- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.521
Bana da faydası var o açıdan görüp mutlu olalım abloşum hem o beni geçemez zati en çok bana faydası olurKiz niye baska takimdakileri gaza getiriyonuz
Başka ihtimal mi düşündün keseli dilekçimAma ablam takimimizi temsilen alsa bu yarışı lusi fena olmaz hani namimiz yürür
Balım sen ve yenilmek yan yana çok komik duruyor kesinlikleBaşka ihtimal mi düşündün keseli dilekçim
Ablam poni ilemi yarisiyorsunuz ,Ozaman ben poniyi tutuyorumSenin kilo farkin cok fazla degil
Bikac yüz gram fazla versem seni yenerim
Sen bu hafta verdin diye zaten haftaya salarsin
Ooo yeaaaaBalım sen ve yenilmek yan yana çok komik duruyor kesinlikleBitir işini pisinin dostum
Valla abla bayağıdır bakliyat yemiyordum kilo da artı olunca sinirlerim boşalıyor Başka şeye sardırmak istemiyorum. Uzun zamandır aklımda biber dolması çok fazla istiyordu canım yaptımDünde 1 tabak bulgur yemişin
Dolmayida yi, iyice şiş
Afiyet olsun cnm ölçülü yersen bence bişey etmezValla abla bayağıdır bakliyat yemiyordum kilo da artı olunca sinirlerim boşalıyor Başka şeye sardırmak istemiyorum. Uzun zamandır aklımda biber dolması çok fazla istiyordu canım yaptım
Ama sultanım ya canı çok istediği için yeneyipde biyeri siserse ozamanda tartıda artı görür birde böyle düşünDünde 1 tabak bulgur yemişin
Dolmayida yi, iyice şiş
En güzeli ..valla ben karnımı doyuracak yemeği zor yapıyorum birde listeye felan uysam hepden aç kalırımÇok fazla yasaklı besin var, kafama göre birşeyler uygulayacağım ben
Zalım edepsizHemde çok pis yenerimAllah'ıma şükür 1 saat kardio yaptım ya sen koca götlü ne eddin bugün
Kız sen Ankarada mısın ?Oğlanı gurqsten almaya geldim müthiş ayaz var Ankara bugün
Markete gidip yeşillik tavuk alıyım hazır spor yapmisken eksiyi goruyum yarın
Merve gelmiyor doğru düzgün, motive olamazsın diye Poni yi önerdimKaptanım merveyi yeniyim poni ilede kapisiriz yaza kadar burda azimli sıçan dilek nasıl olsa
Benim adamın kafasındasın ya, "evimizden mi kovuyorlar bizi, ne gezmesi kış günü" diyorİyi ki çıkmamşsınız d0nkü karda eşim ön0nde halk otobüsü rampada kalmışlar yolcular otob0sü filan ittirmiş eşimde geri geri gidip başka yoldan gelmiş. Kış günü oturun sıcacık evinizde
Koltuk şalı nedir canım, hiç duymadım, resim var mıKoltuk şalı başladm evdeki artık iplerden 2 seneye biter inşaallah
Hafta sonu temizliği çocuk yemek derken çok giremedim burda bu senenin en yoğun karı yağdı herhaldeHerkes kar topu oynamaya mı gitti
Karlı memlekette yaşamayınca bu konuda cahiliz canımEn doğru kararı vermişsiniz kar lastiğiyle bile sürüş farkı var bence kar lastiksiz aman Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?