Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın CAN'lar;

Herkese süper bir hafta olsun ...Gecen haftadan cok yoruldugum dusunulurse hafta sonu hıc dınlenemedım acayıp yorgun hıssedıyorum kendımı.Cumartesı aksamı ısten cıktıgımda saat 23:10 du.

Neyse hafta sonu hazırlıgımı yaptım dukan ıcın tavuk ızgarta ekmek ve kofteler yaptım bu haftya benı ıdare edecekler artık.5 gun atak yapmayı dusunuyorum.Gene dukanın tablosuna bakıcam...Geçmişi okuyamadım bugun cok ısım var kactım hemen gelıcem...

HAdı bakalım hayırlısı kac gun dayanabılıcem...

Dünkü Menum ;

Sabah;

kahvaltı
1 sımıt
ufak peynırlı borek

Öğle;

ısırgan otu mucverı :18:
çay

Akşam;

Fırında tavuk
fırında patartes
salata
karnıbahar salatası

Ara;

Meyve
nohut

selam baklava-böreklerim..selam sucuklu-kaşarlı tostlarım..selam tereyağlı-ballı ekmeklerim..bakın sizi en sevdiklerimle anıyorum..kıymetimi bilin taammı..(not:5. gün ataktayım)

zero iççç..tatlı ihtiyacınıda giderirsin hemde..bir taşla iki kuş..

zero iççç..tatlı ihtiyacınıda giderirsin hemde..bir taşla iki kuş..

Günaydın canımcım,

bir forumda okumştum zero nun kendisi kalorisiz ama o vücuttan atılmadan yenen her şeyi vücut şeker olarak algılıyormuş ve şeker muamelesi yapıyormuş. bu yüzden içmiyorum....

slm kızlar kötü bir haftasonu geçirdim oğluşum hastaydı cuma gecesi sabaha kadar ateş nöbetindeydim çok şükür şimdi daha iyice tabi bu yoğun süreç kaçamaklarla dolu dukana başlayalı gram kaçamak yapmamıştım bir lokma aldımı gerisi geliyo yani bişey yemedim ama bir iki lokmalık yada 3-5 fındık fıstık gibi oldu pişmanmıyım evet veee bu kaçamaklar bana +800 gr olarak döndü gerçi regl haftamdayım 4 gözle bekliyorum ama ne zaman gelir bilinmez pazartesi itibariyle protein günümden devam aslında kaçamak yapma sebebim evde ne kırmızı ne beyaz et kalmıştı bende gidip alamadım diğer yediğim şeylerde tok tutmayınca böyle oldu
çok kaynatmışınız cvp veremiyorum pazartesi yoğunluğu işe dönmeliyim

geçmiş olsun sağlık olsun diyelim... bu hafta eritirsin artık yapçak bişi yok :)

günaydın canım ogluşuna çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar, haftasonu maalesef ki benim de kaçamağım oldu ama çok ah vah etmedim, haftada bir kaçamak iyidir diye düşünüyorum, isteseydim yemeyebilirdim ama bilerek ve isteyerek yedim

Cumartesi akşamı
Yarım saat yürüyüş+yarım saat kondisyon bisikletinde çalıştım.
1 domates
1 tabak nohut yemeği
Yarım kk peynir

Gelelim pazara
Sabah
3 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir

Öğlen
Amcamlara gittik baktım ki onlar yeni kahvaltı ediyor Öğle yemeğimi de orda kahvaltı şeklinde yedim
1 yumurta
1 domates
2 dilim kepek ekmeği

Ara
2 fincan nescafe
Akşam 6 gibi kaçamak yaptım
1 hoşbeş gofret yedim, akşam yemeği niyetine
Yedikten sonra azıcık pişman oldum ve spor yaptım

Sabah tartıldım 74,8 çıktım, fazla çıkmadım biraz içim rahatladı

Anlaşılan bu hafta sonu herkes kaçamak yapmış, ben şu isveçi merak ettim, baya ağır bir diyet 13 günde kaç kilo veriiliyor merak ettim doğrusu.

