- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.081
Araştırayım kız hiç bir şey bilmiyorumBaşlayalım hadi birlikte, bakalım ne kadar vereceğiz
Bacım da diyorki "bugün ak dediğine yarın b.k diyecek senin oğlan"Anam ve kardeşim boğa olduklarından bu haber pek üzülemedim
Özgüveni yüksek olur dilbaz olurlar iyiki doğurmuşun
Benm kızların ikisi de boğaAnam ve kardeşim boğa olduklarından bu haber pek üzülemedim
Özgüveni yüksek olur dilbaz olurlar iyiki doğurmuşun
Ak la b.k yanyana çok geldiğinden memlekette aşınayukBacım da diyorki "bugün ak dediğine yarın b.k diyecek senin oğlan"
YouTube de Dr.can çiftçi nin keto ile ilgili videolarını izleyebilirsinAraştırayım kız hiç bir şey bilmiyorum
Tamam canım bakayımYouTube de Dr.can çiftçi nin keto ile ilgili videolarını izleyebilirsin
6 Şubat Perşembe menüm
12:00
2 kk peynir
Yarım avokado
Yarım havuç
15:00
1 dilim köy ekmeği
1 kk peynir
1 yağda yumurta
2 zeytin
2 ceviz
18:00
Izgara tavuklu salata
Su:2 litre
Spor: 30 dakika yürüyüş
60 puan @Dream00
Çok güzel , dengeliBugünkü menüm
Saat 11 de
2 tereyaginda yumurta
4 zeytin
1.5 cubuk peynir
1 tk tereyağ
1 dlm tb ekmegi
Saat 15 de
1 fincan sekersi türk kahvesi
5 tane çiğ fındık
Saat 17.15 de
1 kücuk porsiyon firinda tavuk(2 tüm kanat+1 baget)
2 3 lokma patates (tadina bakmak icin)
Su 3 lt olacak
Spor yok
Tartıdan dolayı herhalde akşam çok hafif06:00
Kgk
Tavuk salatası
Roka
3 ceviz
19:00
1 bardak kefir
Su: 1.5 lt ödem suyu
1 lt normal su
Spor:yok
Canım suyun az ve ayrıca menülerinde gayet güzel oluyor artı gelmene çok şaşırdım bi kan tahlili mi yaptırsan acabaSahur 00.30
2 parmak peynir
1 domates
iftar 18.32
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
1 parça peynir
5 zeytin
İnce bir dilim ayva
Kahve içerim
su 1.5 lt
Gayet güzel bir menü10.00
Kaşarlı omlet (2 yumurta+2dilim kasardı yarısini yedim)
5 zeytin
1 kaşık konserve domates
Ara
1 b sade kahve + 2 kare bitter
20.00
4 ızgara göğüs ince dilim
1 Tb salata
Su 2 L
Spor yok malesef @Dream00
Neden acaba
Kuzum iftardan sonra içtiğim o maksimum 2 lt olur
Çok güzel , dengeli
Tartıdan dolayı herhalde akşam çok hafif
Canım suyun az ve ayrıca menülerinde gayet güzel oluyor artı gelmene çok şaşırdım bi kan tahlili mi yaptırsan acaba
Gayet güzel bir menü
Herkes ya artıdaydim ya sabitim diyo yarınki listeyi Cook merak ediyorumZalımlar yoklar yarın demektir ki yandı gülüm keten helva
Kuzuuu yogun bı günden sonra iyiyim sen neler yaptın bugün?Nasılsınız canlar
Yiksana çayı adamın üstüne canım performansin düştü seninYoğun bir günün ardından misafir vardı ben şu misafire çay olayını sevmiyorum ya adamların dibi de delik sanki iç Allah iççay bardaklarımda büyük kahve en güzel 1 kerede iş bitiyo. Çay servisi yok minikle ilgilen büyük kızımda dışardan biri geldi mi cozutuyo zatn.
Ohhh temizlik de çıktı aradan. Hayırlısı olsun demistin canım demek ki böyle olmaliymis. Peki siz tasinacak misiniz o evden?Ay ev sahibinin kocası izin vermemiş bizim ev işi kaldı. Bizimkini de sabah fotolarını çekmek için dip köşe temizledim yanıma kar kaldı
Oooo ben de yayYay ım ben canım
Bugünkü menunu çok beğendim canım. Protein ağırlıklı olmuş spor da var süper10:00
1 ceviz
Sade kahve
12:30
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
5 yeşil zeytin
18:00
5 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Su: şimdilik 2 buçuk litre
spor: 65 dakika yürüyüş 65 puan @Dream00
Kahvaltidaki yağ miktarı fazla geldi bana. Hem yumurtalar yağda hem de yanında tereyağı fazla olmuş.Onun dışında güzel.Bugünkü menüm
Saat 11 de
2 tereyaginda yumurta
4 zeytin
1.5 cubuk peynir
1 tk tereyağ
1 dlm tb ekmegi
Saat 15 de
1 fincan sekersi türk kahvesi
5 tane çiğ fındık
Saat 17.15 de
1 kücuk porsiyon firinda tavuk(2 tüm kanat+1 baget)
2 3 lokma patates (tadina bakmak icin)
Su 3 lt olacak
Spor yok
Akşam az da olsa bişey yemeliydin bence öğlen 12 den sonra hicbisey yok menü de. Bu kadar aç kalmak da kötü etkiliyor bünyeyi.06:00
Kgk
Tavuk salatası
Roka
3 ceviz
19:00
1 bardak kefir
Su: 1.5 lt ödem suyu
1 lt normal su
Spor:yok
Allah kabul etsin canımSahur 00.30
2 parmak peynir
1 domates
iftar 18.32
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
1 parça peynir
5 zeytin
İnce bir dilim ayva
Kahve içerim
su 1.5 lt
Çok hafif gecirmissin Zeynepcim güzel olmuş. Akşam yemeği az daha erken olsa çok iyi olurmuş.10.00
Kaşarlı omlet (2 yumurta+2dilim kasardı yarısini yedim)
5 zeytin
1 kaşık konserve domates
Ara
1 b sade kahve + 2 kare bitter
20.00
4 ızgara göğüs ince dilim
1 Tb salata
Su 2 L
Spor yok malesef @Dream00
Normalde eksik menü derdim ama artıdaydim dediğin için en iyisini yapmışsın hafif geçirerek09:00=== 5 adet ceviz
1 yk tulum peyniri
2 haşlama yumurta
1 yk cevizli biber
16:30=== 1 kase yoğurt
1 kase yoğurt çorbası
Su=== 1 lt (geçtiğimiz günler fazla içtiğim için ödem yaptı, o nedenle azalttım)
Eşim ev işi yaptığını dışardn kimsenin bilmesini istemezHerkes ya artıdaydim ya sabitim diyo yarınki listeyi Cook merak ediyorum
Kuzuuu yogun bı günden sonra iyiyim sen neler yaptın bugün?
