Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oy oy oy ozaman hic canim çekmedi, bunu belirttigin iyi oldu

çekmesin çekmesin kötüydü tadı zaten ıyyyy (yalanın bini bin para)

1 saat yürüyüş ve 13 dakka Zumbada yanına kar kalıyor benden söylemesi... 10 dakikada Leslie ablaya başvursam yeter bu günlük

canim benim hoşgeldin, senin şu sevdigin odanin resmini cekip bi gostersene bize, valla merak ettim bakalim olmuşmu, bende size buranin resmini cekip yolliyim bu arada

tamam canim, ya cok bi ozelligi yok iste minik bir oda. tek kisilik yatak, tv falan var. kiyafetlerimin cogu ve makyaj malzemelerim de orada. buyuk ayna falan. kozmetik kokuyor boyle buram buram cok seviyorum orayi.. esime kizdigimda falan hep orada dururum filmlerimi izlerim kitap okurum hatta orada uyurum orasi mabedim yani kimse giremez (esimin ailesinden kimse)
daginik halinin de fotosunu cekmistim dur yukleyeyim de gorun ne haldeydi odam. simdi toplu ama kondisyon bisikletini de o odanin ortasina dikmis onu ellemedim esim saticam bosver simdi tasimayalim bidaha dedi.

Canım ben bugün çalışıyordum Bugün genel olarak iyiydi, bugünü de kaçamaksız kapatıcaz inşallah Tebrik ederim canım, öyle oralarda iradeye hakim olmak kolay değil ama sen Fashion tv'deki o incecik kızları düşün ve yeme Benim mesaim bitti, şimdi çıkıcam, 30 dk yürüyüş yapıcam :)
Herkese iyi tatiller diliyorum, Pazartesi görüşürüz inşallah, öpüyorum herkesi

fulyacim merakla bekliyorum valla benimde canim cekti, bitane oda var bendede oyle acaba bendemi senin gibi yapsam diyorum bazen. ben çoğunlukla mutfagimi kişisellestiriyorum hep orda oldugum icin is çıkışı mecburen
gamzecim öpüyorum seni pazartesi gorusuruz insallah zayiflamis olarak
bu arada resim ekleyemedim cepten

tamamdir kizlar hazir,
once normal halini gostereyim soyle kucucuk, kutu gibi bir oda, kirmizi krem renklerinde boyle gayet feminen

bu da carsamba gunu geldigimde buldugum hali.... eski gazete dergiler makyaj masamin ustunde, yatakodasindaki tum kiyafetler dag gibi yataga yigilmis, o yatagin ustunde duran renkli yastiklarim alinmis baska kilif gecirilerek yatakodasina konmus, yatakodasinin duvarindaki dandik resim odamin ortasina oylece atilmis.. ve daha bir suru sey hasta hasta o odaya yayilma hayalleriyle eve geldigimde manzara buydu iste.

bu da yeni yatakodam, neyse begendim fena degil bide kendi badana yapmis kendi duvarkagidini yapistirmis herseyi tek basina yapmis. ondan kadina kizamadim da diger oda yuzunden... gerci esyalarimi cikarip attigi ve de dugun fotografimiz yerine duvar kagidi ile uyumlu bir resmi duvara astigi icin, fotografimizi da yerde duvara dayadigi icin ona da sinir oldum.

cok mu sikayet ediyorum napayim benim kendi annem bile bu kadar burnunu sokmazken ona ne oluyor diye iste kendi kendimi yiyip bitirdim neyse artik eski duzenimize donduk tum gunumu aldi ama hallettim kurtuldum sukurler olsun ki.

resimleri eklemissincok sagol canimmmm :) hakkaten odanin yigilmis hali cok feciymis ama sonra senin sihirli ellerin degince yine sana ait kucuk bir ev gibi olmus cok sevimli bir oda. bu arada kvalidende renk uyumu takintisi var heralde bwksana duvardaki resmi bile uyumlu takmis bravo. aslinda anladığım kadarıyla iyi niyetli bir kadin, heralde yatak odasini yaparken gercekten yormus baya kendini, baksana duvar kagitlarini bile degistirmis tek basina bravo yani. bukadar yorulunca tabi arada bi fenalik gelmistir fırlatıp fırlatıp atmistir
neyseki herseye ragmen her iki odanda cok guzel olmus fulyacim canim gule gule kullan.

Siyamumcummm evt gecekten cok eglendık adamın sahnesı super nısan sonu gıbı halıl sezaı gelıo onada kesın gıdıyorum hıc sansı yok Bu arada ses tellerımle gurur duydum avuc avuc buzlu ıcecek ıcmeme ragmen vede o kadar delı gıbı bagırmama ragmen hala eskısı bı cırtlak cıkıyor sesımTavsıye ederım mutlaka fırsatın olursa gıt derım...

