- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.541
ohh maaşallah yewrum..5 dilim salam , peynir.....gerisini anlamadım
ohh maaşallah yewrum..5 dilim salam , peynir.....gerisini anlamadımarka planı bi açıklayıversen bize:44:
hadi bakalım mübarek olsun :)))
valla hopiş çok haklısın çocuklar hasta olacağına biz olalım aklımda kalbimde onda 2 gündür karnımın üstünde yatıyodubırakıp gelmek çok zor çokkk ve yine haklısın ki tavuk yumurta yemekten öğğğ geldi ne kadar daha sabredebilirim bilmiyorum çünkü zorlamaya başladı pazarda meyveler nasıl göründü gözüme bilemezsin birde çikolata aşeriyorum resmen nisan 25e kadar devam ne gitti gitti sonra güçlendirmeye geçerim
bide dukancılar sütle yapılan değilde yoğurtla yapılan ekmek inanın daha mükemmel
nagiş benim meyvayla aram zaten iyi olmadığı için o açıdan rahatım..henüz tatlı krizine falanda girmedim..bu splenda zaten başlı başına bir tatlı..bir bardağa yarım atmak gerekiyo zannımca..zero da içiyorum , o da keza başlı başına tatlı..benim en çok aşerdiğim hamurişleri..tuzlu hamurişleri
nagiş ekmek tarifini yazarmısın canım..
5 dılım salam %100 dana %8 yaglı ıkbal lıght salam
2 dılım lıght beyaz beynır
2 yumurta beyazı
2 dılım dukan ekmegı
Şimdilik fena deıl ama bakalımmm
cok gecmıs olsun nagıscım allah sıfa versın bebegıne...
evt nagıs bende yourtla yaptım hgayet guzel oldu mayada koydum baya kabardılar
Edda bu arada yulaf kepegı kullanmak ıstersen kesınlıkle Eki Görüntüle 380720 bu markayı almalısın bızımkı gıbı oyle kıyır kıyır bı tat yok ben cok sevdım
valla bende eski zamanlarımda olsam şimdiye 3 kilo vermem gerekirdi ama yaşlandıkça kilolar gitmiyor galibaben artık çözüm üretemiyorum, bildiğim her şeyi denedim olmayiiiyarınımdan umutsuzum
nagiş evt , benim canımda sıvı bişeyler istedi, bende kendime yoğurt çorbası yaptım..pek fena olmadı..tavsiye ederim..
valla bende eski zamanlarımda olsam şimdiye 3 kilo vermem gerekirdi ama yaşlandıkça kilolar gitmiyor galiba
ohhh süpermiş yaa, bu arada sen yazı getirmişsin ben varya hırka hırka üstüne giydim bugün çok soğuk
ARkadaşlar kahve içmek için karşıma arkadaş arıyorum, kim eşlik eder???
no kahve , yes yeşil çayARkadaşlar kahve içmek için karşıma arkadaş arıyorum, kim eşlik eder???
no kahve , yes yeşil çay
nagiş tarifi böyle:.MALZEMELER:
-3 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz
Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.
-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.
zaten atakda iki günlük canım..iki gün öğle öğünlerinde yedim..yoğurdu normal kullandım..light değil yani...ooo 1,5 günlük kepek hakkı bir çorbada gitmişee bunun içine tavuk yada kıymada eklenebilir :)))
bide ben yoğurtta pek light kullanmıyorum sevmiyorum light yoğurt bide onu alırsa oğluma yediremiyorum malum çocuklara light ürün yasakya belki onun içinde az veriyor olabilirim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?