- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.581
tabiki normal.... sen uyuyunca vücut işlemeye devam ediyo yakım devam ediyor yani....sabah ta wcde fazla sular atılıyo... çok normal...
aç kal demedik yahu.... kaçamak yapma didik.... meyveni ye sebzeni ye ılık ılık su iç bu kaa.... dengeleri bozmayalım maazallah....
Kızlar bir şey sorucam, ben akşam tartıldığımda sabahkinden 1-1,5 kg fazla çıkıyorum, bu normal değil mi?
Dukanda meyve yasak cnm. sebzede 2 günde bir yeniyor
sevmedim ben dukanı.... ne demek meyve yasak.....onu kıs bunu kıss meyve sebze yeme çok sağlıksıız... siz ne yşyonuz yaa ne kaldı ki....
Arkadaşlar gerçekten şaka bir yana betüle sonuna kadar katılıyorum, bugünde betülün herşeyine katıldım gerçi ama bunada katılıyorum napim
Meyve ve sebzenin yasak olduğu bir diyete hiç güvenemiyorum gerçekten. Bence sağlık açısından zararlıdır, çünkü vucudun hepsine az miktarlarda da olsa ihtiyacı var, tahminimce sizin yedikleriniz vucutta su tutmayan şeyler, onun içinde kolay kilo veriyorsunuz gibi görünüyor, ama bir yandan vucut o yeşil sebzelerin meyvelerin eksiğini neyle karşılıyor acaba, kendi stoklarını tüketip vucudu savunmasız bırakıyor olabilir.
Tabiki güvenmeseniz yapmazsınız ama nacizane kendi fikrim yani, Allahın verdiği herşeyin insanın vucuduna gerekli ve mutlaka tüketilemsi gerektiği düşüncesindeyim az miktarda olsa.
sevgilerimle
Teşekkür ederim tatlım. Ya ben hiç bi sınava bişey yiyerek giremem yemek daha bi stres yaratıyor. Üniversitede bütün sınavlara aç girdim. Tok olunca yediklerim midemi bulatıyor stresten. Ama sınav bitimi bi çikolata aklımda annemde dediCanım sınavda başarılar diliyorum, bence bu açlıkla sınava girme, 1 tane çikolata yesen bütün soruları cevaplarsın o nerjiyle benden söylemesi
Gruptakiler şimdi beni topa tutacak ama doğruyu söylüyorum şurda
büşraaa katılıyorum yasemine tek kahveyle sınava girme
kızım Allah'ın verdiği herşeyi yedikte bu hale geldikRabbim ben size veriyorum dengeyi siz kurun demiş,biz dengeleri şaşmışız azıcıkta mahrum kalalım bakalım Mevla Neyler,Neylerse Güzel Eyler
ben katılmıyorum bu görüşe... sebze meyveyle beslenseydik ben bu hale gelmezdik kanımca.... ben götürdüm pastaları ekmek arası binimum sakatatı gelsin kebap gitsin çukulatalar kolalar oooohhh.... Allah ın verdikleriyle kulların ürettiklerinden bu hale geldik bence.... bence sizde yaptınız bunu
Nagişçim işte bende diyorum "az miktarda" yememiz lazım, ama işte senin dediğin gibi biz az değil çok miktarda tükettiğimiz için bu haldeyiz.
Ama tabiki yine betüşe katılacağımson mesajında yazdığı gibi meyve ve sebze ağırlıklı beslenseydik şimdi bu durumda olmazdık,
Sanırım biz ALlahın verdiği nimetleri, kulların eklediği kalorilere bulayarak yediğimiz için şiştik
yani mesela tatlı canımız çekince 1 kaşık nutella yiyeceğimize, 1 elma yeseydik orjinal bir nimet olarak şişmanlamzdık
GELİN BU KONUDAN VAZGEÇELİM MALUM HASSA BİR KONUsonuçta yedikte yedik bu hale geldik dimi ama
dukan usulu dondurma çikolata filan yokmu kızlar, onlardan yiyelim bari, hernekadar dukancı olmasamda, çikolata ve dondurma kısmında size eşlik ederim valla
cnm dukanda vucut sekersız kaldıgı ıcın ılk gelen sekerı depoluyor onun ıcın dukan uzun sure sekerı yasaklıyor eger dukan yapıyorsan seker hıc tuketmıyceksın ama benım daha saatlaer oldu baslayalı cnm tatlı cektı nasıl olacak bu ıs bende anlamadım valla
sevmedim ben dukanı.... ne demek meyve yasak.....onu kıs bunu kıss meyve sebze yeme çok sağlıksıız... siz ne yşyonuz yaa ne kaldı ki....
Arkadaşlar gerçekten şaka bir yana betüle sonuna kadar katılıyorum, bugünde betülün herşeyine katıldım gerçi ama bunada katılıyorum napim
Meyve ve sebzenin yasak olduğu bir diyete hiç güvenemiyorum gerçekten. Bence sağlık açısından zararlıdır, çünkü vucudun hepsine az miktarlarda da olsa ihtiyacı var, tahminimce sizin yedikleriniz vucutta su tutmayan şeyler, onun içinde kolay kilo veriyorsunuz gibi görünüyor, ama bir yandan vucut o yeşil sebzelerin meyvelerin eksiğini neyle karşılıyor acaba, kendi stoklarını tüketip vucudu savunmasız bırakıyor olabilir.
Tabiki güvenmeseniz yapmazsınız ama nacizane kendi fikrim yani, Allahın verdiği herşeyin insanın vucuduna gerekli ve mutlaka tüketilemsi gerektiği düşüncesindeyim az miktarda olsa.
sevgilerimle
mursh ordaki kızlardan biri sen misin, ayy çok merak ettim
çok tatlı çıkmışsın mursh... meşhurda oldun bizi unutursun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?