Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkeslere selam olsun... Bugün kursta sınav var... Kendime gelemedim duşta aldım bıraksanız uyurum Bi kahve ile başlayım isveçe ozmn. Hergün 100 gram almak zorundamıyağğğmmm. Dicem ama o kadın gibi sesim benimde berbat hiç fettahcandan sonra çekilmez biliyorum

Şişkinliğim var galiba hergün tartıda kuş kadar yicekle fazla çıkyorum tebrikleri alayım

Canım sınavda başarılar diliyorum, bence bu açlıkla sınava girme, 1 tane çikolata yesen bütün soruları cevaplarsın o nerjiyle benden söylemesi
Gruptakiler şimdi beni topa tutacak ama doğruyu söylüyorum şurda

kızlaar bişi sorcam yulaf ezmesi kullanan var mı, rejim yaparken kullanılır mı, ne kadar kullanılır ?

büşraaa katılıyorum yasemine tek kahveyle sınava girme

kızlaar bişi sorcam yulaf ezmesi kullanan var mı, rejim yaparken kullanılır mı, ne kadar kullanılır ?

normal rejimden mi bahsediyosun cnm yoksa dukan mı yapıyosun ve nasıl kullanmayı planlıyosun :44:
açıkçası ben şu saatten sonra dukanı bıraksamda bütün ekmeklerimi yulaf kepeğinden yapmayı planlıyorum yada hayatımdan ekmeği 1 aydır olduğu gibi komple çıkarmayı

Kızlar ya bana nazar mı değdi noldu anlamıyorum 22 gün olmuş rejime başlayalı ilk defa bugün çok acıktım canım hamur işi, tatlı çekiyor, bugünü bir atlatabilsem (

Bari meyve ile midemi kandırayım...

yok dukan yapmıyorum canımcım hiç yapmadımda zaten.... ben az, sağlıklı ve dikkatli yemeye çalışıyorum ne yiyeceksem.. gerçi daha 2 hafta oldu ama, hamur işine, kolaya çukulataya veda ettim.

Yulaf ezmeside çok faydalı diye okudum. hatta o kadar çok okudum ki o gazla gidip bir kutu aldım. Ama bazı yerlerde de okudum ki bunu kilo almak isteyenler kullanıyormuş. İkilemde kaldım rejim yaparken yenir mi yenmezmi acep. Gerçi yoğurda 4 kaşık katıp yedim bile ....

ah canım acaba hasta mı olacaksın, ben o dönemden önce çok iştahım açılıyor. altınbaşak eti form gibi şeylerle avut kendini , yanına da bi bardak kahve kesin iç. yoksa öğlen yemeğinde kendini tutamayabilirsin
1 top dondurma yüzünden 69 kg'a çıktım. İnanamııyorum, resmen şoktayım şu an bütün motivasyonum gitti

olmaz böyle şey yaa, biz artık 1 top dondurma, 1 dilim pasta yiyemeyecekmiyiz yaa, şu genç yaşımızda yiyemiycez, sonrada zaten ALlah gecinden versinde yani şeker tansiyon kalp vs olup yiyemiycez, kayınvalidem şeker hastası, kızım diyor gençken hastalık yokken yiyin, bak şimdi ben istesemde yiyemiyorm diyo bazen hak veriyorum, ne olacak bu halimiz ya, bi rahat yokmu bize

Şoktayım ya Nasıl 1.5 kg alırım 1 top dondurma ile. İmkansız bir şey bu Çok moralim bozuk çok ((

dukan usulu dondurma çikolata filan yokmu kızlar, onlardan yiyelim bari, hernekadar dukancı olmasamda, çikolata ve dondurma kısmında size eşlik ederim valla

bu dukan ne ayak anlamadım zaten yok dukan keki iki dilim löpletiyolar.... kim laa bu dukan bizim canımız yok mu.... sebze mebze bi nebze...

Şoktayım ya Nasıl 1.5 kg alırım 1 top dondurma ile. İmkansız bir şey bu Çok moralim bozuk çok ((

cnm dukanda vucut sekersız kaldıgı ıcın ılk gelen sekerı depoluyor onun ıcın dukan uzun sure sekerı yasaklıyor eger dukan yapıyorsan seker hıc tuketmıyceksın ama benım daha saatlaer oldu baslayalı cnm tatlı cektı nasıl olacak bu ıs bende anlamadım valla

bu dukan ne ayak anlamadım zaten yok dukan keki iki dilim löpletiyolar.... kim laa bu dukan bizim canımız yok mu.... sebze mebze bi nebze...

spersin yaa valla, biz burda ot yemekten mööliycez, bu dukancı kardeşlerimiz et yemekten aslan gibi oldular
bide kekler börekler muffinler tatlılar, ohhh koy içine kepeği ne istersen ye. süper yani bazen benimde dukancı olasım geliyor şu abur cuburlardan dolayı, bende kek yemek istiyorum, bende ekmek, börek, krep yemek istiyorum, gel betüş bizde dukancı olalım bak ben sana ne tatlılar pastalar yaparım yulaflı kepekli

Benimde Bir Piskövitim Olsa, Benimde Bir Çikolatam Olsa.... benim niye yoook

Kızlar bir şey sorucam, ben akşam tartıldığımda sabahkinden 1-1,5 kg fazla çıkıyorum, bu normal değil mi?

Kızlar bir şey sorucam, ben akşam tartıldığımda sabahkinden 1-1,5 kg fazla çıkıyorum, bu normal değil mi?

tabiki normal.... sen uyuyunca vücut işlemeye devam ediyo yakım devam ediyor yani....sabah ta wcde fazla sular atılıyo... çok normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…