Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende isveç yapıyorum 7.günümdeyim zor geçiyordu ama alıştım 6günüm kaldı..

bu arada benim grup işi ne oldu karar verildimi acaba??

Buğulama da deniyor ona tavaya balıkları dizip az tuz ve yarım çay bardağı suyla kısık ateşte pişiriyorsun ... istersen bir kaç dilimde limon koyabilirsin çok hafif ve güzel oluyor

sen nerene isvec yapiyorsun yavrucum ya eriyip biteceksin
ben de pazartesi isvece basliyorum bugun malzemeleri alicam marketten. sen benden 1 gun once baslamis olcaksin ama olsun yine de birbirimizi kontrol ederiz ne yedik ne ictik
Bende bugün başladım ama şu ıspanak haşlama berbat tadı... Bugün domates hakkımı yağsız menemenden yana kullandım annem karışık yapar içinde kabakta vardı haşlama sebze gibi oldular 5 kilom kaldı Düğün 22 nisanda cnm 13 günde ne kdr verebilirsem artık zannetmiyorum benden 5-6 kilo gitsin ama 2yede razıyım
Hadi bakalım sende yazda motive olalım birbirimizden

Bende isveç yapıyorum 7.günümdeyim zor geçiyordu ama alıştım 6günüm kaldı..

bu arada benim grup işi ne oldu karar verildimi acaba??

Buğulama da deniyor ona tavaya balıkları dizip az tuz ve yarım çay bardağı suyla kısık ateşte pişiriyorsun ... istersen bir kaç dilimde limon koyabilirsin çok hafif ve güzel oluyor

Cnm sen paylaşım yaptığın sürece grup içi bi problem yok... Girebildiğin kadar gir ve paylaşım yap. Listeye dahil edilirsin zaten. İsveç nasıl gidiyor gerçekten gördünmü etki? Bende az kilo gitcek bu kesin ama bi denemek istedim harfi harfine uymuyorsun dimi ? Ben arada yer değiştiririm sende kontrol et madem tecrübelisin...
Balık ton alcam galiba :44:

tamam canım ben devam ediyorum paylaşımlarıma..

ben tam olarak uymadım yani arada değiştirdiğim oldu ton alabilirsin ama diyet al şu suda olanlardan...
ben bir haftada 2kilo verdim şimdi 2.haftamdayım

tamam canım ben devam ediyorum paylaşımlarıma..

ben tam olarak uymadım yani arada değiştirdiğim oldu ton alabilirsin ama diyet al şu suda olanlardan...
ben bir haftada 2kilo verdim şimdi 2.haftamdayım

1 haftada 2 gayet iyi... Benden gitmez okadar azaldı kilom zayıfladım şuanda ama tekrar almamak için 5 kilo daha vermek istiyorum. 2si böyle isveçle gitse yeterli...

yeni diyete baslamis olsaydin 5-6 rahat giderdi ama sen zaten normalde kus kadar yedigin icin asiri bir kilo dususu olacagini sanmiyorum, ama 2 kilo cok rahat verirsin bence
ben yarin basliyorum isvece cok azimliyim bugun de spora gitmek istiyorum hala iyilestim sayilmaz ama en azindan yuruyus bandinda 1 saat yurusem hic yoktan iyidir diye dusundum. isvec yaparken de yuruyus disinda spor yapamam zaten bayilir kalirim diye su 2 hafta bol yuruyus yani.

haslanmis ispanak berbat oluyor cidden ben gecen sefer ilk gun midem bulanmisti ispanagi yememistim. ikinci ispanak gununde kayinvalidenin olaya el atmasi ile buharda yaptim o cok guzel oldu sen de oyle yap bence.

keske ben de bugun baslasaymisim beraber yapardik neyse artik

Aynen cnm ya gitmez benden okadar. Buharda deneyelim bakalım. Annem içine baharat at demişti. Bidahakine öyle denicem.

Gittim kardeşime Kına için elbise alıyım diye. Annem benim içinde para vermiş gözüne bişey çarparsa alsın demiş. Neyse onunkini aldık çıktık. Geçen hafta kovulmaktan beter olduğumuz mağazaya girelim gel bi dedim. Girdik ayyy süper şeyler varmış ogün sinirden bakamamışız. Hep sorun yaşadım 36sı bol geldi elbiselerin 40ı hayal bile etme içinde kayıplardaydım. 1 beden S elbiseler üstümde çuval gibi Neyse aldım bi tane kardeşimin gazıyla. Ufak bi terzilik işi var koltuk altı bol duruyor. Eve geldim ben bekliyorum kardeşimin elbiseyi beğencekler diye ona bir ton laf saydılar Benimkini ablam diyo nolur kınadan sonra bu elbise benim olsun balayında giycem Tamam dedim öve öve bitiremedi

Son düzenleme:

Daha once kac kiloydun canim

merak ettim elbiseyi bi foto çek kız

Offff nasıl pişmanım anlatamam Bugün dukanda yaptığım en feci kaçamağı yaptım Fırında cornflakes'li, frambuaz soslu, fındık fıstıklı dondurma ((

Menüm:

