- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.461
Ay olabilir ha önceki kilo vermemde 79 beni sinir etmişti yapışmıştı resmenBi kiloda uzun yıllar kaldıysak zayıflarken o kiloya geldiğimizde vücut o kiloyu tanıyor ve kendine "burada dur, burası güvenli" diyor.
Eğer pes edip diyeti bırakarak vücudumuza yenilmezsek tekrar aşağı iniş başlar canım.
Ben dileği tutuyorumBak bak bak beni yenecekmiş o zor birazcık dılekcım
Gönül meselesimiGitmedi yeğen bazı sorunları var onları çözebilmek için benden yardım istemeye gelmiş zaten .pazartesi gidecek kuzum
Anladım abla yeğeninin sorununu da en güzel şekilde çözersiniz inşaallahTartilmadim ponim çok özür dilerim guya birde rakiptik , bildigin sabaha kadar oturuyoruz sabaha dogru yatiyorum denge şaştı sabit olma ihtimalim çok
Senin oğlanın gönül meselesi ne oldu abla alaman kızıGönül meselesimi
Sormuyorum, bisey demiyom cnmSenin oğlanın gönül meselesi ne oldu abla alaman kızı
Doğru yolu bulur inşaallah oğlunSormuyorum, bisey demiyom cnm
Devam ediyor heralde
Akıllı kadınsınSormuyorum, bisey demiyom cnm
Devam ediyor heralde
Benden umudunu kestin heraldeBen onun dişine göre değilim o beni ham yaparDilek çok güzel kilo verir bi başladımı
Senle yarışalım hem veremiyonda
Hoşbuldum abla bi durum olunca kessin L4L4 da işin içindedir ditip beni de banlıyolar galiba bir şey yapmıyorumkihosgeldin asi ban kralicesi
Masallahhhhh :)
Teşekkür ederim canımVaaav harikasın
Sana mayınlı bölgeye girme diyoruz akillanmiyonkiHoşbuldum abla bi durum olunca kessin L4L4 da işin içindedir ditip beni de banlıyolar galiba bir şey yapmıyorumki
Teşekkür ederim canım
Sarma var abloş lahana sarmasıBugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
Ayyy yolla yada geleyim oraya neresi orası çıktık oğlumla deli gibi oynadıkAnam burda istemediğin kadar var yollayalım soğuğu da hiç sevmem
Etli nohut ve pilaavBugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?