Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evt bırı benım bıl bakalım hangısı zor olmasa gerek

saol sıyamumcum tatlı ve sısko cıkmısım oldugu gıbı yanı bılırsın sısman olunca foto cekılmek olummm

Gözlük takıp takmadığını öğrenirsem hemen bilirim hangisinin sen olduğunu bence gözlüklü olan sensin, bildim mi

Gözlük takıp takmadığını öğrenirsem hemen bilirim hangisinin sen olduğunu bence gözlüklü olan sensin, bildim mi

eee tabı tıyo verdım sıyamuma cevabımda bılırsın hemen...

Bu arda kuaforume ılk gıttıgımde cıngarı basıcm...Hıc fark etmemısım saclarımı dumduz kesmıs bende uzun zamandır fon cektırmıyodum o aksam cektırdım ve bıcımsız bı sac kesımı olmus way o kuaforun halıne

ogle yemegımmm

yanlız ben bu dukanı sevmedım yaww acaba o olurmu bu yaglımı sundan yesemmı derken kafayı yıycem

Aaa ben öğle yemeğimi yazmadım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 fincan nescafe
Ara 1 elma

Öğlen
Yarım kase çorba
1 tabak kuru fasulye

bir bardak light sütü ısıttı bu gariban içine bir splenda 1 çay kaşığıda tarçın ohh misss oldu size yalancı sahlep
sabah
1 yumurta
3-parça peynir
dukan ekmeği
öğle
kızarmış tavuk ayran
akşam
hiçbir fikrim yok

he he sen öyle san!!..atak dönemi bir gün için 1,5 kaşık yulaf kepeği iznin var..onunlada senin tahmin ettiğin gibi tepsi tepsi kekler, börekler yapılmıyo maalesef...1,5 kaşık yulaf kepeğiyle ancak bir dilim kek yapabilirsin ve o bir dilim kekide yersen diğer iki öğün için avucunu yalarsın..maalesef böyle yanii..

canım ben bunun araştırmasını yapmıştım biraz nette..dukan yaparken o kadar et yememize , proteinle beslenmemize rağmen muhakkak kas kaybı oluyormuş..yani yararı var ama zararıda var bence..ama neylersinki her türlü diyeti yapıpda bir türlü zayıflayamamış 'ben' bütün riskleri göze alarak , bir umut girdim işin içine..ister su kaybı de , ister kas o tartıda inmiş olan rakamları gördükçe daha fazla mutlu olacağım için , dukanı aslında 'araç' olarak kullanıyorum diyeyim sana..belki bir ay sonra dukanı bırakıp normal diyete devam edicem ama dukan hiç değilse beni diyet konusunda tetiklemiş , motive etmiş olacak..bilmem anlatabildim mi:26:

vay vay vay...sonunda benimde ünlü bir tanıdığım oldu yaw...yakıyosun bebek

hopıscımm artık havanı atarsın aydın sosyetesınden tanıdıgım var dıe ahahahah

Yaaa hopıs tartıldınmı hıc 5 gunde ne kadar verdın ?

dukancılar..kilo veremiyorum durdum diyenler..okuyun bacım!!.Kilo verme ilk evre boyunca mükemmel ilerlerken, sebzelere başlanmasıyla yavaşlar, hatta bir miktar kilo geriye bile alınabilir. Bunun sebebi sebzelerin proteinlerin yanına eklenmesiyle, atak evresinde vücuttan hızla atılan su yeniden geri alınır. Kilo verme sürecindeki anlaşılmaz durağanlığın nedeni budur. Vücuttaki yağlara bağlı olarak gerçekleşen doğru kiloya inmeye yönelik kilo kaybı sürmekte, ancak bu durum sebzelerden gelen su yüzünden kamufle olmaktadır.

hopıscımm artık havanı atarsın aydın sosyetesınden tanıdıgım var dıe ahahahah

Yaaa hopıs tartıldınmı hıc 5 gunde ne kadar verdın ?
aynen öyle.......ben geçen perşembe günü başladım dukana..6 gün atak dedi site bana..yarın atakda son günüm ama alıştım açlığa bee..vücudumdan fazla giden bişey yok halihazırda..devamlı diyet yapıp bozmaktan benim işlemci artık sıyırdı zannımca..

Kızlar badem yağı aldım biraz saçımı beslesin diye... Bakalım eski canlılığını kazanacak mı :44:

Canım ben de yapmayı düşünüyordum, çok matlaşmaya başladı saçlarım acaba canlanır mı, bir de yağlandırmaz değil mi saçları?

Yok yağlandırma yapmıyormuş cnm bitkisel sonuçta sordum aktara. Birde uzatmak isteyenler için sordum. Entele losyonu varmış 25 tl. Bana pahalı geldi yanımda okdr yoktu. Badem yağı aldım. Ama o hiç bi yan etkisi yok ve normal uzamanın 3-4 katı hızlı uzatır bakımda yapar dedi. Babamı arayıp sordum biliyorum al istersen dedi. Ama entele zehirli bi bitkiymiş...

Sabah: 1 nescafe

Öğle: 3 tane albeni atırtırmalık
1 tane albeni kek

Akşam: Meyve...
2 ısırık lavaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…