Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasıl yapicagimi bilmiyorum 156 boyum sabah tartıldım ama tuvalete gitmeden59.5 tu tam ay olur sevinirim
Profil resmine tıkla hesap detaylarını seç ve. özel başlık yazan kısmını düzenle.
Tamam canım listenin fotoğrafını bulup atarım mesajla. 1500 kalori fazla gelebilir sana fikir edinmen için atmış olayım

Sağol canım yapıyım hemen olur hangisi mantıklı gelirse uyarsa ona göre devam ederim bi ayarlayabilsem hiç değilse 30dakika epileptik e binsem süper olucak

Hepsini basardim canımeşimde gelince mutfağı topladım koştura koştura iş yapiyorum bende bu dönem pek huysuz hareketli kizim
kocaman tebrıkler canım.
Günaydın kızlar ortanci kızı dişçiye getirDim azı dişi kırıldı Allah'tan süt disi büyük ihtimalle çekilir
gecmıs olsun canım
Diyetisyen Özge Bezirci- Şekersiz 21 gün
Bu 21 gün ün yaratıcı diyetisyeni canım görmüşsündür bizzat kendisinin kurallarını uygularız
Tamam canım tesekkur ettım. Hadı hayırlısı bakalım başladım gıttı bugunden

pınarcım bana da atar mısın
ayetel okuyorum ama özellikle büyük kızım geceleri çok korkuyor
özellikle bu ara uyumak istemiyorum kötü rüya görüyorum diyor

evet yalan olacak bugün bişey demezsen daha fırsat olmayabilir iyi değerlendir
Günaydın kızlar ♥♥♥ortanci kızı dişçiye getirDim azı dişi kırıldı Allah'tan süt disi büyük ihtimalle çekilir
çok geçmiş olsun canım
Kızlar squat popoyu büyütüyomuş doğru mudur? Korkuyorum o yüzden yapmaya
Buyutmekten ziyade kaldırıp dikleştiriyo jlopoposu vuuu
İyimiş faydasını görürmüyüm acaba bende pek popo yok

çok geçmiş olsun canım

Genel olarak kilo verdikten sonra yapılması gerekiyor hedefine ulaşınca yap bence

çok geçmiş olsun canım

Aynen cnm haklisin ama bugn oglenci calisiyor ise gitti anca haftasonu bakalim bugn yazicam kalkti kahvalti yaptk gitti firsat olmadi ki hic

Kuzu elini çabuk mu tutsan acaba kv gitti gidecek
Ben cumaya artıları halletmiş olursun diye düşünüyodum.
Emziriyorum aburcuburu ve tatlıyı çok seviyorum onları kesmemle vermem bir oldu ama devamı gelmedi anlamadım
Canım sadece dünkü menüne bakarak söylüyorum. Tamamen karbonhidrat üzerineydi bunlar kilo vermeni durduruyordur.
Evet epileptik bisiklet 2sene önce aldık çocuklardan fırsat bulupta yapamıyorüm ama bugün başlıycam azda olsa yapıcam inşallah
Eliptik bisikletin inanılmaz faydası var. Vücudun heryeri calisiyo ve çok iyi kalori yaktırıyor. Azla başla gittikçe artirirsin canım
L4L4 sen yine niye banlandın
Yazık yaaaa kıyamam baktım şimdi niye banlandigina. Konuya yorum yapmış 4 dakika sonra konu kapanmış az geç gitse ban yemeyecekti bı de sadece konu sahibiyle Esra banlanmis

Esimde calisiyor ya cnm o yuzden dha solemedm ama haftasonu soylemek planim kız nasil hallediym dikkat etmiyormki yani iyice de salmadim ama ort halli devam ediyorm kv gidince dikkat edicem inşallah o varken olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…