- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.501
İyi ki çıkmamşsınız d0nkü karda eşim ön0nde halk otobüsü rampada kalmışlar yolcular otob0sü filan ittirmiş eşimde geri geri gidip başka yoldan gelmiş. Kış günü oturun sıcacık evinizdeBenim kızlar görmesin
Karda araba kullanmak farklı bir tecrübe istiyor mu canım?
15 tatil de Afyon'a gidelim diye düşündük, sonra kar lastiğimiz yok, karda araba kullanma konusunda da acemilik yaşarız diye vazgeçtik
He tammaIstedigim gibi veremiyom diye üzüldüm
Koltuk şalı başladm evdeki artık iplerden 2 seneye biter inşaallahNolmuş ki.allah yardımcısı olsun.
Nörüyon???
Hepimizi tebrik ediyorum U Umudumbitmedi_ seni ayrıca tebrik ediyorum
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 660. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> %1.340
2. (9.TAKIM) ==>%1.027
3.(10. TAKIM) ==>%0.878
BİREYSEL DERECELER
1. snglmlk => % 2.64 => 6. TAKIM
2. s i d e l y a => %2.44 => 6.TAKIM
3. U Umudumbitmedi_ =>%2.30 => 9. TAKIM &
yst38=> %2.30 => 10. TAKIM
Ellerine sağlık canım teşekkürler31 Ocak- 7 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Cuma Cmr Pzr Pzrt Salı Çrş Prş Handandandan + + + + + + + U UcanSupurge + + + + + + + U Umudumbitmedi_ + + + + + + + Mefkurem + + + + + + + @Zeycan123 + + + + + + + @GastrikAsit + + + + + + + Ak kelebek + + + + + + +
İnşallah iyi olur her şey bekliyoruz seniGitmedi yeğen bazı sorunları var onları çözebilmek için benden yardım istemeye gelmiş zaten .pazartesi gidecek kuzum
Şimdilik hiç bir hazırlığım yok yemeğe dair eşime tonbalıklı makarna bana da lahana var evde onu kavursam nasıl olur ki ilk defa deneyeceğimBugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
En doğru kararı vermişsiniz kar lastiğiyle bile sürüş farkı var bence kar lastiksiz aman Allah korusunBenim kızlar görmesin
Karda araba kullanmak farklı bir tecrübe istiyor mu canım?
15 tatil de Afyon'a gidelim diye düşündük, sonra kar lastiğimiz yok, karda araba kullanma konusunda da acemilik yaşarız diye vazgeçtik
Yok canım bol kıymalı BulgurluYok şimdilik kahveyle duruyorum.eşim gelsin bakalım.belki hamsi alırız
Çok güzel :)
Kendime güvensem ben derim ama.belli olmuyor benim.
Gerçi en son yenmiştim sanırsam :))
Evet ama korkuluyor işte.soğukta ben de çıkarmam.gel gör ki hep öksürük alerjik.
Ooo güzelmiş.pirinçli mi?
Ne zaman ben hatırlamıyorumYok şimdilik kahveyle duruyorum.eşim gelsin bakalım.belki hamsi alırız
Çok güzel :)
Kendime güvensem ben derim ama.belli olmuyor benim.
Gerçi en son yenmiştim sanırsam :))
Evet ama korkuluyor işte.soğukta ben de çıkarmam.gel gör ki hep öksürük alerjik.
Ooo güzelmiş.pirinçli mi?
İstediğin ne minnoşum beyaz çikelatam kars gravyerim veriyorsun güzel güzel işte nerdeyse beni geçecektin zalım gadınIstedigim gibi veremiyom diye üzüldüm
Ben bunları düşünene kadar kar durdu zatenCanım ağzını gözünü sar hiç birşey olmaz hava alır çocuk soğuk hasta etmez tedbir aldıktan sonra enfeksiyon hastA eder ☺
Çok saol canim.haftaya da seni görmek istiyorum listede.Hepimizi tebrik ediyorum U Umudumbitmedi_ seni ayrıca tebrik ediyorum
Ellerine sağlık canım teşekkürler
İnşallah iyi olur her şey bekliyoruz seni
Şimdilik hiç bir hazırlığım yok yemeğe dair eşime tonbalıklı makarna bana da lahana var evde onu kavursam nasıl olur ki ilk defa deneyeceğim
En doğru kararı vermişsiniz kar lastiğiyle bile sürüş farkı var bence kar lastiksiz aman Allah korusun
İnşallah canımÇok saol canim.haftaya da seni görmek istiyorum listede.
Senin kilo farkin cok fazla degilHe tammasen bu karamsarlığa devam et bir hafta kadar daha bende seni yeniyim gerçi veremiyom derken bile 1 kilo veriyosn vicdansız
Dünde 1 tabak bulgur yemişinYok canım bol kıymalı Bulgurlu ☺
Yaris varken en az 2 versem fena olmazdiİstediğin ne minnoşum beyaz çikelatam kars gravyerim veriyorsun güzel güzel işte nerdeyse beni geçecektin zalım gadın
Hatırlatayım tekrardan istersenNe zaman ben hatırlamıyorum
Çok fazla yasaklı besin var, kafama göre birşeyler uygulayacağım benNormalde yogurt yok cnm
Belki 2 kş yiyebilin, basta oldugun icin :)
Ben yine yarış halindeyim abloşumYaris varken en az 2 versem fena olmazdi
Kiz niye baska takimdakileri gaza getiriyonuz
Hemde çok pis yenerimBak bak bak beni yenecekmiş o zor birazcık dılekcım
Kaptanım merveyi yeniyim poni ilede kapisiriz yaza kadar burda azimli sıçan dilek nasıl olsaTatlımPoni Bon ile aynı kilodasın, birlikte eritin yağlarınızı
Ama ablam takimimizi temsilen alsa bu yarışı lusi fena olmaz hani namimiz yürürKiz niye baska takimdakileri gaza getiriyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?