- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.061
Olabilir bakayım 1 ya kadar yapayım sonra seviye 1 ile başlayacağımAk kelebek canım sende mi ketoya başlasan acaba
Bu tesbitin çok doğru canım, bizde bunun farkındayızSizin çatışmanızdan kaynaklı da olabilir terazi gibi ortalama bir karaktere koç ağır gelmiştir
Senin burcun nedir pekiBenim bebeler ikisi de koç beyim kişisi de minnoş zalım yengeç
Hizmet ederken başka bi yerin çıkıyor bacım kedi daaa napsın size yaranamayukHe kız termosla çay mı veriyim misafire adım çıkar sivasta
bizde kaç kez demlenir o çay mübarekYoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah iççay bardaklarımda büyük kahve en güzel 1 kerede iş bitiyo. Çay servisi yok minikle ilgilen büyük kızımda dışardan biri geldi mi cozutuyo zatn.
yengeç iyidir laf yokBenim bebeler ikisi de koç beyim kişisi de minnoş zalım yengeç
Nasip kısmet işi canım hayırlısı böyleymişAy ev sahibinin kocası izin vermemiş bizim ev işi kaldı. Bizimkini de sabah fotolarını çekmek için dip köşe temizledim yanıma kar kaldı
Yay ım ben canımSenin burcun nedir peki
Çık şu elalem ne der hapishanesindenHe kız termosla çay mı veriyim misafire adım çıkar sivasta
Al işteBende gittiğim yerde içmeyi pek severim bosaldikca dolduran varya evde bı yerden sonra doldurmaya usunuyor insan
Doğru, tahmin etmeliydim bu kadar matraklığa..Yay ım ben canım
Laf yok herifim de herifimbizde kaç kez demlenir o çay mübarek
yengeç iyidir laf yok
Nasip kısmet işi canım hayırlısı böyleymiş
Abow biAl bi semaver, çayı demle getir odaya, herkes kalksın kendi doldursun canım
Tatlım sende böyle dersen biz bu kadınların bu ülkedeki kaderini nasıl değiştireceğiz...Abow bidaha bura Sivas hala köylerde gelinle kayınpederinin çorabını çekip çıkarıyormuş eve gelince
Bile isteye koç a denk getirdim bebeleri hele oğlan balık olacak diye ödüm koptuDoğru, tahmin etmeliydim bu kadar matraklığa..
Sizinkileri de ancak sen idare edebilirsin zaten canım
Benim oğlan da Boğa olacaktı ama benim normal doğum yapacam inadımdan İkizler olduBile isteye koç a denk getirdim bebeleri hele oğlan balık olacak diye ödüm koptu
Sübliminal mesaj var o harekette kayınpeder ve çitos doritos kokan çorabıAbow bidaha bura Sivas hala köylerde gelinle kayınpederinin çorabını çekip çıkarıyormuş eve gelince
Başlayalım hadi birlikte, bakalım ne kadar vereceğizOlabilir bakayım 1 ya kadar yapayım sonra seviye 1 ile başlayacağım
Ne alaka canısı misafire çayını kalk kendin al nasıl diyelm yarı servisi bn yarı servisi eşim yaptı artık, kültürümzde de yok. Çorap olayı gerçek.çok gülmüştüm ya komşular anlatınca bende eşime gittim, burda gelinler çorap çekiyormuş uzat ayağını dedim adam şaşırdı. Mübarek çorabıda iyice yukarı çekmiş tuttum çekiyorm benm kız oyun sandı beraber çektikTatlım sende böyle dersen biz bu kadınların bu ülkedeki kaderini nasıl değiştireceğiz...
Anam ve kardeşim boğa olduklarından bu haber pek üzülemedimBenim oğlan da Boğa olacaktı ama benim normal doğum yapacam inadımdan İkizler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?