Bu sabah ki kahvaltımı da yazayım
1 haşlanmış yumurta
1 fincan 2'si bir arada.
Yarım saat yürüyüş.

öff ya 68.3 üm gene 67 görünüp görünüp kayboluyor niye acaba veremiyorum.... ben içtiğim tektük jacobslardan şüphelenmeye başladım. içmicem bir süre bakalım fark edecek mi.... onun dışında bir kaçamağım yok akşam 6 dan sonra yemiyorum ee sporda yapıyorum .... ömrümde olmadığım kadar dikkatliyim.... çok sinir bozucu çoook...

bu günkü menüm;

sabah
1 nescafe prebiyotikli kahve
1 fırında patates

Ara
1 kivi
1 çilekli süt yovitanın

Öğlen
2 tavuk baget
1 kase yoğurtlu yulav ezmesi

Ara 1 kivi

Akşam
1 kase yoğurtlu nesfit

selam baklava-böreklerim..selam sucuklu-kaşarlı tostlarım..selam tereyağlı-ballı ekmeklerim..bakın sizi en sevdiklerimle anıyorum..kıymetimi bilin taammı..(not:5. gün ataktayım)
yaaa hoppidi ablama bak yaaa karnım acıktı resmen şoka girdim hepsi gözümün önüne geldi ay çok fenayım varya, eti formumda bitmiş burda ağzıma atacak bişeyde yok, bu nasıl selam yavvv
Betülcüm haftasonu içtim ilk defa zero yu ayy şekerli su gibi, yani kriz durumlarında en azından krizi geçirir ama onun dışında içmem bidaha heç beğenmedim

Nagiş canım çok geçmiş olsun, inşallah bu seneki son hastalığı olur, koca seneyi neşeli neşeli geçirirsiniz canım.
Bu arada hafta sonu yediğim 1 dilim dondurmalı pasta 100 gr eklemiş bana, neyse bunada şükür, bugün telafi edicem, öğlen sadece çorba içmeyi düşünüyorum (midem kuruyup birbirine yapışmasın diye)
Sabah 1 kase k-fleks yedim (çikolatalısından tabiki) süper hepinize tavsiye ederim.

Gamzecim Günaydın, Betüş sanada günaydın
Valla dediğiniz gibi haftasonu ufak kaçamaklar olacak tabiki insanız hala
ama işte varya aslında kaçamak yapsak pazartesi tartılar bizi sevindirecek ama birtürlü izin vermiyoruz buna, bence hepimiz bugün telafi edelim, gerek yediklerimzle, gerek sporlarımızla inşallah.
Ben bugün kararlıyım ve çok iradeliyim inşallah Allahta yardım ederse yarına mutlaka azıcıkta olsa düşük çıkmayı umuyorum.

ben zero çıktı çıkalı zerocu olmuştum, hatta evdekileri bile alıştırmıştım ammaaa artık o da yassah...

100 gr mıı iyi azmış ben yesem bana 1 kilo olarak döner o eminim vücudum beni düşman bellemiş...

hmm..dukanda serbest ama..:44:

Menu yazmadıgın ıcın olsa gerek

Eeee nasıl gıdıo pekı zorlandınmı hıccc ben cok korkuyorum yawww:18:
korkunun ecele faydası yok murçççç...valla diğer dukanda daha iyiydim..bu sefer bayağı açlık hissettim..en kötüsü artık tavuk ve yumurta kokusu duymaya tahammülüm kalmadı..

geçmiş olsun canım..çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyi..aklın şimdi hep onda kalacakannelik zor zanaat..

ben artık çözüm üretemiyorum, bildiğim her şeyi denedim olmayiii yarınımdan umutsuzum

yaaa hoppidi ablama bak yaaa karnım acıktı resmen şoka girdim hepsi gözümün önüne geldi ay çok fenayım varya, eti formumda bitmiş burda ağzıma atacak bişeyde yok, bu nasıl selam yavvv

:
kız sabah sabah ablan ne yazdığını biliyomudukan kafasıydı ooo:)))şimdi kahvaltımı yaptımda accuk kendime geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…