Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaa çok şaşırdım.çok geçmiş olsun niran..kaç kitabı var bu hocanın?adı neydi kitabının.bem de bir okuyayım.
Gerçek Tıp (kendi yazdığı kitap)
Son Söz 1-2 ( ölümünden sonra konferans ve seminer kayıtlarının öğrencileri tarafından kitaba aktarılması)
Hepsini okuyabilirsin, hepsinde farklı bilgiler bulabilirsin

Kahvaltın bitter mi canım ben kendim yımırtasız duramadığımdan

08:00
Sade kahve

10:30
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri

13:00
2 ceviz

17:00
2 tavuk incik (fırın)
Büyük bardak ayran

Su: şimdilik 2 litre
Spor: 45 dakika yürüyüş 45 puan @Dream00

Yav benim menü yine çok bacım seninkine göre

Aç mı gezdin akşama kadar

Rabbim kabul etsin canım

Listen mi var canım listeyle mi hareket ediyorsun?

O minnak reçelin kalorisi ne Acep bi de muzz var ohhh zabahlar olmasın
Patlıcan dizme nasıl bişi bu arada etli mi kıymalı mı?

Ohhh ziporın dibine dinene haaayyy maaşallah gastriktim

Greyfurt u sabaha mı Alsan
Makarnanın ne sana ne bize faydası var canım TB bil olsa nadir tüketmen iyi olur

Sahur 00.00
1 dilim tbe
2 parmak peynir
7 zeytin
1 mandalina

iftar 18.30
1 kase yoğurt çorba
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
1 dilim greyfurt

su 1.5 lt şimdilik
spor yapamadım ev temizledim

Allah kabul etsin şekerim

Ohhh ziporlar ohh içimin yağları eriyor ohhh
Leblebi diyet dostu ama o saatte değil bence

Köy ekmeği nedir bacım ?
Sen de ankaradaymışsın senki demi yanlış görmediysem helllü ben de ankaradayım

Slmmm :)

04.02.SALI

8.30
Kgk

11.30
4 kuru kofte
1 tavada yumurta
Peynir
Az kasar

17.00
5 tavuk kanadi
Yesil salata

Aksam nedense cok aclik hissettim
19.00
3 tk fistik ezmesi

Rakipten miikemmel bir menü geliyor sayın seyirciler bu yarış zorlu geçeceğe benziyor

07:00
Kgk
3 ceviz

Ara
Maydanozlu limonlu soda

14:00
Ton balıklı salata

19:00
Hindi füme
Ispanak kavurma

Su 2.5 lt
Spor 30 dk bisiklet

Soda nasıl oluyür

Listem var ama liste dışı oldu alışveriş yapamadım çocuklar hastaydı evde de pek birşey kalmayınca bulgur yedim

Kızlar biz bugün ilişkimizin yıldönümünü kutlucaz. 3-4 mekan gezicez. Gece de içmeye gidicez. Olabildiğince az yicem inşallah
Ne içiyonuZ
Yee gülüm yee sevgililer günü için de ye diğer özel günler için de yee toptan kurtulak
Allahtan listede değilsin yoksa dabanından asardık naaa takımın girişine

Inşallah ya yarında sadece çorba içeyim diyorum ne dersin olur mu
Ne çorbası mesela canım ?
Bazen detoks çorbaları içebiliyoruz besleyici de oluyor aslında ama senin şu aşamada detoksa ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Sabah güzel renkli kahvaltını yaparsın gün içinde bol su yeşil çay öğlen akşam az karbonhidratlı yeşillikli etli menüler seni de diyetini de dengede tutar

ben 6 aydan sonra baslamıstım yumurta sarısı verıyordum sadece. Ama once ceyregı sonra yarısı derken tum yumurtaya gectık. Boyle olmadı hıc bılmıyorum. Doktoruna danıs bence
hangılerını basarabıldın canım. Aksamları hıc iş yapamıyıyorum ben
Valla hic fena olmaz :)) butun sebzeler oyle pahaliki burda

Alman marketinde patlican pirasa taneyle satiliyor
su ara burdada meyve pahalı abla. Pazarlarda marketlerle yarılıyor artık pek bı ucuzlugu kalmadı
Makinaya çamaşır diyince benim de atmam lazım, yatamayacam herhalde bugün
erken yatacagım deme bıdaha kaptanım yatamıyon sonra
kendı cebıne dokunuyor o acımıyor demekkı parasına sende gerılme bosver. At sende kır telefonu
Tebrıkler bu arada ıraden ıcın

Kemoterapi aldığım günler canimm.
Babasız ilk ramazan ılk bayramm...

Böyle hep birlikte super olur danışırız birbirimize destek oluruz.
rabbım kalanlara, sana saglıklı uzun omur versın canım basın sagolsun. Gıtsın o gunler bordaha gelmesın ınş
dubleks ev benımde tıp olarak cok hosuma gıdıyor canım helekı bahcesı falanda varsa. Ama cevremde dubleks evı olanlar ozellıkle ısınma yonunden memnun degıller. Cayır cayır yakıyoruz ama ısınmıyor dıyorlar.
Günaydın hanımlar güne baya erken başladık
Günaydın beybiler
Günaydınnnnnnnnn kızlar

ayyyyyy içimden geldi.
Heelllööö günaydınlar minnoşlar zabahınız gününüz mikeemmellik derecesinde geçsin
Gunaydınlar kızlar

Diyetisyen akşam sadece sebze ye öğlen et balık ye dedi bana karbonhidrat olarakta 3dilim ekmegim var günlük yediklerime dikkat ediyorum 1haftadir kilo veremiyorum ama

Ne içiyonuZ
Yee gülüm yee sevgililer günü için de ye diğer özel günler için de yee toptan kurtulak
Allahtan listede değilsin yoksa dabanından asardık naaa takımın girişine
Bu beni çok korkuttu ama yaaa valla bu diyet işlerine girdiğimden beri narkotik köpeği gibiyim herşeyi koklayarak tadıyorum ve doyuyorum

Diyetisyen akşam sadece sebze ye öğlen et balık ye dedi bana karbonhidrat olarakta 3dilim ekmegim var günlük yediklerime dikkat ediyorum 1haftadir kilo veremiyorum ama
Kilo vermemenin çok nedeni olabilir canım sen menülerini yazarsın birlikte inceler yorum yaparız her gün. Doğrun yanlışın çıkar açığa merak etme.
Diyetisyen ne diyor kilo verememe durumuna?

Kuzum diyetisyene boşuna para verme, bak gül gibi liste yapabilirsin ve dışarıda yürüyüş yaparsın olmadı buraya yazıp kontrol edebilirsin kilonu insanlarla konuşabilirsin.. öğlen et balık neymiş çok mu zenginiz sanki ya.. ben deelim ondan dedim

Bu beni çok korkuttu ama yaaa valla bu diyet işlerine girdiğimden beri narkotik köpeği gibiyim herşeyi koklayarak tadıyorum ve doyuyorum
Koklamak iyidir yeerabbüm burun hücrelerine zeval vermesün
Akşam da steak balık falan yersen aslında diyet dışına çıkmadan yırtarsın gibi gelüyür ama yırtmak istiyor musun emin olamadım

Kilo vermemenin çok nedeni olabilir canım sen menülerini yazarsın birlikte inceler yorum yaparız her gün. Doğrun yanlışın çıkar açığa merak etme.
Diyetisyen ne diyor kilo verememe durumuna?
1ay içinde yaklaşık 5 kilo verdim oda ilk 3haftada oldu daha görüşemedik diyetisyenin rapor almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…