Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

alışveriş benide çok mutlu ediyoo
bide en keyiflisi vede aynı zamanda üzücüsü şu benim için
hani sezon sonu indirimleri oluyoyaa baya alışveriş yapıyom ozaman ama kullanamadan diger sezon geliyo
mesela cumartesi günü buranın en kaliteli ve aynı zamanda en pahalı ayakkabıcısı sezon sonu indirim vardı
ama görmelisin içeri dalmamla 3 çift ayakkabıyı almam bir oldu

etiket fiytı 289
ben tanesini 99 liraya aldım :))
bilekçe bot gibi ayakkabılar varya onlardan deri
ama şimdi giyemeden yaz gelcek :):):)

buarada ben ingilterye gelmeyi düşünüyom
ama eşim sıcak bakmıyo (
onu ikna edersem seneye inş iznimde düşünüyorum

evet sezonsonu indiriminin tek kotu yani da o oluyor :)
sen gelirsen londra'ya geleceksin herhalde degil mi, zamanin olursa trene atlar gelirim bir gun gorusuruz buradan 40-60 dakika arasi suruyor trenle, hicbirsey degil yani
hadi canim sana iyi calismalar ben de ilacimi ictim biraz yatakta dizi keyfi yapicam yalniz basima kafami dinlicem yani oh mulakata calistim kac saat basim catladi agridan neyse umarim deger bunca hazirliga ^^

Sabah: 1.5 yk yulaf kepeği ve 1 yumurta ile yapılmış krep + 1 parça light kaşar peyniri + 2 dilim hindi füme

Öğle: 1 orta boy yağsız sütlü cappucino

Akşamüstü: 1 büyük boy yağsız sütlü cappucino

Akşam: 3 tane salatalık turşusu + 1 tabak dana eti haşlama

1 saat spor + 1 saat pilates

yaklaşık 2.5 litre sıvı aldım

Eve geldiğimde 68.9 kg'dım Umarım yarın eski kiloma inerim 1 gün içerisinde 67.7'den 69a çıkmak.. anca benim başıma gelir böle bişi zaten

Bu sinirle tekrar 5 gün atak yapıcam. Kilom oynasın yerinden, sonra seyire devam ederim

Son düzenleme:
slm kızlar oğluşumu uyuttum yarın markete gidicem oğlum işten çıkınca ben mi gideyim eve gelip seni alayım beraber mi gidelim dedim annecim beni al gidelim banada danette ve komik (büyümix)alalım dedi sonra durdu durdu ama evde komğim var sadece danette alalım dedi kilosuna dikkat ediyo paşa birgün iyi yiyo birgün yemiyo :)) tavuk yemekten bıktımmmmm inş yarın alışverişimi yapabilirim akşamda mısır patlatmılar ondan yedim buarada sporumada gittim 45 dk
fulyacım cicilerini güle güle giy,inşallah iş görüşmende olumlu sonuçlanır
büşracım sezonun rengi saks mavi güle güle giy sade ve şık bide lütfen meyve fotosu yüklemeyelim pleassss
eddacım ne oldu sana böylr benim ufacığımla seni bahar çarptı çok geçmiş olsun hemen toparlanırsın inşallah
906090 bebişim sıkma canını bu ara bende hep ++++lardayım
hadi ben kaçtım bir nikotin alayım yatayım evimin yakışıklıları yattı

Son düzenleme:

cnm sıkma canını bende +++lardayım

hopişim bizim gelin 1 ayda 5 kilo verdi .arkadaşı kocasıyla idaya girmiş şu kadar kilo verse kocası para vercekmiş çok garip karşıladım para için kilomu verilir çok saçma geldi bana .kilo vericeksen saglık için vericeksin .

kız 5 gün daha atak yapma bence saglıgınla oynama 2+1 yap bence yine işe yarar

Günaydın Hopiş ve Fadime ablacım herkese hayırlı sabahlar, deminden beri dünden yazılanları okudum ancak yazabildim.
Fadime abla valla ben öyle 1 ayda 5 kilo versem bide beni buna azmettirene üstüne para verirrim, o nsıl bir gaza gelmiş ki süper bi şekilde kilo vermiş maşallah.

günaydın canım bizim gelinin kardeşi evlencek o yüzden çok sıkı ve saglıksız diyet yaptı spor yapmadan verdi .daha yaşı genç ben 25 yaşındayken 17 kiloyu sporla dengeli beslenerek 5 ayda vermiştim ama şimdi yavaş yavaş gidiyor kilolar .geçenlerde eşim kızdı kendini çok zorlama ilaç kullanıyorsun veremesin dedi tedavin bitsin sonra başla dedi ama benim dizimde kireçlenme var dr acil kilo vermen lazım dedi .dize çok yük bindigi için agrı yapıyor.dün 1 saat yürüme bandında yürüdüm gece dizim agrıyordu .kızım dün bana egzersizleri kaydetti cd atıp yapıcam bakalım işe yararmı

Zayıflayınca o dizlerin kendiliğinden düzelecek buna %100 emin ol fadime ablacım benim annemde öyleydi namaz bile kılamıyordu ayakta, dizlerini bükemiyordu, baya kötü olmaya başlamıştı, dr kilo ver dedi, annem diyetisyene gitmeye başladı , kilo verince o ilaçları filan herşeyi bıraktı maşallah çünkü düzeldi çok şükür, inşallah sende öyle olursun, azim et gayret et hepimiz senin arkandayız

1 küçük kase bimden aldıgım lor 1 kupa çayla kahvaltımı yaptım şimdi sade neskafe saati yokmu eşlik eden

bende yarım saat önce yaptım kahvaltımı 1 kase sütün içine k-fleks koydum yedim, baya tok tutuyor.
kahve saatim 10,30 - 11,00 arası fadime abla, o saatteki kahve seansına seve seve eşlik edeceğim

Günaydınnnnnnn kizlar ;D çok şükür 1 günlük atak ise yaradı ve tekrar eski kiloma indim ;D 67.7 ollllllllllleyyyyyyy cok mutluyum ;D sıradaki hedef 67.5

Kahvaltım şöyleydi : 1 bardak cappucino ( yağsiz sutlu) + 2 dilim hindi fume + 1 dilim Light kasar peyniri + 1.5 kasık yulaf kepeği
Biraz Light süt ve 1 yumurtadan yapılmış dukan krepi

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmm

İşe gec kaldımmm anca gelebıldıyro sıkı durun ... Kızlar benden beklenen soz geliyor; DUKAN YALAN OLDU

Yapmadan once acayıp gaza gelıyorum yapmaya basladımmı caanım herseyı cekıyor daha ılk gunden cnm cıkolata elma ıstedı .Offff ben hıc zayıflıyamıycam sanırsammm

NEyse dunku menumu yazıyım ;

Sabah;

2 dılım dukan ekmegı
2 dılım beyaz peynır
ıkbal lıght dana salam
2 yumurta beyazı

Öğle;

ızgara tavuk
yourt
ayrn

Ara;

200ml kakolu sut

Akşam;

3 tane kofte
ketcap
yourt

Ara;

elma
portakal

Neyse sonucta dıyet menusu oldu ama dukan deıl tabısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…