Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy cnmm çok sıkılıyor benim ya, bir de canım sıkıldıkça birşeyler yiyesim geliyor, kaçamaksız şu günü de bir atlatabilsemmm, akşam 6 olsa, bugün bitse artıkkkkkk!!!

aynen oyle oluyor da iste sonra paylasilan yemeklerin guzelligi, miktar sinirlamasinin olmamasi, gece su saatten sonra yemek yok diye bir yasagin olmamasi vs insani bir sekilde cezbediyor boyle dukan reklami yaptigima da bakma su an isvec yapiyorum ama dukana gecicem haftaya pazartesi

eh bi imzani alalim o zaman, ileride degerlenir zengin oluruz

unsuz krep, unsuz kek vs cok tarif var hoppidicik ben unsuz kakaolu kek yaptim cumartesi gunu. sadece yumurta, sut tozu, splenda, az kakao, kabartma tozu, vanilya aromasi var icinde. tadi da fena degil iste bundan iyisi samda kayisi

Sabah: 1 nescafe

Öğle: 3 tane albeni atırtırmalık
1 tane albeni kek

Akşam: Meyve...
2 ısırık lavaş...

isveci bozmussun canim goruyorum ama yine de cok az yiyorsun bence (hatta bence isvec menusunde bundan daha cok yiyecek var) , yediklerin de cok saglikli seyler degil bence dikkat et menunde sifir protein var mesela sirf karbonhidrat oldugu icin bide cok az yedigin icin metabolizman yavaslamis olabilir kilo verme duraklar hatta artis olur bence menulerini yine eskisi gibi yap sabah ne guzel kahvalti ediyordun aksam sebze yogurt et vs tuketiyordun o zaman daha guzel kilo veriyordun.

Cnm isveç için kurstaydım öğleyi yapamadım Öğlende yediğim çikilatalı şeyler doyurdu. Akşamı meyveyle geçirdim. oysa şuanda anneme yalan söyledim ne yedin dedi Tost dedim yağsız Bilse yemediğimi parçalar Ama spora ağırlık vereyim diyorum bu seferde acıkmıyorum spor bile yapsam. Her sabah 100er gram fazlam çıkıyor anlamadım :44:

slm kızlar çok kaynatmışsınız geçmişi okumadan daldım çok yorgunum 70 dakika yürüdüm 5 km 250 kalori yaktım artık günlük 1 saat yürüyorum alıştım haftaya 1.5 saate çıkarırım.ikizlere 3 tepsi börek yaptım şu an mutfagım börek kokuyor pencereleri açtım koku yok olsun ALLAH BOL İRADE VERMİŞ BANA BU SEFER BÖREKLERİ PAKETLEDİM GÖNDERDİM ARKADAŞLARIYLA TOPLANTILARI VARMIŞ

hmmm spor yapinca ben kurt gibi acikiyorum sahsen sen ne olursa olsun sporunu yap bence aynen devam, ogleleri de kursta yiyebilecegin birseyler alsan yanina bilmiyorum ki canim ortami gormedigimden pek yorum da yapamiyorum. mesela izgara tavuklu minik bir sandvic evde yapip goturebilirsin vs. ben isyerine saklama kaplari ile yemek tasiyordum yoksa hep abur cuburla gecmiyor. gerci sen her gun gitmiyorsun galiba yoksa oyle miydi? sen bizim takimin gururusun busra her hafta istikrarli olarak kilo veren tek sen varsin, bozulmasin da o gidisat. ama bak dedigim gibi bu kadar az yeme tamamen duracak sonra metabolizman azi da fazlasi da zarar bu yeme olayinin

ben de sabah kahvemi ictim sporlarimi giydim ciktim hem yuruyus hem banka vs islerim vardi sonra da alisverise gittim ac karnina tam 3 saat 15 dakika yurudum . bisuru ciciler aldim yalniz kendime M&Sdan gormeniz lazim yaza hazirim kizlar rengarenk pantolonlar elbiseler fular sapka canta tam takim yani. gecen hafta da topuklu sandaletler renkli babetler vs almistim su an tamamen hazirim artik yaz gelebilir izin veriyorum yalniz esim ektreyi gorunce ne dicek bilmiyorum baya tuzluya patladi cikista hem yorgun hem de actim esim almaya geldi koca torbalari gordu bisey demedi sormadi, gerci geceki vukuattan sonra sinirimi para harcayarak yatistiracagimi tahmin ediyordur eminim.

