- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.741
çok şükür canım, sende iyisindir inşallahKizlaaar nasılsınız neler yapacaksınız bugün?
Günaydın mesajı yazacaktım ama anca gelebildim öğlen oldu. Sporumu yaptım duşumu aldim kahvaltımı da yapıp geldim benden iyisi yok
Korumadayım ben canım bi bakarım inş hoşuma giderGenel olarak kilo verdikten sonra yapılması gerekiyor hedefine ulaşınca yap bence
Kizlaaar nasılsınız neler yapacaksınız bugün?
Günaydın mesajı yazacaktım ama anca gelebildim öğlen oldu. Sporumu yaptım duşumu aldim kahvaltımı da yapıp geldim benden iyisi yok
Yok normalde öyle besleniyorum hatta bulgur pirinç yemiyorum nadiren oluyorKuzu elini çabuk mu tutsan acaba kv gitti gidecek
Ben cumaya artıları halletmiş olursun diye düşünüyodum.
Canım sadece dünkü menüne bakarak söylüyorum. Tamamen karbonhidrat üzerineydi bunlar kilo vermeni durduruyordur.
Eliptik bisikletin inanılmaz faydası var. Vücudun heryeri calisiyo ve çok iyi kalori yaktırıyor. Azla başla gittikçe artirirsin canım
Yazık yaaaa kıyamam baktım şimdi niye banlandigina. Konuya yorum yapmış 4 dakika sonra konu kapanmış az geç gitse ban yemeyecekti bı de sadece konu sahibiyle Esra banlanmis
Ayyy ne güzell darısı başımızaO mezun zaten canım 55 kg
Ne mutlu sana yaaa inşallah hep fit olursun korumayı nasıl yapiyosunçok şükür canım, sende iyisindir inşallahmaşallah sana ne güzel sporda yapılmış senden keyiflisi yoktur şimdi
Korumadayım ben canım bi bakarım inş hoşuma gider
Vayy zalım demek dün gizli gizli yapıyordunselamlar
yoğunluktan giremedim şu zamana kadar
Şekersiz 21 günde 2. günümdeyim bugün :)
almanyaya gezmeye gelin gezersin rahatAynen cnm haklisin ama bugn oglenci calisiyor ise gitti anca haftasonu bakalim bugn yazicam kalkti kahvalti yaptk gitti firsat olmadi ki hic
piyango ona vurmuş demekkiKuzu elini çabuk mu tutsan acaba kv gitti gidecek
Ben cumaya artıları halletmiş olursun diye düşünüyodum.
Canım sadece dünkü menüne bakarak söylüyorum. Tamamen karbonhidrat üzerineydi bunlar kilo vermeni durduruyordur.
Eliptik bisikletin inanılmaz faydası var. Vücudun heryeri calisiyo ve çok iyi kalori yaktırıyor. Azla başla gittikçe artirirsin canım
Yazık yaaaa kıyamam baktım şimdi niye banlandigina. Konuya yorum yapmış 4 dakika sonra konu kapanmış az geç gitse ban yemeyecekti bı de sadece konu sahibiyle Esra banlanmis
insallah canim abartmadan yemeye calisiyorum aksamdan Sonra bisey yememeye calisiyorum.. kacamak yaptiysam telafi ediyorum dikkat ederek. Bu Ara sporumu Aksattim devam etmem lazimNe mutlu sana yaaa inşallah hep fit olursun korumayı nasıl yapiyosun
Hep böyle gitsin insallahselamlar
supper... Bende kızları alıp gelınce evde yaparım bugun hava ruzgarlı burda yuruyuş yapamıycagımKizlaaar nasılsınız neler yapacaksınız bugün?
Ooo senın arkandayız bızdeselamlar
Amin canımGerçekten alışmış yaa bende ilk kez oyle bisey gordum.
Teyzem kardeşime demişti. Bezinin icine kumaş parçaları koy her seferinde degiatirmezsin o kumaslari da yikarsin demişti. Biz şok tabi
Çok şükür canım ne zor günler atlatmışsın. Allah sağlık versin hepimize, elden gidince anlaşılıyor değeri.
Aminn kuzum Allah yardımcınız olsun
Kıymalı canımKahvaltın bitter mi canım ben kendim yımırtasız duramadığımdan
Yav benim menü yine çok bacım seninkine göre
Aç mı gezdin akşama kadar
Rabbim kabul etsin canım
Listen mi var canım listeyle mi hareket ediyorsun?
O minnak reçelin kalorisi ne Acep bi de muzz var ohhh zabahlar olmasın
Patlıcan dizme nasıl bişi bu arada etli mi kıymalı mı?
Ohhh ziporın dibine dinene haaayyy maaşallah gastriktim
Greyfurt u sabaha mı Alsan
Makarnanın ne sana ne bize faydası var canım TB bil olsa nadir tüketmen iyi olur
Allah kabul etsin şekerim
Ohhh ziporlar ohh içimin yağları eriyor ohhh
Leblebi diyet dostu ama o saatte değil bence
Köy ekmeği nedir bacım ?
Sen de ankaradaymışsın senki demi yanlış görmediysem helllü ben de ankaradayım
Rakipten miikemmel bir menü geliyor sayın seyirciler bu yarış zorlu geçeceğe benziyor
Soda nasıl oluyür
Sorma keyfim çok yerinde. Birazdan evden cikicam 9 a doğru donucem. Akşam yemeğini nereye sikistirsam ve ne yesem bilemedim. Eve dönecek ya da bı yerde oturup yiyecek zamanım olmayacak. Yanıma kepekli galeta alayim bı kutu ayran içerim yaninda diyorum akşam öğünü olarak ne dersin?çok şükür canım, sende iyisindir inşallahmaşallah sana ne güzel sporda yapılmış senden keyiflisi yoktur şimdi
Korumadayım ben canım bi bakarım inş hoşuma gider
İnsallahhhAyyy ne güzell darısı başımıza
Harikasın Tuğçe bu sefer çok kararlı gördüm seniselamlar
Yanina baska bisey Alma imkanin yokmu canim, cerez bence mutlaka bulunsun yaninda ne olur ne olmaz. Ayran iyi Fikir Ama galetayi bilemedim canimSorma keyfim çok yerinde. Birazdan evden cikicam 9 a doğru donucem. Akşam yemeğini nereye sikistirsam ve ne yesem bilemedim. Eve dönecek ya da bı yerde oturup yiyecek zamanım olmayacak. Yanıma kepekli galeta alayim bı kutu ayran içerim yaninda diyorum akşam öğünü olarak ne dersin?
İnsallahhh
Takıma geldiğimden beri idolüm Nazlı ❤
Harikasın Tuğçe bu sefer çok kararlı gördüm seni
Saol canim.bugün bunları okuyim.ins faydasi olur.
Vayy zalım demek dün gizli gizli yapıyordun
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?