- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.721
Profil resmine tıkla hesap detaylarını seç ve. özel başlık yazan kısmını düzenle.Nasıl yapicagimi bilmiyorum156 boyum sabah tartıldım ama tuvalete gitmeden59.5 tu tam ay olur sevinirim
Sağol canım yapıyım hemen olur hangisi mantıklı gelirse uyarsa ona göre devam ederim bi ayarlayabilsem hiç değilse 30dakika epileptik e binsem süper olucakProfil resmine tıkla hesap detaylarını seç ve. özel başlık yazan kısmını düzenle.
Tamam canım listenin fotoğrafını bulup atarım mesajla. 1500 kalori fazla gelebilir sana fikir edinmen için atmış olayım
O süper çalıştırır zaten ya yapmaya çalış faydasını görürsünSağol canım yapıyım hemen olur hangisi mantıklı gelirse uyarsa ona göre devam ederim bi ayarlayabilsem hiç değilse 30dakika epileptik e binsem süper olucak
Hamile kalmadan önce squatgril bide epileptik yapmıştım müthiş olmuştum ama hemen hamile kaldımO süper çalıştırır zaten ya yapmaya çalış faydasını görürsün
Eliptik bisiklet dimi yanlış anlamadımHamile kalmadan önce squatgril bide epileptik yapmıştım müthiş olmuştum ama hemen hamile kaldım
kocaman tebrıkler canım.Hepsini basardim canımeşimde gelince mutfağı topladım koştura koştura iş yapiyorum bende bu dönem pek huysuz hareketli kizim
gecmıs olsun canımGünaydın kızlarortanci kızı dişçiye getirDim azı dişi kırıldı Allah'tan süt disi büyük ihtimalle çekilir
Tamam canım tesekkur ettım. Hadı hayırlısı bakalım başladım gıttı bugundenDiyetisyen Özge Bezirci- Şekersiz 21 gün
Bu 21 gün ün yaratıcı diyetisyeni canım görmüşsündür bizzat kendisinin kurallarını uygularız
Evet epileptik bisiklet 2sene önce aldık çocuklardan fırsat bulupta yapamıyorüm ama bugün başlıycam azda olsa yapıcam inşallahEliptik bisiklet dimi yanlış anlamadım
Squat candır gerisi heyecan
pınarcım bana da atar mısınKorkuyormu acaba.
Biz bu ara iyi uyuyoruz bende dedim acaba korkuyormu 7 kere ayetel kursi okuyup yuvarlak cizer gbi ufluyorm sonrada arkasindan okuncak kisa bisi var onu okuyorm istersen atarm. O iyi geldi sanırım bize gece korkan cocuklara iyingeliyormus
Buyutmekten ziyade kaldırıp dikleştiriyo jlopoposu vuuuKızlar squat popoyu büyütüyomuş doğru mudur? Korkuyorum o yüzden yapmaya
evet yalan olacak bugün bişey demezsen daha fırsat olmayabilir iyi değerlendirGunaydın kızlar bu ara hızınıza yetişemiyorum ya
Haftasonu kar geliyormus kvnin cuma kacasi var o yuzden, kar gelirse feribotlar iptal olur gidemem diye ama eşim biraz daha kal diyor. Bakalim ne olucak onun dışında esimle hala konusamadim yanlız dışarı cikma olayini yanlız kalamiyoruzki bide cocuktn aklıma gelmiyor her an sanirim telfndan yazcamama kv cuma giderse yalan olcak zaten cnku esim haftasonu izinli. Kilo konusu ayni +2 deym bakalm kv gidince biraz dikkat edip vericem insallah
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ♥♥♥ortanci kızı dişçiye getirDim azı dişi kırıldı Allah'tan süt disi büyük ihtimalle çekilir
Kızlar squat popoyu büyütüyomuş doğru mudur? Korkuyorum o yüzden yapmaya
İyimiş faydasını görürmüyüm acaba bende pek popo yokBuyutmekten ziyade kaldırıp dikleştiriyo jlopoposu vuuu
Genel olarak kilo verdikten sonra yapılması gerekiyor hedefine ulaşınca yap benceevet yalan olacak bugün bişey demezsen daha fırsat olmayabilir iyi değerlendir
çok geçmiş olsun canım
İyimiş faydasını görürmüyüm acaba bende pek popo yok
evet yalan olacak bugün bişey demezsen daha fırsat olmayabilir iyi değerlendir
çok geçmiş olsun canım
İyimiş faydasını görürmüyüm acaba bende pek popo yok
Kuzu elini çabuk mu tutsan acaba kv gitti gidecekGunaydın kızlar bu ara hızınıza yetişemiyorum ya
Haftasonu kar geliyormus kvnin cuma kacasi var o yuzden, kar gelirse feribotlar iptal olur gidemem diye ama eşim biraz daha kal diyor. Bakalim ne olucak onun dışında esimle hala konusamadim yanlız dışarı cikma olayini yanlız kalamiyoruzki bide cocuktn aklıma gelmiyor her an sanirim telfndan yazcamama kv cuma giderse yalan olcak zaten cnku esim haftasonu izinli. Kilo konusu ayni +2 deym bakalm kv gidince biraz dikkat edip vericem insallah
Canım sadece dünkü menüne bakarak söylüyorum. Tamamen karbonhidrat üzerineydi bunlar kilo vermeni durduruyordur.Emziriyorum aburcuburu ve tatlıyı çok seviyorum onları kesmemle vermem bir oldu ama devamı gelmedi anlamadım
Eliptik bisikletin inanılmaz faydası var. Vücudun heryeri calisiyo ve çok iyi kalori yaktırıyor. Azla başla gittikçe artirirsin canımEvet epileptik bisiklet 2sene önce aldık çocuklardan fırsat bulupta yapamıyorüm ama bugün başlıycam azda olsa yapıcam inşallah
Yazık yaaaa kıyamam baktım şimdi niye banlandigina. Konuya yorum yapmış 4 dakika sonra konu kapanmış az geç gitse ban yemeyecekti bı de sadece konu sahibiyle Esra banlanmis
O mezun zaten canım 55 kgGenel olarak kilo verdikten sonra yapılması gerekiyor hedefine ulaşınca yap bence
Kuzu elini çabuk mu tutsan acaba kv gitti gidecek
Ben cumaya artıları halletmiş olursun diye düşünüyodum.
Canım sadece dünkü menüne bakarak söylüyorum. Tamamen karbonhidrat üzerineydi bunlar kilo vermeni durduruyordur.
Eliptik bisikletin inanılmaz faydası var. Vücudun heryeri calisiyo ve çok iyi kalori yaktırıyor. Azla başla gittikçe artirirsin canım
Yazık yaaaa kıyamam baktım şimdi niye banlandigina. Konuya yorum yapmış 4 dakika sonra konu kapanmış az geç gitse ban yemeyecekti bı de sadece konu sahibiyle Esra banlanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?