- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.601
Eki Görüntüle 380884
Beyaz tişörtüme bunu bastırsam sizce nasıl olur? Güzel yorumlar gelirse yapmak istiyorum el emeğim
evt bırı benım bıl bakalım hangısızor olmasa gerek
saol sıyamumcum tatlı ve sısko cıkmısım oldugu gıbı yanıbılırsın sısman olunca foto cekılmek olummm
Gözlük takıp takmadığını öğrenirsem hemen bilirim hangisinin sen olduğunubence gözlüklü olan sensin, bildim mi
he he sen öyle san!!..spersin yaa valla, biz burda ot yemekten mööliycez, bu dukancı kardeşlerimiz et yemekten aslan gibi oldular
bide kekler börekler muffinler tatlılar, ohhh koy içine kepeği ne istersen ye. süper yani bazen benimde dukancı olasım geliyor şu abur cuburlardan dolayı, bende kek yemek istiyorum, bende ekmek, börek, krep yemek istiyorum, gel betüş bizde dukancı olalım bak ben sana ne tatlılar pastalar yaparım yulaflı kepekli
canım ben bunun araştırmasını yapmıştım biraz nette..dukan yaparken o kadar et yememize , proteinle beslenmemize rağmen muhakkak kas kaybı oluyormuş..yani yararı var ama zararıda var bence..ama neylersinki her türlü diyeti yapıpda bir türlü zayıflayamamış 'ben' bütün riskleri göze alarak , bir umut girdim işin içine..ister su kaybı de , ister kas o tartıda inmiş olan rakamları gördükçe daha fazla mutlu olacağım için , dukanı aslında 'araç' olarak kullanıyorum diyeyim sana..belki bir ay sonra dukanı bırakıp normal diyete devam edicem ama dukan hiç değilse beni diyet konusunda tetiklemiş , motive etmiş olacak..bilmem anlatabildim mi:26:Arkadaşlar gerçekten şaka bir yana betüle sonuna kadar katılıyorum, bugünde betülün herşeyine katıldım gerçi ama bunada katılıyorum napim
Meyve ve sebzenin yasak olduğu bir diyete hiç güvenemiyorum gerçekten. Bence sağlık açısından zararlıdır, çünkü vucudun hepsine az miktarlarda da olsa ihtiyacı var, tahminimce sizin yedikleriniz vucutta su tutmayan şeyler, onun içinde kolay kilo veriyorsunuz gibi görünüyor, ama bir yandan vucut o yeşil sebzelerin meyvelerin eksiğini neyle karşılıyor acaba, kendi stoklarını tüketip vucudu savunmasız bırakıyor olabilir.
Tabiki güvenmeseniz yapmazsınız ama nacizane kendi fikrim yani, Allahın verdiği herşeyin insanın vucuduna gerekli ve mutlaka tüketilemsi gerektiği düşüncesindeyim az miktarda olsa.
sevgilerimle
vay vay vay...sonunda benimde ünlü bir tanıdığım oldu yaw...yakıyosun bebek
aynen öylehopıscımm artık havanı atarsın aydın sosyetesınden tanıdıgım var dıe ahahahah
Yaaa hopıs tartıldınmı hıc 5 gunde ne kadar verdın ?
aycangülün kıl tüy topiğinede uğra bacım...faideli bilgiler veriyokızlar badem yağı aldım biraz saçımı beslesin diye... Bakalım eski canlılığını kazanacak mı :44:
Kızlar badem yağı aldım biraz saçımı beslesin diye... Bakalım eski canlılığını kazanacak mı :44:
Canım ben de yapmayı düşünüyordum, çok matlaşmaya başladı saçlarım acaba canlanır mı, bir de yağlandırmaz değil mi saçları?
aycangülün kıl tüy topiğinede uğra bacım...faideli bilgiler veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?