- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.481
Dün yemişin kocaa 1 tabak
Sarma var abloş lahana sarması
Yiyeceğim abloşum avuç içi kadar karabuğday koydum kıyma yoğunluktaDün yemişin kocaa 1 tabak
bugün yemezsin heralde
Beni de kimse beğenmiyor rakip olarakPoni Bon canım sende bi gaza gelsen artık diyorum.
Hazirana ne kaldı şurada.
Kilolarımız aynı olsa olurdu ama kilodaş arıyorum rakip olarak, sen olmaz yani
Üzgün ifadesi koyunca yarışmıcaksn sandımdıBenden umudunu kestin heralde
Nohutlı pilav istedi benimki bende nohıtlu salata yaparım kendimeBugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
Canım ağzını gözünü sar hiç birşey olmaz hava alır çocuk soğuk hasta etmez tedbir aldıktan sonra enfeksiyon hastA ederYaa yok artık ben pendiktetim burda bu kadar kar yokkızım 6 aylık dışarı çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi
Burası komşunun bahçesi tam oynamalık :)Ayyy yolla yada geleyim oraya neresi orası çıktık oğlumla deli gibi oynadık
Adonisli mi yaptınızBu da bizden gelsünEki Görüntüle 2586810
Biber dolması yaptım daha pişecekBugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
Düşden tarhana çorbası var, kızlar yanına patates ezmesi istiyor.Bugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
Benim kızlar görmesin
Istedigim gibi veremiyom diye üzüldümÜzgün ifadesi koyunca yarışmıcaksn sandımdı
Normalde yogurt yok cnmDüşden tarhana çorbası var, kızlar yanına patates ezmesi istiyor.
Kendime ne yapacağım bilmiyorum.
Kabaklı yoğurt yapsam olur muMefkurem
Ketoya zeval gelir mi?
Evde de değilim, eve gitmem 2 saati bulacak
Benimki de ne zaman kar yağacak deyip duruyordu.buralara yağmaz zaten.Hayırlı sabahlar çok güzel kar yağmış istanbula sabah gördüm büyük oğlum 4.5 yaşında bi doğduğu sene kar vardı doğru düzgün onu uyandırıp hadi kalk kar var dememek için zor tuttum kendimi
Nolmuş ki.allah yardımcısı olsun.Gitmedi yeğen bazı sorunları var onları çözebilmek için benden yardım istemeye gelmiş zaten .pazartesi gidecek kuzum
Nörüyon???Bende işleri bitirdim nohut haşladım.köy yolu kapanmış kardn eşim kursa gidemedi kızımla vakit geçiriyolar iyi oldu. Miniğimde uyudu bende biraz örgü öreyim dedim sıkıldım
İnce belli narin hatlı yaptım kendi yüksek çekim güçlü fücudumun bir nevi prototipiAdonisli mi yaptınız
Yok şimdilik kahveyle duruyorum.eşim gelsin bakalım.belki hamsi alırızBugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
Çok güzel :)Bu da bizden gelsünEki Görüntüle 2586810
Kendime güvensem ben derim ama.belli olmuyor benim.Beni de kimse beğenmiyor rakip olarak
Evet ama korkuluyor işte.soğukta ben de çıkarmam.gel gör ki hep öksürük alerjik.Canım ağzını gözünü sar hiç birşey olmaz hava alır çocuk soğuk hasta etmez tedbir aldıktan sonra enfeksiyon hastA eder ☺
Ooo güzelmiş.pirinçli mi?Biber dolması yaptım daha pişecek ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?