Sabah: 2 dilim dukan keki + 2 dilim hindi füme

Ara: Cappucino

Öğle: Yok

Ara: 1 tabak tonbalıklı salata + kaçamak + cappucino

Akşam: 3 dilim hindi füme + kurutulmuş domates + 2 dilim light kaşar peyniri + coca cola zero

Son düzenleme:
kızlarrr herkese iyi akşamlar, şuanda forumda kimse yok ben azıcık kendi kendime konuşayım dedim.
Armutluya gittim geldim, yalovada bir kaplıca bu dediğim yer, resmide ekliyeceğim şimdi zatn, diyetimi genel olarak pek bozmadım, sadece bi doğum günü vardı, onda da 1 dilim dondurmalı pasta yedim, okada olsun artk diyorum :) bakalım yarın sabah kaç kilo çıkacağım merakla bekliyorum. şuanda yeşil çayımı içiyorum.
akşam yemeğim:
tavuk kanat, 2 kaşık makarna, bol salata, tarhana çorbası. yoldan geldiğim için çok acıkmıştım yoksa makarna yemezdim.
herkese iyi geceler öpüyorum sizi, bütün yazılanları okudum, yarın görüşürüz bebişlerim.

oooo 906090 tatlımo ne öyle yaaa, insan yemin etse yemiycem diye, yeminleri bozdurur bu tabaktaki manzara.
sen bizi yoldan mı çıkaracaksın??? oy oy oy tatlıya dayanamıyorum yaaa

Sende benim gibi bi kaçamak yapmışsın Ben sevgilimin doğumgününde de kaçamak yapmak zorunda kalıcam, doğumgünü pastasıyla

oooo 906090 tatlımo ne öyle yaaa, insan yemin etse yemiycem diye, yeminleri bozdurur bu tabaktaki manzara.
sen bizi yoldan mı çıkaracaksın??? oy oy oy tatlıya dayanamıyorum yaaa

Evet canım,dondurmanın üzerini cornflakes ve fındık fıstıkla kaplayıp fırına vermişler hepsini yedim, aslında çok büyük değildi ama çok kalorili olduğuna eminim kötü bi kaçamak oldu... İnşallah kilom 68i geçmez

Canım yarın çoğunluk zaten itiraflara başlar, herkesin bir kaçamağı mutlaka olmuştur
Ama gerçekten bu forumda olmamın verdiği bir güç var üzerimde, yani yıllardır evde kendi kendime başlayıp sonunu getiremediğim diyetleren çok farklı bu, bişey yerken hep aklıma geliyosunuz, bu bana süper güç veriyor. önceden başlıyordum, eşim diyoduki aman bişey olmaz ye diyodu, ve rejim o noktada bitiyordu. atık eşime yorum yaptırtmıyorum ve doğru yoldayım
bu arada herkes isveç diyetine başlamış, ben evlenmeden önce yapıyordum onu arada bi, çok etkili bir diyet, haftada 2 kilo garanti
hemde ben öyle ıspanağı haşlamıyordum, vey balığı haşlama yemiyordum, normal ev yemeği şeklinde yiyiordum ıspanağı, balığıda ya kızartma yada fırınd yapıyordum. yani okadar ince ayar yapmaya gerek yok diye düşünüyorum, yeterki genel olarak uyun o bile çok işe yarıyor, ama vucuda zararlı olduğnu da düşünüyorum bunuda belirteyim. bende halsizlik baş dönmesi ve bunun gibi şeyler yptı en son, ozamandan bu zamana bidahda yapmadım, dışarı çıkmak için sokağa çıkmıştım, bi anda adım bile atamamıştım kalmıştım öyle sokakta, annem geri eve götürmüştü o da son oldu işte. tabi herkesin bünyesi farklı ama yinede kulağınıza küpe olsun.

off harika gorunuyor ya her diyeti bozdurur bu bence :18::18::18:

dogumgununde 1 dilim pasta olur o kadar canim diyetteyiz diye olelim mi yani

evet isveci 3. yapisim olacak benim, ilk 3 gun bende cok bas agrisi oluyor sonra geciyor, hatta spor salonuna bile gittigim gunler olmustu enerjim yetmisti cikista ama fena acikmistim :26: bu sefer sadece yuruyus yapicam gunde 1 saat (yani plan bu :44:)

Menulerimi paylaşmaya başlıyorum artık..

sabah
sekersiz cay

ara
1dilim kepekli eti form kızarmış ekmek
2zeytın

öğle
salata ızgara biftekli...

akşam
hiçbirşey..

3kupa yeşil çay
3litre su

bukadar bu günlük .
isveç yapıyorum ve 7.gunumdeyim akşam hiçbirsey yenmiyorda..

Selamlaar,

aayy fena halde grip oldum dökülüyorum yahu.... bu gün canım çok kola istedii.... zayıfladığımda ödül olarak kendime kola ısmarlıcam....

bu gün öğle menümü değiştirdim 4 köfte tam 3 kaşık pilav yanına salata ve ayran.... sonrada bir şey yiyecek vaktim olmadı....

oyyy oyyyyy yezin onu betül ablasıııı.... bu ne güzel şeydir.... nasıl yapçaz bu sene dondurmasız bilemiyorum.... hiç dayanamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…