Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bir şey sorucam, ben akşam tartıldığımda sabahkinden 1-1,5 kg fazla çıkıyorum, bu normal değil mi?

evet canım betüş sana cevap vermiş zaten, bende akşam yüksek çıkıyorum, sabah uyanınca ne güzel zayıflamış olarak uyanıyorum
ozaman gece madem bukadar yakabiliyorsak, hepimiz işten 1 hafta izin allaım yatarak rejim yapalım kızlar ne dersiniz

bu pazartesi kendını kesın üvey evlat sanıyor !

Offf ne sıkıcı bı hafta bası pc bozuldu butun raporlar yarım kaldı.İnş bılgılerıme bısey olmaz ...Bu dukan yapmadan once bana enerjı yaparken çile oluyor yawww...Bakalım ne kadar dayanabılıcem....

sevmedim ben dukanı.... ne demek meyve yasak.....onu kıs bunu kıss meyve sebze yeme çok sağlıksıız... siz ne yşyonuz yaa ne kaldı ki....

Arkadaşlar gerçekten şaka bir yana betüle sonuna kadar katılıyorum, bugünde betülün herşeyine katıldım gerçi ama bunada katılıyorum napim
Meyve ve sebzenin yasak olduğu bir diyete hiç güvenemiyorum gerçekten. Bence sağlık açısından zararlıdır, çünkü vucudun hepsine az miktarlarda da olsa ihtiyacı var, tahminimce sizin yedikleriniz vucutta su tutmayan şeyler, onun içinde kolay kilo veriyorsunuz gibi görünüyor, ama bir yandan vucut o yeşil sebzelerin meyvelerin eksiğini neyle karşılıyor acaba, kendi stoklarını tüketip vucudu savunmasız bırakıyor olabilir.
Tabiki güvenmeseniz yapmazsınız ama nacizane kendi fikrim yani, Allahın verdiği herşeyin insanın vucuduna gerekli ve mutlaka tüketilemsi gerektiği düşüncesindeyim az miktarda olsa.
sevgilerimle

kızım Allah'ın verdiği herşeyi yedikte bu hale geldik Rabbim ben size veriyorum dengeyi siz kurun demiş,biz dengeleri şaşmışız azıcıkta mahrum kalalım bakalım Mevla Neyler,Neylerse Güzel Eyler

Teşekkür ederim tatlım. Ya ben hiç bi sınava bişey yiyerek giremem yemek daha bi stres yaratıyor. Üniversitede bütün sınavlara aç girdim. Tok olunca yediklerim midemi bulatıyor stresten. Ama sınav bitimi bi çikolata aklımda annemde dedi

büşraaa katılıyorum yasemine tek kahveyle sınava girme

Söz sizin için bu gün 1 çikolata götürcem şöyle albeni atıştırmalıklardan 3 tane falan 1 pakette 400 kcl var okdrına cesaret etmiiim

kızım Allah'ın verdiği herşeyi yedikte bu hale geldik Rabbim ben size veriyorum dengeyi siz kurun demiş,biz dengeleri şaşmışız azıcıkta mahrum kalalım bakalım Mevla Neyler,Neylerse Güzel Eyler

ben katılmıyorum bu görüşe... sebze meyveyle beslenseydik ben bu hale gelmezdik kanımca.... ben götürdüm pastaları ekmek arası binimum sakatatı gelsin kebap gitsin çukulatalar kolalar oooohhh.... Allah ın verdikleriyle kulların ürettiklerinden bu hale geldik bence.... bence sizde yaptınız bunu

Nagişçim işte bende diyorum "az miktarda" yememiz lazım, ama işte senin dediğin gibi biz az değil çok miktarda tükettiğimiz için bu haldeyiz.
Ama tabiki yine betüşe katılacağım son mesajında yazdığı gibi meyve ve sebze ağırlıklı beslenseydik şimdi bu durumda olmazdık,
Sanırım biz ALlahın verdiği nimetleri, kulların eklediği kalorilere bulayarak yediğimiz için şiştik
yani mesela tatlı canımız çekince 1 kaşık nutella yiyeceğimize, 1 elma yeseydik orjinal bir nimet olarak şişmanlamzdık

