- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.761
Yok kuzum ya çıktım evden galeta aldım yanıma ayranla yiycem artikYanina baska bisey Alma imkanin yokmu canim, cerez bence mutlaka bulunsun yaninda ne olur ne olmaz. Ayran iyi Fikir Ama galetayi bilemedim canim
Nasıl bir listen var canım paylaşmış mıydın ?Sabah köpeğimle yürüyüş yaptık.7de kalkmıştım.8 15 e kadar anca yataktan çıkabildim.yauruyus 10 gibi bitti.tartildim.1kg vermişim.61.500 dum.bugunde sabah hurma yoğurt yaptım. Çalışmıyorum hurma alamayacağım. evdekilerde bana hurma almayacaklar. Ben nasıl devam edecek.2hurmam vardı. Yoğurdun içine onları attım öğlende. Bir orta boyda kırmızı elma yedim.daha şimdiden yaklaşık 20bin adım attım.hurma yerine ne koyabilirim
Sorma keyfim çok yerinde. Birazdan evden cikicam 9 a doğru donucem. Akşam yemeğini nereye sikistirsam ve ne yesem bilemedim. Eve dönecek ya da bı yerde oturup yiyecek zamanım olmayacak. Yanıma kepekli galeta alayim bı kutu ayran içerim yaninda diyorum akşam öğünü olarak ne dersin?
İnsallahhh
Takıma geldiğimden beri idolüm Nazlı ❤
Harikasın Tuğçe bu sefer çok kararlı gördüm seni
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine orada "9.Takim Katılım Formu" nu doldurup burada paylaş seni tanıyalımMerhaba kizlar bende takiminiza katilmak isterim istahim aldi basini gidiyor
Pınarım büyüdüler zaten surda anaokuluna baslamalarina ne kaldiki bizde ozaman yapmak istediklerimizi yaparız
yok kuzum yenisi gelsinde öyle veririz nete, zaten 300 e falan anca gider :))
Aynen, burda araba durdukca değer kaybediyor tr nin aksine
Konyaya annemgile gidecek
grublar ne zaman basliyomuski cnm
Biraz aklim celiniyor ama ben ketodan mutluyum
Senin artinida anlamadim
bahane ama buraya yazsamda moral olarak hic iyi degilim cnm
Icim cok sikiliyo bugun, elim kolum kalkmadi
ben hep meyhane pilavi yapiyomusumda haberim yokmus :))
Sen seviyelere baslasan iyi olurdu niran
Bidaha yapilirmi kimmbilir
yeni kizlarin isimleri benimde bepsi aklimda degil
ben geçmişi hep okurum baby
seni de goreydik kacak esra :)))
hayırdır cnm neye canin sıkıldı
coook fark var cnm
Yaza sagdakinden dahada ince olacan
Bebeli analar bir şey sorucam. Ben kızıma ne zaman yumurta versem -yani 2 3 kere falan verdim şimdiye kadar- 1 2 saat sonra musluk gibi kusuyo. Ama ne varsa midesinde hepsini kusuyo. Döküntü falan yok bu yine de alerji olur mu ? Kızım nerdeyse 6.5 aylık
Canım çok az versemde kusuyo zaten çeyrek falan yiyo yani
Bizim doktor ver demişti brnde ondan verdim ama ben en iyisi 1 2 ay ara vereyim ya hem o zaman 8 aylık olmuş olur daha iyi olur o zaman
Ya 15 20 gün ara verdim verince yine kustu ben 8.ayı bekleyeyim en iyisi bu galiba
Abla ne kadar bekletsem de agzima tuzlu geliyor iste.zeytini acip mi bekletsem acaba?
Bimden ekmek alim.sabahalri 1 dilim.yiyim ben.yulaf ezmesi var.onla da krep yapabilir miym?
Bilmiyorum canim.geceleri terör estiriyor.dualar okuyoruz.senin duani da oğrensem iyi olur.tşk ederim.
pınarcım bana da atar mısın
ayetel okuyorum ama özellikle büyük kızım geceleri çok korkuyor
özellikle bu ara uyumak istemiyorum kötü rüya görüyorum diyor
almanyaya gezmeye gelin gezersin rahat
piyango ona vurmuş demekkiban kralicesi olacak
insallah canim abartmadan yemeye calisiyorum aksamdan Sonra bisey yememeye calisiyorum.. kacamak yaptiysam telafi ediyorum dikkat ederek. Bu Ara sporumu Aksattim devam etmem lazim
Hep böyle gitsin insallah
Hayirli olsun canım.Sormasi ayıp olmasa nekadar fiyatı evinSelamm orucumu açtım geldim ama çok yoruldum ya bugün eve bak bankaya git derken karar verme aşamasındayız ben okeyim eşim düşünüyor hala hindi gibi
Bugün -600 gördüm
Teşekkür ederim arkadaşımevet yalan olacak bugün bişey demezsen daha fırsat olmayabilir iyi değerlendir
çok geçmiş olsun canım
İyimiş faydasını görürmüyüm acaba bende pek popo yok
Ay sorma canım şuan üzerimden tır gecmis gibi onun stresi korkusu ve acayip yordu beniAnamm çok geçmiş olsun minnoşa annesi yaa iyi mi nasıl ?
355 cnm. Bizimki de 180 anca ederHayirli olsun canım.Sormasi ayıp olmasa nekadar fiyatı evin
Dünkü yazdığına fırsat olupta cvp veremedim canm bizim seninki kadar çevremiz yok hizmet etme derdi sıkıntısı çok olmaz ısınma derdi de yok gibi. Dolap masrafı da yok önü yanı acık bunlar cezbetti bi arkadaşın arkadaşı da orda oturuyor sıkıntı çıkaran bi komşu da yokmuş ama evi satan bayana çok üzüldüm iki büyük oğlu var boşanıyormuş ağlamaklı oldu baya burda oturmak istemiyorum dediHayirli olsun canım.Sormasi ayıp olmasa nekadar fiyatı evin
Herkesin bir kaderi var Poni, bence üzülmeDünkü yazdığına fırsat olupta cvp veremedim canm bizim seninki kadar çevremiz yok hizmet etme derdi sıkıntısı çok olmaz ısınma derdi de yok gibi. Dolap masrafı da yok önü yanı acık bunlar cezbetti bi arkadaşın arkadaşı da orda oturuyor sıkıntı çıkaran bi komşu da yokmuş ama evi satan bayana çok üzüldüm iki büyük oğlu var boşanıyormuş ağlamaklı oldu baya burda oturmak istemiyorum dedi
Canım hayırlı olsun inşallah güle güle oturun şimdiden355 cnm. Bizimki de 180 anca eder
Adam kadını baya üzmüş üzülmemek elde değildiHerkesin bir kaderi var Poni, bence üzülme
Kaçıncı kat dubleks, kaç oda, çok geniş mı yoksa ideal boyutta mı
Almadık daha kızCanım hayırlı olsun inşallah güle güle oturun şimdiden
Aynen ya koca gruptan bi Erzurum’da oturan yokAlmadık daha kızyakın olsayk keşke hepimiz misafirliğe filan giderdik birbirimize
Baya buyuk guzeldır emınım. Hakkınızda hayırlısı canım. Hayırlıysa alırsınız ınsAdam kadını baya üzmüş üzülmemek elde değildi
10.kat canm 4+1.altta 2 oda 1 salon mutfak kiler banyo wc vardı.üstte de 2 oda teras mutfak tezgahı banyo wc vardı 250 m2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?