- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.481
Valla menümü yazayım çikilatalı pasta yersem tatlı tatlı olur sana böyle menü:
1 fincan kahve
2 hindi füme
akşamada salata...
oy oy oy ozaman hic canim çekmedi, bunu belirttigin iyi oldu
bana bakmayin ben daha simdi geldim
benden baska bir dikizci de mi var yoksa
canim benim hoşgeldin, senin şu sevdigin odanin resmini cekip bi gostersene bize, valla merak ettim bakalim olmuşmu, bende size buranin resmini cekip yolliyim bu arada
canimmm gamzecim hemende gormus beni tatlim, cok ozledim sizi yaaa valla bende trcellden merhaba yazdim 2222 ye gonderdim ayda 3 liraya internet sahibi oldum.
hopiş ablama da kapak olsun bu, onun iphonu varsa bizimde var yani oyle sosyetik bir telefonumuz
burda hic diyeti bozmadim kizlar, annem ve yengem israr ediyolar ama mursh' un dedigi gibi kafami iki yana sallayip reddediyorum.
edacigima cok gecmis olsun.
fulya canim oh gozun aydin bitmis oda toplamasi ensonunda.
busra da goturmus çikolatali pastayi valla canim cekti beni yoldan cikartmAyin yine :)
fadime ablamda bu arada benim gibi cepten takılıyormus sevgiler gonderiyorum.
tum yazilari okudum ondan gec cevap yazdim gamzecim kusura bakma. sen nasilsin napiyorsun bu arada
Siyamumcummm evt gecekten cok eglendık adamın sahnesı super nısan sonu gıbı halıl sezaı gelıo onada kesın gıdıyorum hıc sansı yokBu arada ses tellerımle gurur duydum avuc avuc buzlu ıcecek ıcmeme ragmen vede o kadar delı gıbı bagırmama ragmen hala eskısı bı cırtlak cıkıyor sesım Tavsıye ederım mutlaka fırsatın olursa gıt derım...
Fulyacım senınde ıkı odanada bayıldım hatta yatak odana 2x bayıldım kv tebrık edıyorum baya zevklıymıs bence kadın o kadar yorulmus kı kıyafetlerını duzenlıyecek zaman bulamamısdenemeyıde yapmıssınız oohh ask kokmus odanız mısss Hep guzel gunlerınız olur ıns
resimleri eklemissincok sagol canimmmm :) hakkaten odanin yigilmis hali cok feciymisama sonra senin sihirli ellerin degince yine sana ait kucuk bir ev gibi olmus cok sevimli bir oda. bu arada kvalidende renk uyumu takintisi var heralde bwksana duvardaki resmi bile uyumlu takmis bravo. aslinda anladığım kadarıyla iyi niyetli bir kadin, heralde yatak odasini yaparken gercekten yormus baya kendini, baksana duvar kagitlarini bile degistirmis tek basina bravo yani. bukadar yorulunca tabi arada bi fenalik gelmistir fırlatıp fırlatıp atmistir
neyseki herseye ragmen her iki odanda cok guzel olmus fulyacim canim gule gule kullan.
valla benim filhoca dan hiiiç umudum yok ...zayıflasa şimdiye kadar zayıflardı zaten..dukancılar acil sarssın beni
akşam regliminde yaklaşması sebebiyle gözüm döndü bir avuç kadar fıstık ve 3 çay kaşığı nutella yedimçok pişmanım çok yarın sp günümdü pden devam ederim artık
hopiş çok güldüm yeni hocana bakalım hanginiz zayıflıcak
Evet isveç diyeti böyleymiş... Yarın ilk günüm. Bu programı buzdolabına astım. Kurallar açık net veremiyorsan öl diyen bi diyetYalnız bişey sorcam yapan varsa... Balık haşlama nasıl ya :44: Onun yerine tonbalığı yesek diyet olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?