Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlaaar nasılsınız neler yapacaksınız bugün?
Günaydın mesajı yazacaktım ama anca gelebildim öğlen oldu. Sporumu yaptım duşumu aldim kahvaltımı da yapıp geldim benden iyisi yok
çok şükür canım, sende iyisindir inşallah maşallah sana ne güzel sporda yapılmış senden keyiflisi yoktur şimdi
Genel olarak kilo verdikten sonra yapılması gerekiyor hedefine ulaşınca yap bence
Korumadayım ben canım bi bakarım inş hoşuma gider

Günaydın mesajı yazacaktım ama anca gelebildim öğlen oldu. Sporumu yaptım duşumu aldim kahvaltımı da yapıp geldim benden iyisi yok

Ohh supersin cnm masallah

Yok normalde öyle besleniyorum hatta bulgur pirinç yemiyorum nadiren oluyor

Aynen cnm haklisin ama bugn oglenci calisiyor ise gitti anca haftasonu bakalim bugn yazicam kalkti kahvalti yaptk gitti firsat olmadi ki hic
almanyaya gezmeye gelin gezersin rahat
piyango ona vurmuş demekki ban kralicesi olacak
Ne mutlu sana yaaa inşallah hep fit olursun korumayı nasıl yapiyosun
insallah canim abartmadan yemeye calisiyorum aksamdan Sonra bisey yememeye calisiyorum.. kacamak yaptiysam telafi ediyorum dikkat ederek. Bu Ara sporumu Aksattim devam etmem lazim
selamlar
yoğunluktan giremedim şu zamana kadar

Şekersiz 21 günde 2. günümdeyim bugün :)
Hep böyle gitsin insallah

supper... Bende kızları alıp gelınce evde yaparım bugun hava ruzgarlı burda yuruyuş yapamıycagım
selamlar

Ooo senın arkandayız bızde

Amin canım

Kıymalı canım

çok şükür canım, sende iyisindir inşallah maşallah sana ne güzel sporda yapılmış senden keyiflisi yoktur şimdi

Korumadayım ben canım bi bakarım inş hoşuma gider
Sorma keyfim çok yerinde. Birazdan evden cikicam 9 a doğru donucem. Akşam yemeğini nereye sikistirsam ve ne yesem bilemedim. Eve dönecek ya da bı yerde oturup yiyecek zamanım olmayacak. Yanıma kepekli galeta alayim bı kutu ayran içerim yaninda diyorum akşam öğünü olarak ne dersin?
Ayyy ne güzell darısı başımıza
İnsallahhh
Takıma geldiğimden beri idolüm Nazlı
selamlar

Harikasın Tuğçe bu sefer çok kararlı gördüm seni

Yanina baska bisey Alma imkanin yokmu canim, cerez bence mutlaka bulunsun yaninda ne olur ne olmaz. Ayran iyi Fikir Ama galetayi bilemedim canim

Sabah köpeğimle yürüyüş yaptık.7de kalkmıştım.8 15 e kadar anca yataktan çıkabildim.yauruyus 10 gibi bitti.tartildim.1kg vermişim.61.500 dum.bugunde sabah hurma yoğurt yaptım. Çalışmıyorum hurma alamayacağım. evdekilerde bana hurma almayacaklar. Ben nasıl devam edecek.2hurmam vardı. Yoğurdun içine onları attım öğlende. Bir orta boyda kırmızı elma yedim.daha şimdiden yaklaşık 20bin adım attım.hurma yerine ne koyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…