- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.561
Herkeslere selam olsun... Bugün kursta sınav var... Kendime gelemedim duşta aldım bıraksanız uyurumBi kahve ile başlayım isveçe ozmn. Hergün 100 gram almak zorundamıyağğğmmm. Dicem ama o kadın gibi sesim benimde berbat hiç fettahcandan sonra çekilmez biliyorum
Şişkinliğim var galiba hergün tartıda kuş kadar yicekle fazla çıkyorum tebrikleri alayım
Canım sınavda başarılar diliyorum, bence bu açlıkla sınava girme, 1 tane çikolata yesen bütün soruları cevaplarsın o nerjiyle benden söylemesi
Gruptakiler şimdi beni topa tutacak ama doğruyu söylüyorum şurda
kızlaar bişi sorcam yulaf ezmesi kullanan var mı, rejim yaparken kullanılır mı, ne kadar kullanılır ?
normal rejimden mi bahsediyosun cnm yoksa dukan mı yapıyosun ve nasıl kullanmayı planlıyosun :44:
açıkçası ben şu saatten sonra dukanı bıraksamda bütün ekmeklerimi yulaf kepeğinden yapmayı planlıyorum yada hayatımdan ekmeği 1 aydır olduğu gibi komple çıkarmayı
ah canım acaba hasta mı olacaksın, ben o dönemden önce çok iştahım açılıyor. altınbaşak eti form gibi şeylerle avut kendini , yanına da bi bardak kahve kesin iç. yoksa öğlen yemeğinde kendini tutamayabilirsinKızlar ya bana nazar mı değdi noldu anlamıyorum22 gün olmuş rejime başlayalı ilk defa bugün çok acıktım canım hamur işi, tatlı çekiyor, bugünü bir atlatabilsem (
Bari meyve ile midemi kandırayım...
1 top dondurma yüzünden 69 kg'a çıktım. İnanamııyorum, resmen şoktayım şu anbütün motivasyonum gitti
ah canım acaba hasta mı olacaksın, ben o dönemden önce çok iştahım açılıyor. altınbaşak eti form gibi şeylerle avut kendini , yanına da bi bardak kahve kesin iç. yoksa öğlen yemeğinde kendini tutamayabilirsin
olmaz böyle şey yaa, biz artık 1 top dondurma, 1 dilim pasta yiyemeyecekmiyiz yaa, şu genç yaşımızda yiyemiycez, sonrada zaten ALlah gecinden versinde yani şeker tansiyon kalp vs olup yiyemiycez, kayınvalidem şeker hastası, kızım diyor gençken hastalık yokken yiyin, bak şimdi ben istesemde yiyemiyorm diyo bazen hak veriyorum, ne olacak bu halimiz ya, bi rahat yokmu bize
Şoktayım yaNasıl 1.5 kg alırım 1 top dondurma ile. İmkansız bir şey bu Çok moralim bozuk çok ((
Şoktayım yaNasıl 1.5 kg alırım 1 top dondurma ile. İmkansız bir şey bu Çok moralim bozuk çok ((
dukan usulu dondurma çikolata filan yokmu kızlar, onlardan yiyelim bari, hernekadar dukancı olmasamda, çikolata ve dondurma kısmında size eşlik ederim valla
normal bu durum bol ılık su iç bu gün.... bi kaç günde kaçamak yapma.... hemende gemileri batırma yahu......
bu dukan ne ayak anlamadım zaten yok dukan keki iki dilim löpletiyolar.... kim laa bu dukan bizim canımız yok mu.... sebze mebze bi nebze...
Umarım gider çabuk bu kilolar. Aç kalmaya bile razıyım
spersin yaa valla, biz burda ot yemekten mööliycez, bu dukancı kardeşlerimiz et yemekten aslan gibi oldular
bide kekler börekler muffinler tatlılar, ohhh koy içine kepeği ne istersen ye. süper yani bazen benimde dukancı olasım geliyor şu abur cuburlardan dolayı, bende kek yemek istiyorum, bende ekmek, börek, krep yemek istiyorum, gel betüş bizde dukancı olalım bak ben sana ne tatlılar pastalar yaparım yulaflı kepekli
Kızlar bir şey sorucam, ben akşam tartıldığımda sabahkinden 1-1,5 kg fazla çıkıyorum, bu normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?