- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #346.281
Cuma yarışmalarından hep çekinmişimdir aslında ama bi cesaret geldim bakalımÇok disiplinli bir takımız
Demedi deme sakın
İlk sayfada takım kurallarımız var
Kabul ediyorsan oradaki tanıtım formunu doldurup burada paylaşırsan seni tanırız
Başka takımda yarıştın mı daha önceCuma yarışmalarından hep çekinmişimdir aslında ama bi cesaret geldim bakalım
Tamam bi koşu gidip okuyup gelirim
Dügün gecesinde gitmeyen kv lerde varAllahım bedenen ve ruhen çok yorucu bir gündü
İnşallAh kuzum, en kısa zamanda gideceğim inşallah faydasını görürümEn önemli ayrıntıyı unutmuş olabilirsin
Zaten normalde de fazla gidiyorum bugün resmen faciaydi
Kuzucum kendini bunun için suçlu hissetme az çok anliyolardir ne yaşadığını. Ama bir an önce yardım al ne kadar rahatladigini göreceksin. Bazen başa cikamiyoruz işte yasadiklarimizla, senin için de daha kolay atlatabilecegin bir süreç olur ❤❤❤
Kız bu nerden çıktıDügün gecesinde gitmeyen kv lerde var
hadi inşallah ah cnmSeni korkutmasın canım benim
Nasıl ökküz bir metam varsa 2-3 alıyo 2-3 veriyo
Cumaya kalmaz o artılar merak etme
Aaa takimizin adi narin güller mi olsun yoksaTakimımdaki güller,hepinizi bu hafta birinci yapicam.yeterki bana güvenin ve menülerinize dikkat edin.takım koçunuz olarak hepinizden daha cok dikkat ederek size örnek olmaya calisacağim.
Bazı püf noktalari kaçırmaz ve tartı gününden once dikkat edersen odem caylarimizi iceremsek hepinizden en az -1kilo gelecegine inaniyorum.
Vücudunuzu taniyin ve ne yaramiyorsa uzak durun litfen
Grup arkadaslarimiz yukaridaki msjda paylasildi.hadi bakalim.gazamız mübarek olsun
hadi insallah tatlimKarıştırmışım abla çok sağol.iyi geldi.
Önce bunlar kilo da yapsa çok güzel zayıflayayım sonra yerim diyordum.
Artık aman yemeyeyim sağlığım için diye düşünüyorum.
olurmu bidenem sen bu takimin medari-iftiharisinabla giderim bak
tam boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri gelmis dediydimKendimi tanitayim
33 yasindayim
Evliyim biri 8 yasinda digeri 4.5 aylik iki kizim var
ogretmenim ama suan ucretsiz izindeyim
kilom 92
boyum 1.71
hedefim 69
Yillar once yarismistim hatta 65 lere dusmustum ama devam ettiremedim
kiz kalbimin yarı sahibi de sensin seni tutuyom dedim yaAsk olsun valla
Korkma acimicakCuma yarışmalarından hep çekinmişimdir aslında ama bi cesaret geldim bakalım
Tamam bi koşu gidip okuyup gelirim
Adi kahve olur içeriği farklı olur canimSadece kahve mi
valla geldi yorgunluktan ölüyordum ve kv gitmek bilmedi baya bi bizle oturduKız bu nerden çıktıyoksa başına mı geldi
olurmu bidenem sen bu takimin medari-iftiharisin
Ben soracaktım ki sen sormuşsunKız bu nerden çıktıyoksa başına mı geldi
Gece de aramızda yattı de de tam olsunvalla geldi yorgunluktan ölüyordum ve kv gitmek bilmedi baya bi bizle oturdu
Ayyy ağzın neler diyor bacım nasıl kelimeler öyle biber sürecem haaaKız benide cagirin buluşunca ama zayıflayınca.Bakislariniz koca gotume değil gozlerime olsun istiyorum
Tam zamanindageldin tatlim. Ben diger sayfada paylastim ama karıştım. Ip 10 dk zıpladım takılmaları vs çıkarttım 10 dk kaliyor canım bunu napiyimKuasar canim evdeki egzersiz puanini senmi sormustun? Alintiladim sandim alintilamamisim
Dk yi x 3 le carpicaksin
Ilk gecemivalla geldi yorgunluktan ölüyordum ve kv gitmek bilmedi baya bi bizle oturdu
5 adet ip atlama 1 puan canim dk a olarak yok.Tam zamanindageldin tatlim. Ben diger sayfada paylastim ama karıştım. Ip 10 dk zıpladım takılmaları vs çıkarttım 10 dk kaliyor canım bunu napiyim
Sen beklemedin mi gelinin başınıIlk gecemi
olabilirdiGece de aramızda yattı de de tam olsun
Evet abla, Bizde normalde büyükler nikaha bile gelmez Dügünden sonra ilk onda görmüstüm kurulmustu Tam bas köseye herkesler gitti baya bi Ben gelinlikle oturdukIlk gecemi
Tövbe estağfurullahSen beklemedin mi gelinin başını
Türkiye de kadınlar 3. sınıf insan muamelesi görüyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?