- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.261
En önemli ayrıntıyı unutmuş olabilirsinSesli güldüm ya
Ay canım ya, o özelliği söylemeyi unutmuşum, kusura bakma
Bugün yine yaparsan birşeyciğin kalmaz
Kuzucum kendini bunun için suçlu hissetme az çok anliyolardir ne yaşadığını. Ama bir an önce yardım al ne kadar rahatladigini göreceksin. Bazen başa cikamiyoruz işte yasadiklarimizla, senin için de daha kolay atlatabilecegin bir süreç olurhaklısın canım, yaşadığım durumun en masumu onlar hiçbir suçları yok
Ben onlara ne yaşatıyorum kimbilir
Yeniden mi çağıralım diyorsun yaniO öyle yapti diye herkes ayni olacak degilki
Dedigim gibi farkli sebepler olabilir
Lusi ya çok yaşa emi senYani kendimi sevmeme gibi bi alternatifim yok ki ya nasıl sevmem yeerabbüm özenmiş bezenmiş nasıl sevmem nasıl
Fırsat bulsm bende yatıcmHerkes gelmiş ama benimde uyku saatim geldi
Biraz erken toplaşsak ne güzel olur
Ayy bende baskasinin evinde gitmeye cok utanirimHandandandan bugün senin dediğin zencefil cayini yaptım ama biraz abartıp 3 bardak içmiş olabilirim
Bogazimin acısı geçti gerçekten yutkunurken çok azıcık bı acı kaldı ama bugün bütün gün öğrencilere velilere rezil oldum
Zencefilin ödem atıcı ozelliginden herhalde lavabodan çıkamadım. İnsanların evinde defalarca wc.ye girdim
Haklısın, biliyorum kızlarıma çok büyük haksızlık bu yaptığımCanım ben de öyle bi müddet antidepresan kullandım doğumdan sonra hem psikolojik sebeplerden hem de uykusuzluk yorgunluk stres yüzünden istemsiz kas hareketleri yapıyordum lütfen iyi ol en çok da çocukların içinJasminium84
Çok oturmuş zalım kaynananFırsat bulsm bende yatıcmyeni gittiler kvdegil
Aman koçum üzerimizde büyük nazar var sürekli oku bizi senTü tü tü elemtere fiş kem gözlere şiş
Bize kv kp ugradiydi :)Herkes gelmiş ama benimde uyku saatim geldi
Biraz erken toplaşsak ne güzel olur
DilekkKız benide cagirin buluşunca ama zayıflayınca.Bakislariniz koca gotume değil gozlerime olsun istiyorum
Çok disiplinli bir takımızİyi geceler herkese,
Handandandan koştum geldim
Umarım size uyum sağlayabilirim zira artık tekrar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum
Baska yere gitmediyse tabiYeniden mi çağıralım diyorsun yani
Yarın okul var diye erken kalktılarÇok oturmuş zalım kaynanan
güle güle giyin canimŞişşşt gizli
Tütülü bi etek aldım deri ve seksülü, aşk kırmızısı bluz hellöööö ben burdayım diyen aynı bluzun küf yeşil rengi naber diyor o da, uzun lakin bi o kadar da seksülü ve yırtmaçlı etek ki düşman çatlatır bir de kolları tüllü triko kazak ama triko triko olalı böyle zarif bir fücut da yer bulmamıştır kendine
iyi seyirler ve iyi geceler canimBen de müsade istiyim artık. TV izliyoruz güya birlikte ama ben sürekli mesaj yazıyorum. Eşim ters ters bakmaya başladı beraber bişey yapamıyoruz diyo.
Herkese iyi geceler öpüldünüz
İyi gecelerBen de müsade istiyim artık. TV izliyoruz güya birlikte ama ben sürekli mesaj yazıyorum. Eşim ters ters bakmaya başladı beraber bişey yapamıyoruz diyo.
Herkese iyi geceler öpüldünüz
Bu erken kalkmis halleri demekYarın okul var diye erken kalktılar
Allahım bedenen ve ruhen çok yorucu bir gündüBu erken kalkmis halleri demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?