su vukuati da anlatayim , dun gece sozde yatakta laptopla film izleyecektik esim hali saha macindan geldi bi dusa gireyim izleyelim dedi tamam dedim ama cok yorgundum uyuyakalmisim. neyse gurultusuyle uyandim gelmis laptopu cekistiriyor isigi yakmis falan. bi kizdim ben burda uyuyorum sen napiosun vs azarladim cocuk gibi.. aldim yastigimi kucuk odaya gittim (su benim mabedim olan). sonra sinirimi alamadim yatakodasina geri dondum laptopu aldim , izleyemezsin izin vermiyorum dedim onu da kucuk odaya goturdum. sonra yine sinirimi alamadim geri geldim, ben neden kucuk odaya gidiyorum ki sen git orda yat ben yatagimda yaticam dedim kovdum cocugu gecenin bi vakti gittim yastigimi laptopu geri aldim yatakodasina yerlestim yazik o da kucuk odaya gitti yatti. sonuc, ben o izlemeyi planladigimiz filmi izledim tek basima (cunku uykum kacmisti sinirden), o da kucuk odada yatip uyumak zorunda kaldi. yazik garibim gik diyemedi ne dediysem yapti. ya iste uykumdan kaldirilinca boyle canavara donusuyorum ben kizlar :26: sabah gul gul olduk yalniz geceki halime. esim baya bi korkmus yazik bidaha allah korusun uyandirmicam seni dio, odu patlamis hahayt oyy kiyamam ben ona ya

yine cenem dustu :26:

bu arada yarin ogleden sonra banka'da mulakat var kizlar su isi kaparsam dileyin benden ne dilerseniz... cok istedigim bir is bakalim ne olacak. olmazsa da dunyanin sonu degil ama olursa koseyi donduk demektir. benim icin dua edin olur mu... :18:

Ayyy yazık olmuş ona yaaa acıdım şimdi Sabah uyanınca aynı sinir bendede var çevreme sarıyorum bildikleri için sabah uykum açılana kadar dokunmuyorlar

Cnm kurs 3 gün zaten. Sadece kurs günlerimi az yiyerek geçiriyordum Ama bu ara cnmda istemiyor Şu yaz gelsede sadece karpuz peynir ikilisiyle yaşasam diyorum

Alışveriş dün yaptım bugün ablamla annem çıkıyor beni almıyorlar :2: Sen gelirsen 2 tişörtle yırtamayız dedi kadın yaaa
Hadi giy cicilerini ver kiloları da...

3 gun eh iyi o zaman idare edersin 3 gunden bisi olmaz ayyy evett karpuz peynir cok ozledim karpuzu da burada oyle guzel karpuz yok hep dilimle satiyorlar veya karpuz kavun karisik meyve salatasi seklinde satiliyor taze sebze meyve hic yok burada neyse dandik mandik yine de alicam cok seviyorum karpuzu, yazin vazgecilmezim. kahvaltida bile sadece karpuz yerdim bir ara

oy kiyamam seni almiyorlar mi yanlarina neyse sen de dun almistin zaten cicilerini degil mi. resim cekip koycaktin sanki oyle bisey hatirliyorum? merak ettim su elbiseyi.

evet gitsin kilolar da ciciler daha bi cici dursun hergun spor veya yuruyus yapicam su ise de girersem hayatima baya hareket gelicek bakalim.. bu yazdan cok umutluyum eylulde dogumgunume yepyeni bir insan olarak girmek istiyorum

Aklımdayken çekeyim hemen...

Sen ye dedinde yemedim mi fulyam

Akşamı Meyveyle geçirmek kötü olur dedim.
2 kaşık semiz otu
1 kaşık yoğurt
1 kaşık haşlama makarna... Ufak bi tabak etti hepsi bişey olmaz bu kdrcıktan heralde

Kızlar ben beğendim aldım sade ama şık duruyor Tamamı tül ve dantel...
Kınada giymek istiyorum altına siyah platform topukla...

