- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #344.781
Hayırlısı ile alırsınız inşallah canım, güzelmiş büyüklüğü deAdam kadını baya üzmüş üzülmemek elde değildi
10.kat canm 4+1.altta 2 oda 1 salon mutfak kiler banyo wc vardı.üstte de 2 oda teras mutfak tezgahı banyo wc vardı 250 m2.
Aminn inşaallahHayırlısı ile alırsınız inşallah canım, güzelmiş büyüklüğü de
Bi alt kat, bi üst kat iyi zayıflarsın kız, hemde diyet yapmadanAminn inşaallah
Hayırlı olsun şimdiden canım. Herkesin imtihanı farklı işte. Sizin güzel hatiralariniz olur inşallah ordaDünkü yazdığına fırsat olupta cvp veremedim canm bizim seninki kadar çevremiz yok hizmet etme derdi sıkıntısı çok olmaz ısınma derdi de yok gibi. Dolap masrafı da yok önü yanı acık bunlar cezbetti bi arkadaşın arkadaşı da orda oturuyor sıkıntı çıkaran bi komşu da yokmuş ama evi satan bayana çok üzüldüm iki büyük oğlu var boşanıyormuş ağlamaklı oldu baya burda oturmak istemiyorum dedi
hadi insallah Kirmes larda olurkiz nereye buyuduler daha ufacik kandirma kendini
Aynen abla
Hadi insallah gidebillir
Bende verdm. Oyle bir sorun olmadi. Suanda yemiyor o ayri oysaki basta cok severeknyemisti
Aynen bencede oyle yap esra bekle biraz dha insallah alerjisi yoktur
Insallah iyi gelir dua
Attiydm alinti kalmis
Ayy aynen almanya yazin gelicem nasipse annemde ole diyor bana birakir gezersiniz ama kv de tık yok ama yaşlı 67 yasinda guvenemiyor belkide kendine bakmaya diyorm artk. Gerci cok da guzel bakiyir baktiginda maşallah
a.selam eksin güzelmisSelamm orucumu açtım geldim ama çok yoruldum ya bugün eve bak bankaya git derken karar verme aşamasındayız ben okeyim eşim düşünüyor hala hindi gibi
Bugün -600 gördüm
insallah bundan sonra hayati Mutlu ve huzurlu gecerAdam kadını baya üzmüş üzülmemek elde değildi
10.kat canm 4+1.altta 2 oda 1 salon mutfak kiler banyo wc vardı.üstte de 2 oda teras mutfak tezgahı banyo wc vardı 250 m2.
Dimi cay saatinde diyete uygun saglikli seyler olurduAlmadık daha kızyakın olsayk keşke hepimiz misafirliğe filan giderdik birbirimize
Kabak ikram ederdik birbirimizeDimi cay saatinde diyete uygun saglikli seyler olurdu
Hurma diyetine devam ediyordum.ekonomik sebeplerden ötürü diğer listemi yapacağım. Burada aldığım hızlı sonucu hurma diyeti ile aldım.Nasıl bir listen var canım paylaşmış mıydın ?
Merak ettim
Kabak ikram ederdik birbirimize
Ben çok vicdansız olurdum herhalde açlık orucuna kampa alırdım sizi
Hayırlısı ile alırsınız inşallah canım, güzelmiş büyüklüğü de
Hurma diyetini ben yaptım canım 3-4 yıl önceHurma diyetine devam ediyordum.ekonomik sebeplerden ötürü diğer listemi yapacağım. Burada aldığım hızlı sonucu hurma diyeti ile aldım.
gayet güzelmis dünkü menüDünkü menüm
09:00=== 2 adet yağda yumurta
1 kk süzme peynir
1 yk tulum peyniri
1 yk cevizli biber
Tere
16:30=== 4 yk karnabahar yemeği
2 kase yoğurt
1 adet kuru soğan
Tere
Su 3 lt yi geçti
Spor yok
börek disinda güzel canimbugünkü menüm
saat 10 da
1 haş yum.
3 zeytin
1 çubuk peynir
1 d tb ekmeği
1 tk tereyağ
1 çatal kahvaltılık sos
roka
saat 15.15 de
yarım tabak etli türlü
yarım dilim börek
roka
su 3 lt olacak
spor yok
Kisir olmasaymis sislik yapmasin10:30
2 haşlanmış yumurta
14:00
3 kaşık yoğurt
2 ceviz
18:30
*Komşum çaya davet etti akşam yemeği niyetine yedim zor tutttum kendimi neler vardı neler
4 kaşık kısır
1 kaşık havuç tarator
Su: şimdilik iki litre
Spor: 52 dakika yürüyüş 52 puanDream00
galeta yememissin iyi olmus canim biseyde yememissin ins acikmazsin Sporun Zaten süper5 Şubat Çarşamba menüm
12:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Yarım havuç
Yarım avokado
15:00
1 activia
3 ceviz
18:00
1 bardak süt
Su:2 litre
Spor: 40 dakika eliptik
30 dakika Leslie
16 dakika Zumba
20 dakika yürüyüş
326 puanDream00
menüde sporda güzel08:00
Kgk
2 yumurtalı peynirli omlet
Maydanoz
2 ceviz
16:30
Fırında tavuk budu
Yeşil salata
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
güzel Canim09.30 yarım tost 1 yeşil elma
14:00 mercimek çorb. Mor lahana salatası bamya
18.30 aynı yemekler
Spor malesef yapamadım 2.5lt su
güzel canim kayisi cekirdegi bildigimiz mi?10.00
1 haşlanmış yumurta
5 lokma bazlama
Yeşillik
Peynir
Şekersiz çay
14.00
Sade türk kahvesi
15.30
Tavuk ızgara
Salata
Sade soda
17.00
Sade soda
5 adet kayısı çekirdeği
Yemegin tadına bakmak amaclı bulgur pilavı ve barbunya...
Su 2lt
Sporda gayet iyi
bence saglikli beslenip ve spor yapmak en sagliklisi ve kalici olurHurma diyetine devam ediyordum.ekonomik sebeplerden ötürü diğer listemi yapacağım. Burada aldığım hızlı sonucu hurma diyeti ile aldım.
Baskasinami verdin canim?Bende iki yavru kedimi sahiplenirdim.2saat önce bursalardı çok özledim şimdiden.
Kaçamak yapacağımız zaman mefkuşla niranı çağırmazdıkhadi insallah Kirmes larda olur
a.selam eksin güzelmis
insallah bundan sonra hayati Mutlu ve huzurlu gecer
Gayet güzel büyüklügü hakkinizda Hayirlisi olsun insallah canim
Dimi cay saatinde diyete uygun saglikli seyler olurdu
Yorumlarda çoğu kişi bundn bahsetmişBi alt kat, bi üst kat iyi zayıflarsın kız, hemde diyet yapmadan
Zalım kaptanKabak ikram ederdik birbirimize
Ben çok vicdansız olurdum herhalde açlık orucuna kampa alırdım sizi
Gerçi sonradan aklıma geldi, sizde işleri kocan yapıyordu, eşin zayıflar iyiceYorumlarda çoğu kişi bundn bahsetmiş
Evet.mahalledeki kedileri sahiplendiriyorum.bunlar bebekliğinden beri bendeydibence saglikli beslenip ve spor yapmak en sagliklisi ve kalici olur
Öyle ama kendimi disipline etmek istedim.gerci başardım bence artık.nikay jececinin diyetini yapacam.
Baskasinami verdin canim?
Vicdansız PoniKaçamak yapacağımız zaman mefkuşla niranı çağırmazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?