Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yanina baska bisey Alma imkanin yokmu canim, cerez bence mutlaka bulunsun yaninda ne olur ne olmaz. Ayran iyi Fikir Ama galetayi bilemedim canim
Yok kuzum ya çıktım evden galeta aldım yanıma ayranla yiycem artik

Nasıl bir listen var canım paylaşmış mıydın ?
Merak ettim

Eee yeter artık daaa, dedim kendime

Pınarım büyüdüler zaten surda anaokuluna baslamalarina ne kaldiki bizde ozaman yapmak istediklerimizi yaparız

kiz nereye buyuduler daha ufacik kandirma kendini

Aynen abla
Hadi insallah gidebillir

Bende verdm. Oyle bir sorun olmadi. Suanda yemiyor o ayri oysaki basta cok severeknyemisti

Aynen bencede oyle yap esra bekle biraz dha insallah alerjisi yoktur

Insallah iyi gelir dua

pınarcım bana da atar mısın
ayetel okuyorum ama özellikle büyük kızım geceleri çok korkuyor
özellikle bu ara uyumak istemiyorum kötü rüya görüyorum diyor

Attiydm alinti kalmis

Ayy aynen almanya yazin gelicem nasipse annemde ole diyor bana birakir gezersiniz ama kv de tık yok ama yaşlı 67 yasinda guvenemiyor belkide kendine bakmaya diyorm artk. Gerci cok da guzel bakiyir baktiginda maşallah

Selamm orucumu açtım geldim ama çok yoruldum ya bugün eve bak bankaya git derken karar verme aşamasındayız ben okeyim eşim düşünüyor hala hindi gibi
Bugün -600 gördüm
Hayirli olsun canım.Sormasi ayıp olmasa nekadar fiyatı evin

Anamm çok geçmiş olsun minnoşa annesi yaa iyi mi nasıl ?
Ay sorma canım şuan üzerimden tır gecmis gibi onun stresi korkusu ve acayip yordu beni İyi çok şükür cekildi azı dişi 15 gün sonra bı azı daha çekilecek ..

Bugun gelemedim

Eve biraz gec geldim
Geldigimde cocuklar bizdeydi :)) dün benim kiz geldi ya onu görmeye gelmisler
Sonra kv kp ugradi
Şimdi ev bosaldi
Eşim gececi, yatiyor o
Benimde iş icin toplanti var, birazdan oraya gidecem

14.00 gibi gelince kahvalti yapmistim
Daha acikmadim, evden cikmadan yiyim desem
Geç kalmazsam gelince yerim biseyler

Hayirli olsun canım.Sormasi ayıp olmasa nekadar fiyatı evin
Dünkü yazdığına fırsat olupta cvp veremedim canm bizim seninki kadar çevremiz yok hizmet etme derdi sıkıntısı çok olmaz ısınma derdi de yok gibi. Dolap masrafı da yok önü yanı acık bunlar cezbetti bi arkadaşın arkadaşı da orda oturuyor sıkıntı çıkaran bi komşu da yokmuş ama evi satan bayana çok üzüldüm iki büyük oğlu var boşanıyormuş ağlamaklı oldu baya burda oturmak istemiyorum dedi

Herkesin bir kaderi var Poni, bence üzülme

Kaçıncı kat dubleks, kaç oda, çok geniş mı yoksa ideal boyutta mı

Herkesin bir kaderi var Poni, bence üzülme

Kaçıncı kat dubleks, kaç oda, çok geniş mı yoksa ideal boyutta mı
Adam kadını baya üzmüş üzülmemek elde değildi
10.kat canm 4+1.altta 2 oda 1 salon mutfak kiler banyo wc vardı.üstte de 2 oda teras mutfak tezgahı banyo wc vardı 250 m2.

Adam kadını baya üzmüş üzülmemek elde değildi
10.kat canm 4+1.altta 2 oda 1 salon mutfak kiler banyo wc vardı.üstte de 2 oda teras mutfak tezgahı banyo wc vardı 250 m2.
Baya buyuk guzeldır emınım. Hakkınızda hayırlısı canım. Hayırlıysa alırsınız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…