GELİN BU KONUDAN VAZGEÇELİM MALUM HASSA BİR KONU sonuçta yedikte yedik bu hale geldik dimi ama

evet nagiş haklısın sonra grupta ikiye bölünmeyelim dimi, zaten açız hepimiz birbirimizi yeriz mazallah
herkesin bünyesi farklı, kim neyle verebiliyorsa versin, yeterki versin

gunaydin kizlarr,
isvecin ilk gunu henuz aclik yok tabi rahatim aksama bas agrim baslar ama heralde. simdi yuruyuse cikiyorum kahvemi de ictim..

dukan usulu dondurma çikolata filan yokmu kızlar, onlardan yiyelim bari, hernekadar dukancı olmasamda, çikolata ve dondurma kısmında size eşlik ederim valla

var yavrum olmaz mi cikolata, dondurma, tatli, sutlac, revani yapan bile gordum. en son dukan rakisi bile yaptilar dusun artik bildigin raki dukan yapmasam bile dukan tatlilari yapicam ben mesela ileride kararliyim, sekersiz yagsiz tatlilar daha ne isterim.

bu arada meyve yiyenler icin de bi dondurma tarifi var, 1 muz 1 avuc bogurtlen bunlari pure yap buzluga at, tamamen dondurma oluyor. yani o muz puresi bildigin dondurma oluyor hicbir fark yok, madem dukan yapmiyorsun ondan yapip kasik kasik ye iste, yag yok katki maddesi yok

seker degil de canim su olayi o sekilde isliyor karbonhidrat almadigimiz atak doneminde kaslarda tutulmus sulari atiyoruz ondan atakta cok kilo kaybi var seyire gecince de biraz kilo artisi veya duraklama yasaniyor 2 hafta kadar suruyormus dukan oyle diyor, cunku o sular yerine konuyormusmus. sonra kilo verme devam ediyormus ama daha yavas bir sekilde. aciklama bu yani. ondan iste dukan kacamaga pek gelmiyor tam uygulamak gerektiriyor baya prensipli olmak lazim :18::18::18: ben malesef turkiye gezisi yuzunden motivasyonu resmen kaybettim yedim de yedim neyse simdi isvec benim totoma guzel bir tekme atar da kendime getirir, sonra dukana devam.

sevmedim ben dukanı.... ne demek meyve yasak.....onu kıs bunu kıss meyve sebze yeme çok sağlıksıız... siz ne yşyonuz yaa ne kaldı ki....

kizlar meyve ve sebzenin ayri yararlari yok ayni sey bunlar sadece birinin seker orani daha fazla yani hayat boyu hic meyve yemeseniz sadece sebze yeseniz vucut "a bu kisi meyve yemiyor " demez farki farkedemez cunku. eh dukanda sebze de gun asiri var zaten. yahu yalnizca 3 ulkede (amerika, ingiltere, fransa) tam 25 milyon kisi dukan yapmis/yapiyor biz dukani burada kulaktan dolma bilgilerle elestirsek kac yazar dogru uygulandiginda sagliga hicbir zarari olmayan bir diyet sonucta oyle olmasa adam bugun bu hale gelir miydi bak 25 milyon kisi yapiyor diyorum, bir de diger ulkelerdeki insanlar var onlari da ekle, peki bir kisi de hastalanmis mi veya olmus mu, hayir. ben de dukani ilk duydugumda sagliksiz oldugunu dusunmustum bir an icin ama su an ben bile yasasin dukan diyorum

Fulyacım verdiğin ilgiler için teşekkür ederiz, doğru diyosun kulaktan duyma bilgiler ile yorum yaptık azıcık aramızda, belki detayına insek bizde beğeniriz aklımız yatar yani. ama genel olarak ilk bakışta pek sıcak gelmiyor seninde ilk başlarda düşündüğün gibi yani bende garanti veremem tabi dukana başlamıycam diye, beni cezbeden şu yağsız kalorisiz tatlıları oluyor çünkü heran aranıza katılabilirim tatlı krizime yenik düşersem betüşüde ben ikna ederim bak burda çok güzel pastalar yapılıyor filan diye

Beyaz tişörtüme bunu bastırsam sizce nasıl olur? Güzel yorumlar gelirse yapmak istiyorum el emeğim

mursh ordaki kızlardan biri sen misin, ayy çok merak ettim

evt bırı benım bıl bakalım hangısı zor olmasa gerek

çok tatlı çıkmışsın mursh... meşhurda oldun bizi unutursun artık

saol sıyamumcum tatlı ve sısko cıkmısım oldugu gıbı yanı bılırsın sısman olunca foto cekılmek olummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…