Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet abla, Bizde normalde büyükler nikaha bile gelmez Dügünden sonra ilk onda görmüstüm kurulmustu Tam bas köseye herkesler gitti baya bi Ben gelinlikle oturduk
Nikaha niye gidilmesin cnm insan evladinin nikahina tabiki gider :)

Nikah ayri
Düğün ayri

Düğün salonda olur
Gece sonunda cifler kendi evlerine giderler

Hoşgeldin canım
Yaşın yaşıma, boyun boyuma, kilon kiloma, uygunmuş

Hosgeldin canim bence sen Cok Kolay vericeksin Hamur isini birakman ve saglikli beslenmen yeterli olur ardindan spor oh mis

Hoşgeldin zümrem ben poni. İkizlerin olması ne güzelmiş ya öncedende kilo vermişsin düzenli gelirsen gene verirsin. Başarılar

Bundan sonra hamurisi yaparak harcicagin zamanlari saglikli yemek ve spor yaparak gecirirsin cnm :))

Calisiyorsun ve 3 cocuk var
Buraya duzenli katilim sagliyabilcenmi

Kadın merak etmiştir belkide ne anlayışsız gelinler var
evet Bende Hic anlayis yok
Nikaha niye gidilmesin cnm insan evladinin nikahina tabiki gider :)

Nikah ayri
Düğün ayri

Düğün salonda olur
Gece sonunda cifler kendi evlerine giderler
Resmi nikahta tabiki oldular
Dügünden sonra dini nikaha bizde büyükler gitmez Anne baba, baska Millet dolusuyor o ayri

olabilirdi

Evet abla, Bizde normalde büyükler nikaha bile gelmez Dügünden sonra ilk onda görmüstüm kurulmustu Tam bas köseye herkesler gitti baya bi Ben gelinlikle oturduk
Ahh kıyamamıştır oğluna

Hoşgeldin canım
Yaşın yaşıma, boyun boyuma, kilon kiloma, uygunmuş
Hoşbuldum, ne güzeel, umarım kilo vererek bende hepinize uyum sağlayabilirim..

Hosgeldin canim bence sen Cok Kolay vericeksin Hamur isini birakman ve saglikli beslenmen yeterli olur ardindan spor oh mis
Tüm suç o hamur işlerinde zaten
Spor yapıyordum ama ona da ara verdim, tekrar başlama zamanım gelmiş demek ki.

Hoşgeldin zümrem ben poni. İkizlerin olması ne güzelmiş ya öncedende kilo vermişsin düzenli gelirsen gene verirsin. Başarılar
Memnun oldum zümrem, ikizleri birde bana sor :) küçük kızımla 1 yaş var aralarinda üçüz gibi büyüdüler ama bende yaşlandım bu arada..
İyi dileklerin için teşekkürler.

Bundan sonra hamurisi yaparak harcicagin zamanlari saglikli yemek ve spor yaparak gecirirsin cnm :))

Calisiyorsun ve 3 cocuk var
Buraya duzenli katilim sagliyabilcenmi
Aslında bu yüzden çekiniyorum bu tarz takımlardan.
Kk ya üyeliğim çok eski, aktif olduğum dönemler de oldu, gündüz yazmaya çalışırım, menüleri mutlaka yazarım, fakat çoğunlukla akşam sohbetlerine katılırım, umarım sorun olmaz.

Gel de, gece gündüz farketmez cnm

Bende Zühal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…