Son düzenleme:
elbısen guzelmıs cnm gule gule gıy... Ben begendım saks ve sıyah uyumludur herzaman zaten bıde ustunde gorebılseydık tam super olacaktı

elbısen guzelmıs cnm gule gule gıy... Ben begendım saks ve sıyah uyumludur herzaman zaten bıde ustunde gorebılseydık tam super olacaktı

Cnm bacaklarım spor yapmaktan sporcu bacakları gibi duruyor üstümde görürsünüz kol altı ayarlamasını yaptırtayımda... Çok bol duruyor emanet sanki

hah tamam simdi oldu
elbisen cok guzel canim rengi de cok hos gule gule giyin, uzerindeyken de resim cekersin oyle de goruruz zaten cok yakisacagina eminim

selam kızlarr
bugünler moralimde bozuk keyfimde yok
neden derseniz kendi kendime bi dönem geçiriyorum herhalde
bi tuhaflık var üstümde

2 gündür yediklerimi yazsam 3 satırı bulmaz

dün kü menüm

sabah sadece yumurta
öğle akşam başka hiçbirşey yok

bugünkü menüm

sabah beyaz peynir yarım dilim ekmek
öğle akşam hiçbirşey yok
şimdi 1 bardak süt içerim hehralde okdar ...

geçmişi okudum öncelikle siyamumum facede resmini gördüm eski haline göre çıtır olmuşsunn
amacına ulaiştın artık sen tebrikler

fulya kv nin gelip evini öyle mis görmesi iyi olmuş keyfine bak

murchh evet yulaf kepeği bu iyi hehralkde bendeki sendeki gibi kum gibiydi iğğğ

bu arada cumartesi günü forumda tartıma pil baktım hala alamadım
koçtaşa girdik var dedi gittik rafta kalmamıştı teknosadada yoktu
yarın eşim bakcak yine bulur inşş

kiyamam neyin var kusum bahar depresyonu mu coktu hepimizin ustune nedir
tartina pil al bir an once bu yemeyle baya bi kilo vermissindir eminim, belki o biraz moralini duzeltir

Teşekkür ederim cnm. Pil bende aramıştım istediğimi bimekste buldum 5 lisi 4 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Simbo tartım benim...

Deniz Yıldızın'da koca koca teyzeler göbek eritmeye pilates yapıyor ben burda oturmuş nette takılyorum Gidip biraz spor yapam bariii....

kiyamam neyin var kusum bahar depresyonu mu coktu hepimizin ustune nedir
tartina pil al bir an once bu yemeyle baya bi kilo vermissindir eminim, belki o biraz moralini duzeltir

görünürde birşey belli olmuyo ama yemek yemeyince tuvalet olayıda olmuyo
ilk defa iştahsızım ben biliyonuz kahvaltılarda baya yerim normalde
bu sabah zorla ilacımı içebilmek için 1 lokma ekmekle peynir attım agzıma bu saat oldu onunlayım
inş dediğin gibi kilom azalırda o bana moral olur
haftasonuda sınavlarım var onada canım sıkılıyo çalışmak gelmiyo içimden

senin banka işide inş olurr..
benim ingilterde baya arkadaşlarım var genelde magazalarda çalışıyolar .. (reis, miu miu,prada.. )
havaalanında çalışan var..
ben evde durmaktan öyle alıştımki işe başlıyacak olmak ölüm geliyo bana

buarada fulya m&s buradaki şubelerie her ürün gelmiyor..
sinir oluyorum teyzem ingilterede benim oradan bana m&s sürekli hediyeler gelir ayakkabıları kremleri triko bluzları güzel oluyo mesela
amaaa burada bakıyom yok daha vasat şeyler..

Teşekkür ederim cnm. Pil bende aramıştım istediğimi bimekste buldum 5 lisi 4 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam. Simbo tartım benim...

evet balım koçtaşta etikette 3.75 yazıyodu ama kalmamıştı işte
benimkide simbo

kesinlikle katiliyorum ben turkiyedeyken M&S hic begenmezdim sanki ev kiyafetleri satiyorlar gibi gelirdi pazar mali gibi, hatta bu son gelisimde ankara armada'daki M&S'a gittim hicbirsey yoktu cidden tek parca sey begenemedim... burada gorsen gez gez bitmiyor inanilmaz seyler var turkiyedeki ile hic bir alakasi yok... rengarenk yazlik o kadar harika seyler gelmis ki resmen cildirdim bugun alisveris bagimlilari gibi kosturup durdum magazanin icinde bir oraya bir buraya gonul isterdi ki tum begendiklerimi alip geleyim ama o zaman batardik heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…