Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaa pazartesi günü kimse yok topiktee:26:nerde bu millet !!nerde bu topik!!!!fadimeeeeeeeeeeee eddaaaaaaa bi gelin artık yaw

Eki Görüntüle 380707

ılk dukan kahvaltımmm

Hadı bakalım gazamız mubarek olsun

hadi bakalım mübarek olsun :)))
valla hopiş çok haklısın çocuklar hasta olacağına biz olalım aklımda kalbimde onda 2 gündür karnımın üstünde yatıyodu bırakıp gelmek çok zor çokkk ve yine haklısın ki tavuk yumurta yemekten öğğğ geldi ne kadar daha sabredebilirim bilmiyorum çünkü zorlamaya başladı pazarda meyveler nasıl göründü gözüme bilemezsin birde çikolata aşeriyorum resmen nisan 25e kadar devam ne gitti gitti sonra güçlendirmeye geçerim
bide dukancılar sütle yapılan değilde yoğurtla yapılan ekmek inanın daha mükemmel

nagiş benim meyvayla aram zaten iyi olmadığı için o açıdan rahatım..henüz tatlı krizine falanda girmedim..bu splenda zaten başlı başına bir tatlı..bir bardağa yarım atmak gerekiyo zannımca..zero da içiyorum , o da keza başlı başına tatlı..benim en çok aşerdiğim hamurişleri..tuzlu hamurişleri

ohh maaşallah yewrum..5 dilim salam , peynir.....gerisini anlamadımarka planı bi açıklayıversen bize:44:

5 dılım salam %100 dana %8 yaglı ıkbal lıght salam
2 dılım lıght beyaz beynır
2 yumurta beyazı
2 dılım dukan ekmegı

Şimdilik fena deıl ama bakalımmm

cok gecmıs olsun nagıscım allah sıfa versın bebegıne...

evt nagıs bende yourtla yaptım hgayet guzel oldu mayada koydum baya kabardılar

Edda bu arada yulaf kepegı kullanmak ıstersen kesınlıkle bu markayı almalısın bızımkı gıbı oyle kıyır kıyır bı tat yok ben cok sevdım

cnm benim başta benim içinde öyleydi 5 gün sonra tam bir ay olacak ve kabak tadı vermeye başladı haftasonu azıcık kaçamakla geçti ama gel sen bana sor kendimi nasıl tuttum anlatamam eşim ve oğluma bezelye yemeği ve pilav yaptım pilava değilsede bezelye yemeğine içim gitti vucüt sıvı bişeyler istiyo ve başlarda beni kesen splenda artık kesmiyo bunda regl haftamında etkisi olabilir tavuk yerine köfte ve kırmızı et tercihim

nagiş ekmek tarifini yazarmısın canım..

cnm seyir için :
2 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık yoğurt
1 yumurta
1 tk kabartma tozu
(ben 2 ölçü yapıyorum kare olan minik borcama döküyorum ortadan ikiye kestimi 2 günlük ekmeğim hazır ) süyle yaptığımın ortası sanki hamur gibi kalıyodu bunun kalmamış çok beğendim

tşk ederim murccum iyi dileklerin için 5 dilim salam çok gibi mi ne :44:

nagiş evt , benim canımda sıvı bişeyler istedi, bende kendime yoğurt çorbası yaptım..pek fena olmadı..tavsiye ederim..

ben artık çözüm üretemiyorum, bildiğim her şeyi denedim olmayiii yarınımdan umutsuzum
valla bende eski zamanlarımda olsam şimdiye 3 kilo vermem gerekirdi ama yaşlandıkça kilolar gitmiyor galiba

Eki Görüntüle 380707

ılk dukan kahvaltımmm

Hadı bakalım gazamız mubarek olsun

ohhh süpermiş yaa, bu arada sen yazı getirmişsin ben varya hırka hırka üstüne giydim bugün çok soğuk
ARkadaşlar kahve içmek için karşıma arkadaş arıyorum, kim eşlik eder???

nagiş evt , benim canımda sıvı bişeyler istedi, bende kendime yoğurt çorbası yaptım..pek fena olmadı..tavsiye ederim..

1 kaşık yulaf kepeğiyle tavuk çorbası denedim (düğün çorbası gibi) olmadı sanki suyu ayrı tavuğu ayrı gibi oldu bende hiç sevmem benim çorbam yoğun olmalı sen nasıl yaptın ki :44:

ahh cnm sorma bende bı terslık kesın varr ... şimdi kısa kollu gıyıyorumm hava souk oluyor ertesı gun kalın gıyınıyorum hava yanıyor.Kıs kes aydın kavası olsun derler yaa cok dogru bı soz

nagiş tarifi böyle:.MALZEMELER:
-3 kaşık yulaf kepeği
-2 bardak sıcak su
-3/4 bardak yağsız yoğurt
-1 yumurta
-nane
-tuz

Yulaf 2 bardak sıcak su ile yumuşayana dek yaklaşık 15dk kaynatılır.Bir kase içinde yumurta yoğurt ile çırpılır içine arzu edilen miktarda nane eklenir.Kaynamış olan çorbadan kaseye azar azar eklenerek ılınması sağlanır.Daha sonra karışım yavaş yavaş karıştırılarak kaynayan çorbaya eklenir.Bir taşım beraber kaynatılır.Kesilmemesi için tuz en son eklenir.

-Çorbanın kesilmemesi için kapağının kapatılmamasına ve ateşin kısık olmamasına dikkat edin.
-Yulaf pirinci hiç aratmadı.Bilmeyen içinde yulaf olduğunu asla anlamaz.Üstelik yulaf sayesinde daha faydalı oldu.

ooo 1,5 günlük kepek hakkı bir çorbada gitmiş ee bunun içine tavuk yada kıymada eklenebilir :)))
bide ben yoğurtta pek light kullanmıyorum sevmiyorum light yoğurt bide onu alırsa oğluma yediremiyorum malum çocuklara light ürün yasakya belki onun içinde az veriyor olabilirim :44:

zaten atakda iki günlük canım..iki gün öğle öğünlerinde yedim..yoğurdu normal kullandım..light değil yani...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…