- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #345.541
Mevsimler döndü herhaldeHafta sonu temizliği çocuk yemek derken çok giremedim burda bu senenin en yoğun karı yağdı herhalde
Takımın yarısı Ankara'da herhaldeOğlanı gurqsten almaya geldim müthiş ayaz var Ankara bugün
Markete gidip yeşillik tavuk alıyım hazır spor yapmisken eksiyi goruyum yarın
Estağfirullah canımKarlı memlekette yaşamayınca bu konuda cahiliz canım
Erzurum’da normalde böyle bi kar en geç Aralık’ta yağardı bu sene şubatta yağdı hakikaten var bi tuhaflıkMevsimler döndü herhalde
Şubat'ta hava ısınırdı bizim burada, eksiye düştü dünden beri, dağlara da kar yağıyor
Allahım cildiricammm
Ay biz sadece kar oynasın diye kartepeye gitmeyi düşündük bu seneBenimki de ne zaman kar yağacak deyip duruyordu.buralara yağmaz zaten.
Biraz önce çoraplarla kartopu oyunu oynadık.çok eğlendik.karı olmayanlara fikir
Sen neredesin canımKızlar buraya bir dağ köyüne kar yağmış.bindik arabaya gittik.çocuklar ilk lez kar oynadı.çok eğlendiler.Eki Görüntüle 2587097
Ama ben geçen hafta da vermiştimSenin kilo farkin cok fazla degil
Bikac yüz gram fazla versem seni yenerim
Sen bu hafta verdin diye zaten haftaya salarsin
Geçen hafta bir evvelki haftanın artısını vermedin mi canımAma ben geçen hafta da vermiştimAçlık orucununa mı başlasam
Aman hiç göz açtırmıyon niran bi hava ataydımGeçen hafta bir evvelki haftanın artısını vermedin mi canım
Bu hafta eksi olman lazım, uçuşun kaçışın yok
Bu hafta -2 yap, at havanı tatlımAman hiç göz açtırmıyon niran bi hava ataydım
Canım aldığın evde uzun süreli oturacaksan eski ev alma, kırığı döküğü tükenmezBugün bi ev bakmaya gittik yeri güzel ama eski ve içinin en az 20 bin masrafı var fiyatıda yüksek sayılır yeri için alınır mı bilemedim
Gözümün kaldığı dediğin şu boşanan kadının evi mi?Kızlar fikir verin
Bu masraflı olan dışı da eski boncuklu Emlak Ofisinden 3+1, m2 Satılık Daire 324.000 TL'ye sahibinden.com'da - 781239633
Bu da gözümün kaldığı pahalı olan ev önü açık fidanlık var arkasında da bölge parkı var
Aydoğan Satılık Daire İlanları ve Satılık Ev Fiyatları - sahibinden.com
Aydoğan Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm satılık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Yok o değil o dubleksti bu 3+1Gözümün kaldığı dediğin şu boşanan kadının evi mi?
Evin resmini değil eşyaların resmini çekmişler, net belli değil
Eski dediğini de bilemedim canım, ben almazdım ama.
Ben de olsam eski ev almazdım canım belki birkaç yıl daha uzun kredi ödersiniz ama ben olsam yeni olanı tercih ederdim açıkçasıKızlar fikir verin
Bu masraflı olan dışı da eski boncuklu Emlak Ofisinden 3+1, m2 Satılık Daire 324.000 TL'ye sahibinden.com'da - 781239633
Bu da gözümün kaldığı pahalı olan ev önü açık fidanlık var arkasında da bölge parkı var
Aydoğan Satılık Daire İlanları ve Satılık Ev Fiyatları - sahibinden.com
Aydoğan Satılık daire ilanları ve satılık ev fiyatları burada! 1+1, 2+1, 3+1 evler ve diğer seçenekler ile tüm satılık ev ve daireler sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Bugun ne yapcaksiniz kizlar
Yemek düşündünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?