- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.521
selam baklava-böreklerim..selam sucuklu-kaşarlı tostlarım..selam tereyağlı-ballı ekmeklerim..bakın sizi en sevdiklerimle anıyorum..kıymetimi bilin taammı..(not:5. gün ataktayım)
bebişim bu aralar beni çook ihmal ediyosunsen hangı ara basladın dukana yaaşoklardayımmmm
zero iççç..tatlı ihtiyacınıda giderirsin hemde..bir taşla iki kuş..Selamlaar,
aayy fena halde grip oldum dökülüyorum yahu.... bu gün canım çok kola istedii.... zayıfladığımda ödül olarak kendime kola ısmarlıcam....
bu gün öğle menümü değiştirdim 4 köfte tam 3 kaşık pilav yanına salata ve ayran.... sonrada bir şey yiyecek vaktim olmadı....
zero iççç..tatlı ihtiyacınıda giderirsin hemde..bir taşla iki kuş..
bebişim bu aralar beni çook ihmal ediyosun
slm kızlar kötü bir haftasonu geçirdim oğluşum hastaydı cuma gecesi sabaha kadar ateş nöbetindeydimçok şükür şimdi daha iyice tabi bu yoğun süreç kaçamaklarla dolu dukana başlayalı gram kaçamak yapmamıştım bir lokma aldımı gerisi geliyo yani bişey yemedim ama bir iki lokmalık yada 3-5 fındık fıstık gibi oldu pişmanmıyım evet veee bu kaçamaklar bana +800 gr olarak döndü gerçi regl haftamdayım 4 gözle bekliyorum ama ne zaman gelir bilinmez pazartesi itibariyle protein günümden devam aslında kaçamak yapma sebebim evde ne kırmızı ne beyaz et kalmıştı bende gidip alamadım diğer yediğim şeylerde tok tutmayınca böyle oldu
çok kaynatmışınız cvp veremiyorum pazartesi yoğunluğu işe dönmeliyim
slm kızlar kötü bir haftasonu geçirdim oğluşum hastaydı cuma gecesi sabaha kadar ateş nöbetindeydimçok şükür şimdi daha iyice tabi bu yoğun süreç kaçamaklarla dolu dukana başlayalı gram kaçamak yapmamıştım bir lokma aldımı gerisi geliyo yani bişey yemedim ama bir iki lokmalık yada 3-5 fındık fıstık gibi oldu pişmanmıyım evet veee bu kaçamaklar bana +800 gr olarak döndü gerçi regl haftamdayım 4 gözle bekliyorum ama ne zaman gelir bilinmez pazartesi itibariyle protein günümden devam aslında kaçamak yapma sebebim evde ne kırmızı ne beyaz et kalmıştı bende gidip alamadım diğer yediğim şeylerde tok tutmayınca böyle oldu
geçmiş olsun sağlık olsun diyelim... bu hafta eritirsin artık yapçak bişi yok :)
günaydın canım ogluşuna çok geçmiş olsun
yaaa hoppidi ablama bak yaaa karnım acıktı resmen şoka girdim hepsi gözümün önüne geldi ay çok fenayım varya, eti formumda bitmiş burda ağzıma atacak bişeyde yok, bu nasıl selam yavvvselam baklava-böreklerim..selam sucuklu-kaşarlı tostlarım..selam tereyağlı-ballı ekmeklerim..bakın sizi en sevdiklerimle anıyorum..kıymetimi bilin taammı..(not:5. gün ataktayım)
Betülcüm haftasonu içtim ilk defa zero yu ayy şekerli su gibi, yani kriz durumlarında en azından krizi geçirir ama onun dışında içmem bidaha heç beğenmedimGünaydın canımcım,
bir forumda okumştum zero nun kendisi kalorisiz ama o vücuttan atılmadan yenen her şeyi vücut şeker olarak algılıyormuş ve şeker muamelesi yapıyormuş. bu yüzden içmiyorum....
Betülcüm haftasonu içtim ilk defa zero yu ayy şekerli su gibi, yani kriz durumlarında en azından krizi geçirir ama onun dışında içmem bidaha heç beğenmedim
Bu arada hafta sonu yediğim 1 dilim dondurmalı pasta 100 gr eklemiş bana, neyse bunada şükür, bugün telafi edicem, öğlen sadece çorba içmeyi düşünüyorum (midem kuruyup birbirine yapışmasın diye)
Sabah 1 kase k-fleks yedim (çikolatalısından tabiki) süper hepinize tavsiye ederim.
hmm..dukanda serbest ama..:44:Günaydın canımcım,
bir forumda okumştum zero nun kendisi kalorisiz ama o vücuttan atılmadan yenen her şeyi vücut şeker olarak algılıyormuş ve şeker muamelesi yapıyormuş. bu yüzden içmiyorum....
korkunun ecele faydası yok murçççç...Menu yazmadıgın ıcın olsa gerek
Eeee nasıl gıdıo pekı zorlandınmı hıccc ben cok korkuyorum yawww:18:
geçmiş olsun canım..çocuklar hasta olacağına biz olalım daha iyi..aklın şimdi hep onda kalacakslm kızlar kötü bir haftasonu geçirdim oğluşum hastaydı cuma gecesi sabaha kadar ateş nöbetindeydimçok şükür şimdi daha iyice tabi bu yoğun süreç kaçamaklarla dolu dukana başlayalı gram kaçamak yapmamıştım bir lokma aldımı gerisi geliyo yani bişey yemedim ama bir iki lokmalık yada 3-5 fındık fıstık gibi oldu pişmanmıyım evet veee bu kaçamaklar bana +800 gr olarak döndü gerçi regl haftamdayım 4 gözle bekliyorum ama ne zaman gelir bilinmez pazartesi itibariyle protein günümden devam aslında kaçamak yapma sebebim evde ne kırmızı ne beyaz et kalmıştı bende gidip alamadım diğer yediğim şeylerde tok tutmayınca böyle oldu
Gamzecim Günaydın, Betüş sanada günaydın
Valla dediğiniz gibi haftasonu ufak kaçamaklar olacak tabiki insanız hala
ama işte varya aslında kaçamak yapsak pazartesi tartılar bizi sevindirecek ama birtürlü izin vermiyoruz buna, bence hepimiz bugün telafi edelim, gerek yediklerimzle, gerek sporlarımızla inşallah.
Ben bugün kararlıyım ve çok iradeliyim inşallah Allahta yardım ederse yarına mutlaka azıcıkta olsa düşük çıkmayı umuyorum.
kız sabah sabah ablan ne yazdığını biliyomuyaaa hoppidi ablama bak yaaa karnım acıktı resmen şoka girdim hepsi gözümün önüne geldi ay çok fenayım varya, eti formumda bitmiş burda ağzıma atacak bişeyde yok, bu nasıl selam yavvv
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?