amaNe çorbası mesela canım ?
Bazen detoks çorbaları içebiliyoruz besleyici de oluyor aslında ama senin şu aşamada detoksa ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Sabah güzel renkli kahvaltını yaparsın gün içinde bol su yeşil çay öğlen akşam az karbonhidratlı yeşillikli etli menüler seni de diyetini de dengede tutar
Bu beni çok korkuttu ama yaaaNe içiyonuZ
Yee gülüm yee sevgililer günü için de ye diğer özel günler için de yee toptan kurtulak
Allahtan listede değilsin yoksa dabanından asardık naaa takımın girişine
Kilo vermemenin çok nedeni olabilir canım sen menülerini yazarsın birlikte inceler yorum yaparız her gün. Doğrun yanlışın çıkar açığa merak etme.Diyetisyen akşam sadece sebze ye öğlen et balık ye dedi bana karbonhidrat olarakta 3dilim ekmegim var günlük yediklerime dikkat ediyorum 1haftadir kilo veremiyorum ama
Kuzum diyetisyene boşuna para verme, bak gül gibi liste yapabilirsin ve dışarıda yürüyüş yaparsın olmadı buraya yazıp kontrol edebilirsin kilonu insanlarla konuşabilirsin.. öğlen et balık neymiş çok mu zenginiz sanki ya.. ben deelim ondan dedimDiyetisyen akşam sadece sebze ye öğlen et balık ye dedi bana karbonhidrat olarakta 3dilim ekmegim var günlük yediklerime dikkat ediyorum 1haftadir kilo veremiyorum ama
Koklamak iyidir yeerabbüm burun hücrelerine zeval vermesünBu beni çok korkuttu ama yaaavalla bu diyet işlerine girdiğimden beri narkotik köpeği gibiyim herşeyi koklayarak tadıyorum ve doyuyorum
1ay içinde yaklaşık 5 kilo verdim oda ilk 3haftada oldu daha görüşemedik diyetisyenin rapor almışKilo vermemenin çok nedeni olabilir canım sen menülerini yazarsın birlikte inceler yorum yaparız her gün. Doğrun yanlışın çıkar açığa merak etme.
Diyetisyen ne diyor kilo verememe durumuna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?