Yiksana çayı adamın üstüne canım performansin düştü senin
Bizde çay servisi eşimdedir sağolsun misafir gelince hemen el atar.
Ohhh temizlik de çıktı aradan. Hayırlısı olsun demistin canım demek ki böyle olmaliymis. Peki siz tasinacak misiniz o evden?
Oooo ben de yay
Evet bugün biraz öyle oldu çocuk hiç fırsat vermedi ki aşı da oldu huzursuzdu bugünBugünkü menunu çok beğendim canım. Protein ağırlıklı olmuş spor da var süper
Kahvaltidaki yağ miktarı fazla geldi bana. Hem yumurtalar yağda hem de yanında tereyağı fazla olmuş.Onun dışında güzel.
Akşam az da olsa bişey yemeliydin bence öğlen 12 den sonra hicbisey yok menü de. Bu kadar aç kalmak da kötü etkiliyor bünyeyi.
Allah kabul etsin canım
Maşallah ne güzel tutuyosun oruçlarını. Ben bı ara verdim sonra da moda giremedim bı türlü. Haftaya bende tutayım seninle.
Çok hafif gecirmissin Zeynepcim güzel olmuş. Akşam yemeği az daha erken olsa çok iyi olurmuş.
Normalde eksik menü derdim ama artıdaydim dediğin için en iyisini yapmışsın hafif geçirerek
yok cnm hesap yapmiyorumKalori olarak hesap yapıyor musun canım
zeytin var ama yogurdun kb orani yuksek oldugu icin aslinda yenmiyor
Hayirlisi buymus demekkiAy ev sahibinin kocası izin vermemiş bizim ev işi kaldı. Bizimkini de sabah fotolarını çekmek için dip köşe temizledim yanıma kar kaldı
Yoğurt olmazsa olmazım ya.zeytin var ama yogurdun kb orani yuksek oldugu icin aslinda yenmiyor
Abartmadan yesen arada :))Yoğurt olmazsa olmazım ya.
Başlamayayım yoksa ketoya
Abla duyan da paralel evrene gittin döndün sanacakBende koltukta biraz uyumuşum
Insan vakitsiz uyuyunca saat mevhumu hic kalmiyor :))
Uyaninca hangi anı yasiyorum bilemiyorum
Metabolizmayı şaşırtmak lazım arada.Abartmadan yesen arada :))
Ben bikac kş yemistim, arada ayran icmistim
Devam edip etmeme konusunda kararsizimbu hafta beni hayal kirikligina ugratti
Olur canım kısmet ise haftaya da düşünüyorum tutmayı 4 gün 25 tane borcum var dahaBugünkü menunu çok beğendim canım. Protein ağırlıklı olmuş spor da var süper
Kahvaltidaki yağ miktarı fazla geldi bana. Hem yumurtalar yağda hem de yanında tereyağı fazla olmuş.Onun dışında güzel.
Akşam az da olsa bişey yemeliydin bence öğlen 12 den sonra hicbisey yok menü de. Bu kadar aç kalmak da kötü etkiliyor bünyeyi.
Allah kabul etsin canım
Maşallah ne güzel tutuyosun oruçlarını. Ben bı ara verdim sonra da moda giremedim bı türlü. Haftaya bende tutayım seninle.
Çok hafif gecirmissin Zeynepcim güzel olmuş. Akşam yemeği az daha erken olsa çok iyi olurmuş.
Normalde eksik menü derdim ama artıdaydim dediğin için en iyisini yapmışsın hafif geçirerek
Abla bence Karatay beslen sonra seviyeleri yapalım birlikteAbartmadan yesen arada :))
Ben bikac kş yemistim, arada ayran icmistim
Devam edip etmeme konusunda kararsizimbu hafta beni hayal kirikligina ugratti
Faydalı olması için aralıksız uygulanması gereken kalem kalem hesap isteyen bir sistem diye biliyorum iyice araştırdınız mıMetabolizmayı şaşırtmak lazım arada.
Bu hafta bi değişikliğe gidebilirsin aslında, sonra tekrar başlayabilirsin
Ben Pazar günleri uygulamayı düşünmüyorum ketoyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?