Fulyacım senınde ıkı odanada bayıldım hatta yatak odana 2x bayıldım kv tebrık edıyorum baya zevklıymıs bence kadın o kadar yorulmus kı kıyafetlerını duzenlıyecek zaman bulamamıs denemeyıde yapmıssınız oohh ask kokmus odanız mısss Hep guzel gunlerınız olur ıns

sagol tatlim minnosum cirtlak seslim, zevkli kadindir gelinine bak oradan belli kendime pay cikarmasam olmaz

yalniz ask kokusunu nerden aldin ya ahaha bugun de aksi gibi acayip didisesim var iyi mi gece zaten uyutmadi donup durdu, oksuruyordum demesin mi basim agridi biraz sessiz oksur diye dovcem elimde kalicak

simdi de futbol oynamaya gitti orada yenilirse vay halimize cunku su an tuttugu takim (arsenal) cok dandik bi takima yeniliyor az sonra eve gelince ogrenicek

feci ne kelime depresyona girmistim resmen gorunce biliyorsunuz neyse ki toparlandi, su bisiklet de gitsin degmeyin keyfime

evet oldukca yorulmus anlasilan, ben acikcasi kendi basina yapabilecegini tahmin etmemistim tavana kadar kadin nasil cikip oyle duzgun boyamis bilmiyorum gerci gorumcemin oglunun da odasini boyamisti gecen yaz enine cizgiler yapmisti o kadar duzgun olmustu ki sok olmustum sanki profesyonel badanaci gibi baya becerikli kadin ben olsam yapamam hele duvar kagidina hic kalkisamam

iyi dilekleriniz icin de tesekkur ederim kizlar xx

Son düzenleme:
valla benim filhoca dan hiiiç umudum yok ...zayıflasa şimdiye kadar zayıflardı zaten..

kızlar hoppiş ablanız her haftasonu olduğu gibi bu haftasonunuda dışarda geçiriyor..bugün arkadaşımda toplandık..börekler çörekler mmmm nefis şeyler vardı..ama bir sorun yedin mi diyee???haaayır ..elimi bile sürmedim..hatta splendam bile yanımdaydı, çayımı öyle içtim..ama şu an öyle açım ki...ızgaraya hazır köfte attım , onların pişmesini bekliyorum

MENÜM:

Sabah: 2 dilim kaşar peyniri + 2 dilim hindi füme

Ara: 500 ml cappucino

Öğlen: 1 tabak tonbalıklı salata (ton balığı (yağsız), göbek salatanın yarısı, kurutulmuş domates)

Akşam: yulaf kepeğinden yapılmış dukan helvası + tarçınlı dukan keki

Son düzenleme:
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.

Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.

1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Evet isveç diyeti böyleymiş... Yarın ilk günüm. Bu programı buzdolabına astım. Kurallar açık net veremiyorsan öl diyen bi diyet Yalnız bişey sorcam yapan varsa... Balık haşlama nasıl ya :44: Onun yerine tonbalığı yesek diyet olmazmı?

sen nerene isvec yapiyorsun yavrucum ya eriyip biteceksin
ben de pazartesi isvece basliyorum bugun malzemeleri alicam marketten. sen benden 1 gun once baslamis olcaksin ama olsun yine de birbirimizi kontrol ederiz ne yedik ne ictik

Selmalarr tatilciler huuuu.......

Bu günkü menüm;

09:00 1 yumurta, 1 parça sucuk tan oluşan sucuklu yumurta yağ olarak 1 çorba kaşığının ucuyla zeytinyağı üzerine bol kırmızı pul biber
yanına 1 parça peynir, 6 tane zeytin doymadım valla çok kalabalık dursada bir tabağı doldurmuyordu....

10:40 1 bardak botany form çayı gözümün önünda nescafe var ama içmiyorum.... daha ne kadar sabrederim bilemesemde şu an nefsime uymadım.... şimdilik diyelim...

13:00 1 ızgara tavuk belkim bilemiyorum şu an

sonra spora giderim

akşam 1 kase çorba...

pişşt girip çıkanlar sizde yazın menüleriniziiii.....

bu gün tartıda yine 67.9 u gördüm.. 67 nin ucunu gördüm ama geçende de gördümdü foss çıktı bakalım cumayı bekliyeceğim....

oooo dukan mukan ayağına kekleri helvaları götürüyonuz bu ne biçim diyet nerde bu vatan nerde bu millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…